reklama
Coffe18
Fanka BB :)
Dziękuje Zrobiłam pappap właśnie i pewnie wyniki są wiem ze one nie maja sensu bez usg i wprowadzenia do programu ale wole nie patrzec i nie sprawdzać żeby mnie nie korciło internety podczytywać . Wizyta w poniedziałek i to o 6 ranodokładnie tak, ja akurat miałam wyniki po tygodniu od usg; ale podejście w stylu pobrać krew wcześniej jest zdecydowanie lepsze; no i można ją pobrać wcześniej, bo masz od razu pakiet i się nie zastanawiasz. Powodzenia!
Wszystkiego Dobrego dziewczynki [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Dziewczyny mocne kciuki za Wasze transfery. Niech dzień będzie piękny i owocny dla Was[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Coffe18
No właśnie na samą myśl mi gula w gardle stoi - tyle stresu jeszcze . Na początku właśnie myslalam ze oddaje się krew w tym samym dniu co usg ale zadzwoniłam do tego lekarza który będzie je wykonywać i on mi mówi ze wyniki chce już mieć przy tym jak będzie usg robić . No ale co lekarz to inna praktyka . Całe szczęście ze u Ciebie wszystko dobrzeTak miałam w tym samym dniu pobierana krew co usg. I tak, z samego usg już lekarz może Ci coś powiedzieć. Ja się tak stresowałam ze lekarz sam mnie zaczął uspokajać i opowiadać ze wszystko jest w normie. Jednak końcowe wyniki są najbardziej wiążące te z przeliczonymi wartościami z krwi
Ruda08
A ile czasu przed transferem będziesz brała encorton ?Kurczę ja miałam 18% i tylko raz miałam badane prawie rok po pierwszym poronieniu jak długo nie mogliśmy zajść i Doktor P kazał od transferu accofil i encorton myślisz że to wystarczy? Myślisz że powinnam je zbadać znowu?
wcześniej miałam „profilaktycznie” steryd do transferów, ale nic nie zdążył zbić bo było za mało czasu
Pytanie do osob w trakcie procedury, kiedy i jak często się mierzy endometrium ?
Cześć, w klinice gdzie się teraz leczę (Czechy) mierzy się endometrium między 10 a 12 dniem. Z lekarzami dogadałam się tak, że pierwszy cykl robimy "na sucho", żeby wiedzieć jak dokładnie reaguje moje endometrium na estrogeny i dopiero potem odbędzie się transfer zarodka.
PotrzebujeCudu
Mieli dziś do mnie dzwonić z laboratorium ile udało się zapłodnić komórek [emoji3064][emoji3064][emoji3064] Jest już południe i nic .... Boje się sama dzwonić ....
Ja też sama wydzwaniałam,bo nikt nie dzwoniłMieli dziś do mnie dzwonić z laboratorium ile udało się zapłodnić komórek [emoji3064][emoji3064][emoji3064] Jest już południe i nic .... Boje się sama dzwonić ....
Gonzi
No własnie mam zapisany po transferzeA ile czasu przed transferem będziesz brała encorton ?
wcześniej miałam „profilaktycznie” steryd do transferów, ale nic nie zdążył zbić bo było za mało czasu
reklama
Olusja1987
Nie miałam punkcji, wszystkie zarodki są w stanie moruli, nie osiągnęły stadium blastocysty, potrzymają je do jutra, jeśli się nic nie zmieni, to zostaną zniszczone, jeśli któryś nadgoni to pójdzie do mrożenia i transfer w następnym cyklu. Dziewczyny mam tyle żalu w sobie i złości...
Podziel się: