reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie no dość rycia głowy na noc , moja cierpliwość się już wyczerpała na dziś ... Dobrej nocy wam życzę ❤️😘😘😘😘 a tobie @TorixWicaROKpoROKU żebyś już nigdy nie zawitała na NASZYM. Forum i żebyś w końcu znalazła kogoś kto Cię wysłucha i być może uwierzy w twoje bajki ... Ale możesz być pewna to na pewno nie będziemy My !!!

ja nie powiedziałam że dużo wiem, tylko to co się stało mojej siostrze jest straszne i nie chciałam ominąć tego posta bez napisania o tym, może i macie rację że to przypadek nie wiem ale po prostu chciałam Dobrze nie wiedziałam że aż tak źle przyjmujecie taki komentarz i do tego jeszcze pisze wam o tym że wołam napisać co wiem na temat in vitro, czyli że moja siostra je robiła i jej się nie poszczęściło a nie chciałabym aby więcej takich dzieci cierpiało że całe dzieciństwo po szpitalach po przychodniach i tylko tyle ma z dzieciństwa. Jeżeli wiecie na 100% o tym że jest to bezpieczne to w porządku, przepraszam za mój błąd nie chciałam nikogo w niego wprowadzić. Tylko się zmartwiłam o to bo tylko taki przypadek mojej siostry znam
Szok i niedowierzanie 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Powiem Ci w tajemnicy że ja też nie miałam o tym pojęcia, do dziś 😳🤣 jak dobrze że na forum pojawiała się taka skarbnica wiedzy 😂
Ja ci powiem wiecej🤣pani doktor ,ktora dzisiaj ze mna o cc dyskutowala,zaproponowala mi sterylizacje,a ja jej mowie...mam niedrozne dwa jajowody wiec spoko,jestem juz wysterylizowana. Na co ona.. pracuje juz tu 32 lata i widzialam juz takie " niedrozne jajowody" rodzily u mnie dzieci😅

Ä

Eh,a glupot miala nie pisac🤣🤣😅

Zakatwilas cos z tymi terminami na badania? Czytalam wczoraj twoj post ba FB ,ale jakos do niczego konkretnego nie doszlam😉
Kochana nawet nie wiesz co się okazało 🙈 to są dwa różne badania ... A ja głupia myślałam i cały czas twierdziłam że to jedno🙈🤦 napisałam e-mail do lekarza i dziś odpisała że aktywność cytotoksyczna zrobię w Łodzi a jeśli jej nie będę mogła wykonać to żebym zrobiła immunofeotyp lipfocytow bądź komórki NK .🙈 Ogólnie już jestem spokojniejsza i czekam do 3 aż otworzą to laboratorium gdzie jestem umówiona na ten test mrl . Jak nie będzie można tam wykonać to zrobię inne badanie na spokojnie już 🙈 ale dziękuję za pamięć ❤️

reklama
Kochana nawet nie wiesz co się okazało 🙈 to są dwa różne badania ... A ja głupia myślałam i cały czas twierdziłam że to jedno🙈🤦 napisałam e-mail do lekarza i dziś odpisała że aktywność cytotoksyczna zrobię w Łodzi a jeśli jej nie będę mogła wykonać to żebym zrobiła immunofeotyp lipfocytow bądź komórki NK .🙈 Ogólnie już jestem spokojniejsza i czekam do 3 aż otworzą to laboratorium gdzie jestem umówiona na ten test mrl . Jak nie będzie można tam wykonać to zrobię inne badanie na spokojnie już 🙈 ale dziękuję za pamięć ❤️
Dasz rade,juz blizej niz dalej.Trzymam kciuki😍

Do góry