reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No widzisz ...ah szkoda ze dziś miałam albo Ty wczoraj 🤣🤣🤣
A tak dziś uciekałam do domu z Gdańska jak nigdy 🤣🤣🤣mam już dość tego miasta ...ale humor mi został przez Pana policjanta 🤣🤣
Ja też mam dosyć. Głównie te korki i kierowcy mi psują szczęście w mieście.

Jechałaś sama samochodem?

reklama
Nooo to chyba mogę Ci gratulować 😍🥰

Zazdroszczę i życzę nudej ale zarazem pięknej ciąży. Bez zmartwień i samych pięknych widoków
To jeszcze za wczesnie niestety. W piatek musze sie upewnic, ze bije na 1000% bo to usg dzisiaj to naprawde slabej jakosci bylo🤷‍♀️. Poza tym lekarz dzisiaj do mnie mowi: wie Pani jak to jest raz bije, potem nie bije. No nic tylko strzelic takiego za takie teksty do kobiety, ktora pierwszy raz w zyciu jest w ciazy, z in vitro, po 9 latach staran i to z jednej jedynej komorki jajowej z naturanego cyklu. Nie takie rzeczy chce sie slyszec. Wyrzucam jego slowa z glowy, puszczam sobie mantre do sluchania i sprobuje wyciszyc emocje😉

To jeszcze za wczesnie niestety. W piatek musze sie upewnic, ze bije na 1000% bo to usg dzisiaj to naprawde slabej jakosci bylo🤷‍♀️. Poza tym lekarz dzisiaj do mnie mowi: wie Pani jak to jest raz bije, potem nie bije. No nic tylko strzelic takiego za takie teksty do kobiety, ktora pierwszy raz w zyciu jest w ciazy, z in vitro, po 9 latach staran i to z jednej jedynej komorki jajowej z naturanego cyklu. Nie takie rzeczy chce sie slyszec. Wyrzucam jego slowa z glowy, puszczam sobie mantre do sluchania i sprobuje wyciszyc emocje😉
A ciul!!!! Nie słuchaj! Będzie pięknie. 😍 Uważam że wszystko idzie w dobrym kierunku, a Ty się tego trzymaj! 😘

No to ja już po wizycie, następny podgląd dopiero 14go, że w moje urodziny [emoji41] rozpisała mi cały plan, obstawiła lekami więc ta w zestepstwie za tydz ma tylko grubość endometrium sprawdzić i datę transferu wyznaczyc. 3 dni przed będze miała ten wlew na komórki nk w endometrium a po transferze prócz tego co ostatnio, dodatkowo accofil. Oby to wszystko pomogło [emoji110][emoji123]

No to ja już po wizycie, następny podgląd dopiero 14go, że w moje urodziny [emoji41] rozpisała mi cały plan, obstawiła lekami więc ta w zestepstwie za tydz ma tylko grubość endometrium sprawdzić i datę transferu wyznaczyc. 3 dni przed będze miała ten wlew na komórki nk w endometrium a po transferze prócz tego co ostatnio, dodatkowo accofil. Oby to wszystko pomogło [emoji110][emoji123]
Który to dzień cyklu czy jeszcze też jesteś przed @?

Fajnie by było z kimś przez to przechodzić. 🥰

Super ...jeszcze chwilkę i kropus będzie u mamusi 🥰🥰🥰❤️
I co podjęłaś decyzję 1 czy 2 zarodki ? A acofill jaką dawkę będziesz miala jeśli można wiedzieć ?

reklama
No weź nie załamuj mnie 😂 już się nastawiłam, że będzie Ania 😜
Nigdy w życiu nie krzywdź dziecka tym imieniem. Jeszcze nie daj Boże Anna Maria... tragedia na cale życie 😱 Musisz coś kochana wymyślę innego 😍
My mieliśmy szybki zarodek a gdzieś czytałam że z takich to synowie rosną, w dobie 6.1.1 więc oby ♥️♥️
Ja dziewczyny mam 411 i 811 a teraz mam podany 711 więc zobaczymy.
Trzymam kciuki!!!

Do góry