reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny to mój pierwszy komentarz na tym forum. Jestem 11 dni po transferze, 5 dniowym i 2 zarodki. W czwartek 22 lipca beta. Czuję się hmm nawet ok, bolą bardzo piersi i pojawiły się na nich żyłki, dół brzucha raz pobolewa raz odczuwam kłócie. Zachodzę w głowę i mam mieszane uczucia. Wiem też, że na jakiekolwiek objawy za wcześnie, chociaż każda z nas jest inna. Jak wytrzymać do czwartku do pobrania bety w piątek mają dzwonić z wynikiem.
Hej, mi 7 dpt wyszła już beta 😊 przy jednym zarodku.

Dlatego nie ma co analizować tylko postępować zgodnie z zaleceniami lekarza, on to napewno rozumie 😁
Oczywiście zawsze postępowałam zgodnie z zaleceniami lekarzy ale mimo wszystko im nie ufam. Bardzo często trzeba im coś sugerować/ o wszystko pytać, bo często idą jednym schematem i nie za bardzo analizują daną sprawę.
A temat in vitro bardzo mnie fascynuje i lubię wyciągać od was informacje 😁

Cierpliwość powoli się kończy bo tak jakby nic nie czuję i nic się nie dzieje. Śmieszne to, a może nie ale już powoli odczuwam taki niepokój, stres... Jak to u Was było? coś szczególnego poczułyście? czy też do momentu bety nic znaczącego?
A no i to mój pierwszy transfer.
Ja to pewnie bym po takim czasie od transferu chociaż sikanca robiła, ale nie wiem czy wytrzymałabym tyle czasu żyć w niewiedzy 🤪 no i leki brać 🙊

reklama
Do góry