eij
Fanka BB :)
chociaż w sumie miałam 22 pęcherzyki pobrane ale 17 komórek zadawalo się do zapłodnienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chociaż w sumie miałam 22 pęcherzyki pobrane ale 17 komórek zadawalo się do zapłodnienia
Wow, normalnie rozbilaś bank jajkowychociaż w sumie miałam 22 pęcherzyki pobrane ale 17 komórek zadawalo się do zapłodnienia
Ja brałam noszę i ketonal razem. Na ok godzinę przed transferem. Tak mi lekarz zalecił.Dziewczyny jutro mam transfer. Dzisiaj poczułam że mam delikatne skurcze macicy. Czytałam wcześniej że niektóre z Was od dnia transferu brały nospe. Mój lekarz nie jest zbyt wylewny i w wielu sprawach liczę na Was...jak to jest z tą Nospa?Lepiej brać czy nie brać?A jeśli brać to e jakiej ilości? Z góry dziękuję za rady
Miałam stymulację 11 albo 12 dni, już nie pamiętam. Menopur 150 wieczorem a rano Gonapeptyl. Na pęknięcie pęcherzykow ovitrelleWow, normalnie rozbilaś bank jajkowy
A co miałaś jako trigger i po ilu godzinach była punkcja?
To chyba masz bardzo dobre amh, skoro przy tak niewielkich dawkach taki wynik. Szczęściara, gratuluję ☺Miałam stymulację 11 albo 12 dni, już nie pamiętam. Menopur 150 wieczorem a rano Gonapeptyl. Na pęknięcie pęcherzykow ovitrelle
dziękuję, ale to dopiero połowa drogi... Amh mam 5.89To chyba masz bardzo dobre amh, skoro przy tak niewielkich dawkach taki wynik. Szczęściara, gratuluję ☺
Ale chociaż ta połowa idzie pomyślnie. U mnie niestety porażka już na tym etapie więc wiesz... nie ma z czym iść dalej. Powodzeniadziękuję, ale to dopiero połowa drogi... Amh mam 5.89
A to jest Twoje pierwsze podejście? Pierwsza stymulacja?dziękuję, ale to dopiero połowa drogi... Amh mam 5.89
DziękiJa brałam noszę i ketonal razem. Na ok godzinę przed transferem. Tak mi lekarz zalecił.