reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
pgd one to diagnostyka w kierunku konkretnej choroby genetycznej
A pgta to badanie w kierunku aneuploidii chromosow typu zespół Downa, turnera, patau itp.
7
Nie wiem skąd jesteś ale spróbuj u Do.ńca w Eva.Clinic.
Impreza operacyjna kosztuje 3k. Nie będzie problemu z miejscem, a D.oniec to świetny specjalista.

Wiem, co czujesz - 2 razy przepadła mi histero - bo nie bylo juz miejsc w klinice.

Na pewno są miejsca gdzie możesz histero zrobić u tego samego lekarza.
dr Doniec to wybitny lekarz też jedtem z krk i warto jechac do warszawy na ten zabieg.

W ogóle dziewczyny, doktor mi zaleciła łykanie supli, ktore ginekolodzy nazywają 'czerwonym winem na endometrium' [emoji1787][emoji23]
Nazywają się Resweratrol.
Czy, któraś je przyjmowała? Ja tam winem nie pogardzę ale może w połączeniu z suplami będzie działać ze zdwojoną sila[emoji123][emoji41][emoji95]
Mi też je przepisała ☺

Dziewczyny czy sprawdzałyście swój dzienny przyrost bhcg??? U mnie dzisaj wyszło ok 90% , zawsze wychodziło powyżej 130% , więc nie wiem czy mam się czym marwić???? 😬😬😬, Ześwirować można !!!!🥴🥴🥴🥴🥴
Kobieto ja też świruje. Już liczę ile jutro powinnam mieć minimalnie przyjmując wzrost bety w 24h o 66% i wczoraj stwierdziłam, że mnie całkiem pogięło i poszłam na spacer. Ty też tak zrób. Jutro jak beta wzrośnie dzwonię do lekarza umawiać się na wizytę. I więcej o tym nie myślę bo co najmniej osiwieje.
7.11 i 8.11 same biegają już po laboratorium 😂😂😂
Taaa. 🙃 Jak to przeczytałam to wyobraziłam sobie dzieci takie ok 4 lat biegające po lab z takimi patykami z głową konika. I tylko patataj między probówkami 🤣
Serio? Niby mój lekarz powiedział przy 540bhcg żeby już nie robić , ale ja mądrala robiłam w poniedziałek 2868bhcg, dzisiaj 5380 , i siedzę i liczę i przeliczam i zaraz🙄🙄🙄 tu kur....wa osiwieję
Luz nas uratuje 🧘‍♀️
No przestań bo tylko się niepotrzebnie zamartwiasz i wydajesz kasę niepotrzebnie naprawdę, po za tym takie pobieranie krwi co chwilę to też nie jest dobre bo bez sensu ta krew Ci ucieka... A teraz ważne żeby parametry krwi były dobre jak jesteś w ciąży, niby ubytek nie duży ale jak tak będziesz robiła co dwa dni cały czas to nie bardzo...
Popieram.
Poszukam w aptekach (w 3 nie mieli tego [emoji85]) i 'zaryzykuje' [emoji6]
W sumie nigdy nie miałam większych problemów z endometrium ale raczej nie powinno zaszkodzić.
Polecam stronę ktomalek.pl Może łatwiej pójdzie.

reklama
Jestem zarobiona jak muł pociągowy, więc nie za bardzo zauważam że są upały... Ogólnie w porządku u mnie... Żyje, wykonuję codzienne prace, zajmuję się sobą... Nic specjalnego się nie dzieje...
Dzięki że pytasz 😘
Przepraszam za ciekawskosc ale czym Ty się kochana ogół ie zajmujesz chodzi mi o pracę bo w sumie to nie kojarzę czy kiedyś już pytałam 😜❤️❤️❤️

Do góry