G
gość2502
Gość
Ja ostatnia betę robiłam 18 dpt później już robienie nie ma sensu bo po 1000 beta zwalnia, przestań się katować23dpt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ostatnia betę robiłam 18 dpt później już robienie nie ma sensu bo po 1000 beta zwalnia, przestań się katować23dpt
Idź do Zmaczyńskiego- ja byłam u niego prywatnie na wizycie i biopsji a na histero wziął mnie do szpitala na NFZ do Kopernika. Bardzo fajne ma podejście pełen empati polecam zaraz ci na priv wyślę namiaryDzieki za informacje. Ja jestem z Krakowa. Probuje sie dodzwonic do swojego lekarza, zeby zapytac go co robimy. Nie wiem czy znacie jakas klinike w Krakowie godna polecania co robi histeroskopie i scratching?
Serio? Niby mój lekarz powiedział przy 540bhcg żeby już nie robić , ale ja mądrala robiłam w poniedziałek 2868bhcg, dzisiaj 5380 , i siedzę i liczę i przeliczam i zaraz tu kur....wa osiwiejęJa ostatnia betę robiłam 18 dpt później już robienie nie ma sensu bo po 1000 beta zwalnia, przestań się katować
Ja bralam, ale znacząco nie poprawiały mi Endometrium... Miałam to zalecone przy podejrzeniu endometriozy przez jakiegoś ginekologa...W ogóle dziewczyny, doktor mi zaleciła łykanie supli, ktore ginekolodzy nazywają 'czerwonym winem na endometrium' [emoji1787][emoji23]
Nazywają się Resweratrol.
Czy, któraś je przyjmowała? Ja tam winem nie pogardzę ale może w połączeniu z suplami będzie działać ze zdwojoną sila[emoji123][emoji41][emoji95]
No przestań bo tylko się niepotrzebnie zamartwiasz i wydajesz kasę niepotrzebnie naprawdę, po za tym takie pobieranie krwi co chwilę to też nie jest dobre bo bez sensu ta krew Ci ucieka... A teraz ważne żeby parametry krwi były dobre jak jesteś w ciąży, niby ubytek nie duży ale jak tak będziesz robiła co dwa dni cały czas to nie bardzo...Serio? Niby mój lekarz powiedział przy 540bhcg żeby już nie robić , ale ja mądrala robiłam w poniedziałek 2868bhcg, dzisiaj 5380 , i siedzę i liczę i przeliczam i zaraz tu kur....wa osiwieję
ja cos slyszalam o tum ale bardziej w kontekscue stymulscji chyba na endo dobrzs dziala, ja zamowilam suple z granatu, ponoc tez bardzo dobrze dzialaja. napewno bedzir ladnie endo roslo,! pytalas czy mozna pic jak sie estrofen bierze? ja msm miec jakies plastry a jade na wakacje i sie zastanawiamW ogóle dziewczyny, doktor mi zaleciła łykanie supli, ktore ginekolodzy nazywają 'czerwonym winem na endometrium' [emoji1787][emoji23]
Nazywają się Resweratrol.
Czy, któraś je przyjmowała? Ja tam winem nie pogardzę ale może w połączeniu z suplami będzie działać ze zdwojoną sila[emoji123][emoji41][emoji95]
Poszukam w aptekach (w 3 nie mieli tego [emoji85]) i 'zaryzykuje' [emoji6]Ja bralam, ale znacząco nie poprawiały mi Endometrium... Miałam to zalecone przy podejrzeniu endometriozy przez jakiegoś ginekologa...
Nie pytałam czy można pić ale ostatnio po winku czerwonym endometrium pięknie rosło wiec chyba mozna[emoji6][emoji485]ja cos slyszalam o tum ale bardziej w kontekscue stymulscji chyba na endo dobrzs dziala, ja zamowilam suple z granatu, ponoc tez bardzo dobrze dzialaja. napewno bedzir ladnie endo roslo,! pytalas czy mozna pic jak sie estrofen bierze? ja msm miec jakies plastry a jade na wakacje i sie zastanawiam