reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzieki za informacje. Ja jestem z Krakowa. Probuje sie dodzwonic do swojego lekarza, zeby zapytac go co robimy. Nie wiem czy znacie jakas klinike w Krakowie godna polecania co robi histeroskopie i scratching?
Idź do Zmaczyńskiego- ja byłam u niego prywatnie na wizycie i biopsji a na histero wziął mnie do szpitala na NFZ do Kopernika. Bardzo fajne ma podejście pełen empati polecam zaraz ci na priv wyślę namiary

W ogóle dziewczyny, doktor mi zaleciła łykanie supli, ktore ginekolodzy nazywają 'czerwonym winem na endometrium' [emoji1787][emoji23]
Nazywają się Resweratrol.
Czy, któraś je przyjmowała? Ja tam winem nie pogardzę ale może w połączeniu z suplami będzie działać ze zdwojoną sila[emoji123][emoji41][emoji95]

Ja ostatnia betę robiłam 18 dpt później już robienie nie ma sensu bo po 1000 beta zwalnia, przestań się katować 😜
Serio? Niby mój lekarz powiedział przy 540bhcg żeby już nie robić , ale ja mądrala robiłam w poniedziałek 2868bhcg, dzisiaj 5380 , i siedzę i liczę i przeliczam i zaraz🙄🙄🙄 tu kur....wa osiwieję

W ogóle dziewczyny, doktor mi zaleciła łykanie supli, ktore ginekolodzy nazywają 'czerwonym winem na endometrium' [emoji1787][emoji23]
Czy, któraś je przyjmowała? Ja tam winem nie pogardzę ale może w połączeniu z suplami będzie działać ze zdwojoną sila[emoji123][emoji41][emoji95]
Ja bralam, ale znacząco nie poprawiały mi Endometrium... Miałam to zalecone przy podejrzeniu endometriozy przez jakiegoś ginekologa...

Serio? Niby mój lekarz powiedział przy 540bhcg żeby już nie robić , ale ja mądrala robiłam w poniedziałek 2868bhcg, dzisiaj 5380 , i siedzę i liczę i przeliczam i zaraz🙄🙄🙄 tu kur....wa osiwieję
No przestań bo tylko się niepotrzebnie zamartwiasz i wydajesz kasę niepotrzebnie naprawdę, po za tym takie pobieranie krwi co chwilę to też nie jest dobre bo bez sensu ta krew Ci ucieka... A teraz ważne żeby parametry krwi były dobre jak jesteś w ciąży, niby ubytek nie duży ale jak tak będziesz robiła co dwa dni cały czas to nie bardzo...

ja cos slyszalam o tum ale bardziej w kontekscue stymulscji chyba na endo dobrzs dziala, ja zamowilam suple z granatu, ponoc tez bardzo dobrze dzialaja. napewno bedzir ladnie endo roslo,! pytalas czy mozna pic jak sie estrofen bierze? ja msm miec jakies plastry a jade na wakacje i sie zastanawiam

Ja bralam, ale znacząco nie poprawiały mi Endometrium... Miałam to zalecone przy podejrzeniu endometriozy przez jakiegoś ginekologa...
Poszukam w aptekach (w 3 nie mieli tego [emoji85]) i 'zaryzykuje' [emoji6]
W sumie nigdy nie miałam większych problemów z endometrium ale raczej nie powinno zaszkodzić.

reklama
ja cos slyszalam o tum ale bardziej w kontekscue stymulscji chyba na endo dobrzs dziala, ja zamowilam suple z granatu, ponoc tez bardzo dobrze dzialaja. napewno bedzir ladnie endo roslo,! pytalas czy mozna pic jak sie estrofen bierze? ja msm miec jakies plastry a jade na wakacje i sie zastanawiam
Nie pytałam czy można pić ale ostatnio po winku czerwonym endometrium pięknie rosło wiec chyba mozna[emoji6][emoji485]
Teraz po wyrwaniu zęba jeszcze nie mogę się winem wspomagać bo biorę leki więc suplementy się przydadzą [emoji6]

Do góry