reklama
Vinszka
Fanka BB :)
Ja zawsze robiłam betę w 6 dpt i nigdy mnie nie zawiodła. Teraz mam troszkę dalej do labo i kupiłam te testyJa bym nie wytrzymała, nie ma opcji
mala_Mi 80
Dziewuszki to teraz kolejne pytanie.
Kiedy miałyście włączonego proga przed transferem na świeżym cyklu zaraz po punkcji.
Już w dniu punkcji, następnego dnia czy jeszcze inaczej??
Kiedy miałyście włączonego proga przed transferem na świeżym cyklu zaraz po punkcji.
Ostatnia edycja:
Faktycznie dziwne to zapytam się doktorka, co on na toNo już całkiem leżę A myślałam, że chociaż coś wiem
mala_Mi 80
Naprawdę jestem mega zafascynowana tym wszystkim. Sama widzisz, że to co mówią lekarze abo o czym czytamy w mądrych publikacjach nie zawsze znajduje odzwierciedlenie w realuFaktycznie dziwne to zapytam się doktorka, co on na to
Kurcze, mogłabym być lekarzem in vitrowym. Byłabym mega fanatyczką i pewnie nie wychodziłabym z pracy
motylek24
Nie jestem do końca przekonana czy lekarz do końca rozumie wszak każda kobieta inaczej reaguje na hormony.Dlatego nie ma co analizować tylko postępować zgodnie z zaleceniami lekarza, on to napewno rozumie
alamakootaa
Aktywna w BB
Ja miałam od dnia punkcjiDziewuszki to teraz kolejne pytanie.
Kiedy miałyście włączonego proga przed transferem na świeżym cyklu zaraz po punkcji?
Dobrze Ty mój lekarzu od invitro to napisz mi proszę różnice między Famsi a hbIMSI, bo nikt mi nie odpowiedział albo nikt nie wie i w Tobie nadzieja ja myślę, że to jest to samo czyli taka sama metoda tylko pod innymi nazwami ale pewności ni momNaprawdę jestem mega zafascynowana tym wszystkim. Sama widzisz, że to co mówią lekarze abo o czym czytamy w mądrych publikacjach nie zawsze znajduje odzwierciedlenie w realu
Kurcze, mogłabym być lekarzem in vitrowym. Byłabym mega fanatyczką i pewnie nie wychodziłabym z pracy
mala_Mi 80
Oj kochana chyba mnie przeceniasz Od takich mądrych rzeczy to jest @kate_p7 . Ja tylko analizuję cyferki.Dobrze Ty mój lekarzu od invitro to napisz mi proszę różnice między Famsi a hbIMSI, bo nikt mi nie odpowiedział albo nikt nie wie i w Tobie nadzieja ja myślę, że to jest to samo czyli taka sama metoda tylko pod innymi nazwami ale pewności ni mom
A tak na serio to nie wiem, bo ja nigdy tego nie miałam i już nie będę miała, bo będzie dawca. Ale nawet dla dawcy wezmę Imsi chociaż nie ma ponoć potrzeby. Kliniki czasami mają po prostu własne nazwy dla tych samych procedur. Ja bym brała wszystko co mają najlepsze, szczególnie że nie masz czasu na potencjalną kolejną stymulację.
Czasami warto więcej dopłacić, żeby nie musieć zaczynać od początku
reklama
Następnego dnia po punkcjiDziewuszki to teraz kolejne pytanie.
Podziel się: