reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
pgd one to diagnostyka w kierunku konkretnej choroby genetycznej
A pgta to badanie w kierunku aneuploidii chromosow typu zespół Downa, turnera, patau itp.
7
Nie wiem skąd jesteś ale spróbuj u Do.ńca w Eva.Clinic.
Impreza operacyjna kosztuje 3k. Nie będzie problemu z miejscem, a D.oniec to świetny specjalista.

Wiem, co czujesz - 2 razy przepadła mi histero - bo nie bylo juz miejsc w klinice.

Na pewno są miejsca gdzie możesz histero zrobić u tego samego lekarza.
dr Doniec to wybitny lekarz też jedtem z krk i warto jechac do warszawy na ten zabieg.

W ogóle dziewczyny, doktor mi zaleciła łykanie supli, ktore ginekolodzy nazywają 'czerwonym winem na endometrium' [emoji1787][emoji23]
Nazywają się Resweratrol.
Czy, któraś je przyjmowała? Ja tam winem nie pogardzę ale może w połączeniu z suplami będzie działać ze zdwojoną sila[emoji123][emoji41][emoji95]
Mi też je przepisała ☺

Dziewczyny czy sprawdzałyście swój dzienny przyrost bhcg??? U mnie dzisaj wyszło ok 90% , zawsze wychodziło powyżej 130% , więc nie wiem czy mam się czym marwić???? 😬😬😬, Ześwirować można !!!!🥴🥴🥴🥴🥴
Kobieto ja też świruje. Już liczę ile jutro powinnam mieć minimalnie przyjmując wzrost bety w 24h o 66% i wczoraj stwierdziłam, że mnie całkiem pogięło i poszłam na spacer. Ty też tak zrób. Jutro jak beta wzrośnie dzwonię do lekarza umawiać się na wizytę. I więcej o tym nie myślę bo co najmniej osiwieje.
7.11 i 8.11 same biegają już po laboratorium 😂😂😂
Taaa. 🙃 Jak to przeczytałam to wyobraziłam sobie dzieci takie ok 4 lat biegające po lab z takimi patykami z głową konika. I tylko patataj między probówkami 🤣
Serio? Niby mój lekarz powiedział przy 540bhcg żeby już nie robić , ale ja mądrala robiłam w poniedziałek 2868bhcg, dzisiaj 5380 , i siedzę i liczę i przeliczam i zaraz🙄🙄🙄 tu kur....wa osiwieję
Luz nas uratuje 🧘‍♀️
No przestań bo tylko się niepotrzebnie zamartwiasz i wydajesz kasę niepotrzebnie naprawdę, po za tym takie pobieranie krwi co chwilę to też nie jest dobre bo bez sensu ta krew Ci ucieka... A teraz ważne żeby parametry krwi były dobre jak jesteś w ciąży, niby ubytek nie duży ale jak tak będziesz robiła co dwa dni cały czas to nie bardzo...
Popieram.
Poszukam w aptekach (w 3 nie mieli tego [emoji85]) i 'zaryzykuje' [emoji6]
W sumie nigdy nie miałam większych problemów z endometrium ale raczej nie powinno zaszkodzić.
Polecam stronę ktomalek.pl Może łatwiej pójdzie.

reklama
Jestem zarobiona jak muł pociągowy, więc nie za bardzo zauważam że są upały... Ogólnie w porządku u mnie... Żyje, wykonuję codzienne prace, zajmuję się sobą... Nic specjalnego się nie dzieje...
Dzięki że pytasz 😘
Przepraszam za ciekawskosc ale czym Ty się kochana ogół ie zajmujesz chodzi mi o pracę bo w sumie to nie kojarzę czy kiedyś już pytałam 😜❤️❤️❤️

Do góry