reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewuszki to teraz kolejne pytanie.
Kiedy miałyście włączonego proga przed transferem na świeżym cyklu zaraz po punkcji.
Już w dniu punkcji, następnego dnia czy jeszcze inaczej??

Ostatnia edycja:
Faktycznie dziwne to 🤔 zapytam się doktorka, co on na to 😁
Naprawdę jestem mega zafascynowana tym wszystkim. Sama widzisz, że to co mówią lekarze abo o czym czytamy w mądrych publikacjach nie zawsze znajduje odzwierciedlenie w realu 😁
Kurcze, mogłabym być lekarzem in vitrowym. Byłabym mega fanatyczką i pewnie nie wychodziłabym z pracy😂😂😂

Naprawdę jestem mega zafascynowana tym wszystkim. Sama widzisz, że to co mówią lekarze abo o czym czytamy w mądrych publikacjach nie zawsze znajduje odzwierciedlenie w realu 😁
Kurcze, mogłabym być lekarzem in vitrowym. Byłabym mega fanatyczką i pewnie nie wychodziłabym z pracy😂😂😂
Dobrze Ty mój lekarzu od invitro😁 to napisz mi proszę różnice między Famsi a hbIMSI, bo nikt mi nie odpowiedział albo nikt nie wie i w Tobie nadzieja 😂ja myślę, że to jest to samo czyli taka sama metoda tylko pod innymi nazwami ale pewności ni mom 😂

Dobrze Ty mój lekarzu od invitro😁 to napisz mi proszę różnice między Famsi a hbIMSI, bo nikt mi nie odpowiedział albo nikt nie wie i w Tobie nadzieja 😂ja myślę, że to jest to samo czyli taka sama metoda tylko pod innymi nazwami ale pewności ni mom 😂
Oj kochana chyba mnie przeceniasz 😉 Od takich mądrych rzeczy to jest @kate_p7 . Ja tylko analizuję cyferki.
A tak na serio to nie wiem, bo ja nigdy tego nie miałam i już nie będę miała, bo będzie dawca. Ale nawet dla dawcy wezmę Imsi chociaż nie ma ponoć potrzeby. Kliniki czasami mają po prostu własne nazwy dla tych samych procedur. Ja bym brała wszystko co mają najlepsze, szczególnie że nie masz czasu na potencjalną kolejną stymulację.
Czasami warto więcej dopłacić, żeby nie musieć zaczynać od początku 😘

reklama
Do góry