reklama
Aduś16
Fanka BB :)
Mialas z 3ciej doby zarodki podane ? Bo blastocyst nie oznacza się powyżej 6.. więc 7 czy 8 to raczej oznaczenie ilości blastomerow w 3ciej dobieTo morfologia. Powiem Ci ze zbyt się w to nie zagłębiam ale to podobno bardzo dobra morfologia.
Riddikulus
Blastocysty w 5 dobie.Mialas z 3ciej doby zarodki podane ? Bo blastocyst nie oznacza się powyżej 6.. więc 7 czy 8 to raczej oznaczenie ilości blastomerow w 3ciej dobie
Justi92
Trzymam mocno za nowy domek dla kropka oby się dobrze niego wgryzł kiedy betujesz za 6 dni czy później? I ilu dniowa był blastka?Dziewczyny
Jestem już pooooo.... Kropek melduje się w domku, oby tam był był przez najblizsze 9 miesięcy
Kashyw83
Tak. Mialam takiego ginekologa w medicover do ktorego chodzilam 4 lata. Slaby strasznie ale mnie znal, juz na korytarzu wital zapraszajac i zlecal kazde badanie jakie potrzebowalam, bo bardzo mi wspolczul calej tej mojej choroby. Sam kiedys przyznal, ze maja tu kiepskie USG, a on to juz wyjatkowo slabe ma. Zmarl niestety nagle 1,5 roku temu musialam znalezc kogos innego, bo mam pakiet miesieczny i naprawde korzystam z badan zleconych itd. Zaden ginekolog nie jest teraz do polecenia jedynie ten dzisiejszy mial najlepsze opinie. W medicover mam tylko swietna endokrynolog dr Dunajska Katarzyna - prowadzi mnie od 9 lat, to ona jako pierwsza siedzac ze mna na wizycie powiedziala ogladajac zdjecia z USG moich biednych torbieli na jajnikach - „Pani ma endometrioze! Nikt Pani tego nie powiedzial?” I wyslala mnie do Gliwic do dr Binkiewiecza, ktory po pierwszej wizycie zlapal sie za glowe j mowi, ze za chwile straci Pani jajniki i nie bedzie co ratowac. W szpitalu na NFZ zorganizowal mi mega szybko (bo po miesiacu od wizyty) operacje - laparotomie. To tylko dzieki dr Dunajskiej z Medicover. Pozostali lekarze to masakra.Medicover to medicover
Mogłam prowadzić w tym ciąże nie płacąc za wizyty (mam najwyższy pakiet) ale pierdziele . Słyszałam ze lekarze nie specjalnie , sprzęt słaby i nie za dobre opinie . Dlatego tez prowadzi mnie prywatnie lekarka do której chodzę od 3 lat. Wszystkie Badania robie z medicover , u nas i tak wysyłają je do diagnostyki wiec to jak najbardziej na plus . Dobrze robisz ze idziesz to jeszcze skonsultować . Oby to rzeczywiście było serduszko . Powiedz mi który to twój dpt ? Powodzenia
dlatego znalazlam sobie Medfemine (dr Lewandowski polecal lekarkę z tej przychodni wlasnie, mowiac „Ah ten Wrocław i Ci lekarze”). Lekarka do ktorej ide ma bardzo dobre opinie, ze jest wnikliwa, bada szczegolowo, ze sprzet swietny (a to prawda bo bylam tam raz wyslana wlasnie z warszawy czy rosnie mi ten moj jeden pecherzyk). Wizyta 25 min 270 zl, za tydzien mam u niej wizyte 45 min (az
Boje sie cene zapytac) dam znac w piatek. Wizyte mam o 18:35 wtedy sie okaze i potwierdzi mam nadzjeje.
G
gość2502
Gość
Dziwnie serio bo 6 z przodu to już najwyższej jakości serio... Można wiedzieć gdzie się leczysz?Blastocysty w 5 dobie.
Aduś16
Invicta nie oznacza powyżej 6 blastocyst. 6 to już zarodek który wyszedł z otoczki więc nie ma dalszego stadiumBlastocysty w 5 dobie.
Aduś16
6 to 'najszybsza' blastocysta, najdalsze stadium. Może uda mi się oznaczenia wrzucićDziwnie serio bo 6 z przodu to już najwyższej jakości serio... Można wiedzieć gdzie się leczysz?
Załączniki
G
gość2502
Gość
Tak ja mam te zdjęcia kiedyś kate mi wrzuciła wiem, że jest najszybsza6 to 'najszybsza' blastocysta, najdalsze stadium. Może uda mi się oznaczenia wrzucić
reklama
Aduś16
Czasem wolniejszy zarodek ma nadal 8 czy 7 blastomerow w 4 dobie lub nawet w 5tej jak bardzo wolny ale to nie jest blastocysta tylko stadium przed morulaTak ja mam te zdjęcia kiedyś kate mi wrzuciła wiem, że jest najszybsza
Podziel się: