reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dobrze zrobiłaś. Najwyżej odwołasz wizytę. Wg mnie też jeden dzień nie powinien zrobić różnicy ale lepiej żeby lekarz się wypowiedział
Tez mam taka nadzieje, ale z jakiegos powodu wpisal 21-23.. A nie wybaczylabym sobie jakbym zrobila bez zapytania a później by sie okazalo, ze zle i sobie zaszkodzilam i musze czekac dlugo.
Ale powiem Ci, ze tak opadlam z checi na cokolwiek :(
A jak Wy sie w ogole czulyscie po tym zabiegu? Bo ja tak mysle, ze jak już tam bym jechala to moze bysmy na weekend zostali w wawie. Myslicie, ze dam rade? Czy bardzo boli i nie da sie spacerowac?

reklama
Jedz do novum i się nie martw. Ten lekarz robi cuda pod kätem niepłodnosci. Zreszta najpierw zrobi ci usg i sam zdecyduje czy jest sens robić histeroskopie w danym dniu cyklu. dobry wybor.
Dzieki. A wlasnie sie zastanawialam czy bedzie badac przed, bo wizyty nie wymagają. Od razu na zabieg sie jedzie.
No ja tak czy tak wole zapytac jeszcze swojego, bo nie za bardzo usmiecha mi sie tyle jechac, zeby mi powiedział, ze nie ma opcji bo po czasie... to moze moj juz cos powie.

Tez mam taka nadzieje, ale z jakiegos powodu wpisal 21-23.. A nie wybaczylabym sobie jakbym zrobila bez zapytania a później by sie okazalo, ze zle i sobie zaszkodzilam i musze czekac dlugo.
Ale powiem Ci, ze tak opadlam z checi na cokolwiek :(
A jak Wy sie w ogole czulyscie po tym zabiegu? Bo ja tak mysle, ze jak już tam bym jechala to moze bysmy na weekend zostali w wawie. Myslicie, ze dam rade? Czy bardzo boli i nie da sie spacerowac?
Zależy jak znosisz narkozę. Ja miałam wycinane polipy, wypuścili mnie po 3h od wejścia do kliniki. Musiałam poleżeć określony czas, mimo że się czułam bardzo dobrze.
Męża do środka nie wpuszczają. Ze sobą trzeba mieć dokumenty, hajs i buty na zmianę. Wszystko inne się dostaje.

O wszystko można spytać (i najlepiej pytać) i dogadywać się z kierowniczką szpitala - 697 611 611
Bardzo miła i pomocna osoba.

Kochana to jeszcze może się zmienić zrób 10 dnia
Nie steruj się ❤️
Dziękuje za te słowa. Wczoraj otrzymałam informację o śmierci bliskiej mi osoby, jestem w totalnej rozsypce. Jeszcze stres związany z transferem, psychika mi po prostu siadła. Nie wiem jak się po tym wszystkim ogarnę jeśli transfer również będzie nieudany, ale oczywiście dopuszczam taką możliwość 😔

Moje szczęście się zakończyło [emoji25]byłam na wizycie i zarodek zatrzymał się jakieś 2 tyg temu... Dokładnie 4 dni po tym jak odstawiłam encorton...
Jutro idę do szpitala [emoji25]
[emoji174][emoji174][emoji174]
Bardzo mi przykro...
Nie poddawaj się kochana. Teraz potrzebujesz czasu ... Ściskam Cię mocno [emoji3590]

reklama
Do góry