reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Nika witaj, przykro mi, że nie udało się pierwsze podejście, jednakże nie poddawaj się bo warto walczyć dla małego cudu. In vitro się udaje, nie zawsze za pierwszym razem, ale za 2, 3. Każda z nas jest po wielu przejściach,niektóre dziewczyny przeszły długą, krętą drogę, ale się nie poddały i już tulą swoje maleństwa lub noszą je pod ♥.
Nika :-) witaj! niestety nie zawsze udaje się za pierwszym razem, jesteś bogatsza o kolejne, niestety nieprzyjemne doświadczenie - najważniejsze to nie poddać się, przegrałaś bitwę ale nie wojnę, na pewno już niedługo się uda za co trzymam kciuki &&&&
martka273
Fanka BB :)
Witaj Nika! Przykro mi,że się nie udało...Jest nas tu więcej i nadal walczymy
Aduś16
HEJ dziewczyny! Avocado gratki! Hola ale niespodzianka, będziesz mieć blizniaki tak jak Gotadora
Molla a Ty kiedy testujesz?? Roxi blam pewna że ta slaba kreseczka oznacza sukces panikaro - gratki!!
Reszcie tez gratuluje i życzę wytrwalosci tym które już nie dlugo doczekają się sowich malych cudów :-)
Ja dziś oficjalnie zakończyłam program Do skutku w Invicta.. teraz już mnie nie 'chronią'..., maluch aż przefikołkował do góry pupą na usg z wrażenia że to już.. ma już prawie 7.5 cm, za 1,5 tyg. jest szansa że poznamy płeć :-)
Molla a Ty kiedy testujesz?? Roxi blam pewna że ta slaba kreseczka oznacza sukces panikaro - gratki!!
Reszcie tez gratuluje i życzę wytrwalosci tym które już nie dlugo doczekają się sowich malych cudów :-)
Ja dziś oficjalnie zakończyłam program Do skutku w Invicta.. teraz już mnie nie 'chronią'..., maluch aż przefikołkował do góry pupą na usg z wrażenia że to już.. ma już prawie 7.5 cm, za 1,5 tyg. jest szansa że poznamy płeć :-)
mgielka888
Nika85 witam i trzymam kciuki żeby teraz się udało :
Aduś ale ci już fantastycznie aż troszeczkę zazdroszczę normalnie też już bym tak chciała
Dziewczyny zobaczyć męża prasującego pościel BEZCENNEAle jestem teraz rozpieszczana Ciekawa jestem ile to potrwa miejmy nadzieję że 9 miesięcy
Aduś ale ci już fantastycznie aż troszeczkę zazdroszczę normalnie też już bym tak chciała
Dziewczyny zobaczyć męża prasującego pościel BEZCENNEAle jestem teraz rozpieszczana Ciekawa jestem ile to potrwa miejmy nadzieję że 9 miesięcy
reklama
Podziel się: