reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Gotadora, czuję się, jakby ktoś mnie na lewą stronę wrócił.
Wróciłam z pracy, nafaszerowałam się lekami i położyłam się do łóżka. Wstałam czas jakiś, ale nie sama, bo już z gorączka Także święta zapowiadają się leżące.
Wróciłam z pracy, nafaszerowałam się lekami i położyłam się do łóżka. Wstałam czas jakiś, ale nie sama, bo już z gorączka Także święta zapowiadają się leżące.
Aduś16
Gotadora to Twój M już w trasie prawie :-) ale się steskniłaś co??? ile się nie widzieliście? My to możemy powiedzieć samo 'zobaczyć męża - bezcenne' Mój w czwartek o północy ląduje... i prawie 10 dni wyłączone z rzeczywistości :-)
Mgiełka spokojnie, całe 8 miesięcy przed Tobą! a każdy tydzień to coś nowego )) Ja akurat rekordzistka jestem bo widziałam swojego maluszka co tydzień począwszy od 8tc i znów za tydzień go zobaczę
Mgiełka spokojnie, całe 8 miesięcy przed Tobą! a każdy tydzień to coś nowego )) Ja akurat rekordzistka jestem bo widziałam swojego maluszka co tydzień począwszy od 8tc i znów za tydzień go zobaczę
lawendowy_sen
Gotadora, leku oraz różdżki czarodziejskiej brak. Idę jutro do lekarza. Może cos mi poradzi, chociaż eutanazolu nie ma nigdzie w aptekach.
mgielka888
gotadora czyli jutro juz zobaczysz mężusia ale będziecie nadrabiać czas bez siebie
właśnie lawendowej coś ostatnio nie ma ciekawe czym tak zajęta jest....
właśnie lawendowej coś ostatnio nie ma ciekawe czym tak zajęta jest....
lawendowy_sen
Gotadora, no własnie brałam leki, więc alkohol odpada. Chociaż nie powiem, może i by pomógł
Jutro muszę zaopatrzyć się w imbir, bo się skończył i zrobię Twoja miksturę.
To super, że mąż już wraca do Was:-) A objętość nie ma znaczenia, przecież dostałaś zapewnienie,
że i tak będzie Cię kochał:-)
Jutro muszę zaopatrzyć się w imbir, bo się skończył i zrobię Twoja miksturę.
To super, że mąż już wraca do Was:-) A objętość nie ma znaczenia, przecież dostałaś zapewnienie,
że i tak będzie Cię kochał:-)
reklama
Podziel się: