reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mi jakoś tak naturalnie przyszło, że mowie do brzucha "synu rosnij". W poprzedniej ciąży wiedziałam że będą dziewczynki mimo ze nadzieję na syna miałam. Poza tym skoro przy dziewczynach beta tak szybko rosła to może skoro teraz tak powoli to może jednak syn? A tak na prawdę co ma być to będzie.
My mieliśmy szybki zarodek a gdzieś czytałam że z takich to synowie rosną, w dobie 6.1.1 więc oby ♥️♥️

Dziękuje za życzenia 😍😘
A tak w sumie to można mnie dopisać do listy szczęśliwych rozwiązań - Wiktor urodzony 25.09.2020. Może kiedyś znowu tu się pojawię jak będę wracać po rodzeństwo
@Artemida90wszystkiego najlepszego 🥳
Urodziłyśmy w podobnym terminie🙂
Tez można mnie dopisać do szczesliwego rozwiazania- Nikodem 22.09.2020.
Może ktoś mnie pamięta 🤭
@fredka84 gratuluję ❤ w końcu kobieto wywalczyłaś🥰
Ja tutaj zawsze powtarzałam ze nie można się poddawać💪bo in vitro sie udaje ale nie wszystkim za pierwszym czy drugim razem. Czasami trzeba cierpliwości i wytrwałości.
U mnie 9 transfer zakonczyl się wygraną ❤
Teraz w maju wróciłam juz po rodzeństwo i beta super szybowała do góry aż 15dpt dostałam mocnego krwawienia i niestety beta poleciała w dół 😥
No ale nie poddajemy się i walczymy dalej. W sierpniu kolejne podejście 💪
Także dziewczyny walczymy i wygrywam. Trzymam kciuki za dzisiaj ✊

Ja mam dokladnie tak jak Ty. Nie nadaje sie na siedzenie w chacie i nic nie robienie. Ja od 13 lat czynnie pracuje w zawodzie i kocham swoja prace, a teraz mam przymusowe l4 znowu. Mimo to dzisiaj nie wytrzymalam i pojechalam po 20 do mojej firmy zobaczyc co i jak sie kreci beze mnie. Co ma byc to bedzie jutro, ale do pracy musze wrocic jak najszybciej bo inaczej to mi na psychike pojdzie😫
Więc doskonale się rozumiemy ♥️ dzisiaj jedziesz na wizytę? Trzymam bardzo mocno kciukasy 😘

Za wszystkie badania zapłaciłam 290 zł w tym 85 czy 80 zł chlamydia, myślę że płaciłam pomiędzy 25 a 35 zł za to konkretne badanie o które pytasz. Na HIV masz różne badania, może patrzysz na jakieś pcr, to jest zawsze drogo.
Czyli coś innego znalazłam. Ok.

Ja to jeszcze muszę oprócz chlamydia biocenozę zrobić. Tylko jeśli miałam na czasie cytologię to biocenozę za faktycznie jest konieczna?

reklama
Hey dziewczyny, byłam w poniedziałek na podglądzie jajek i było 10-11 i 4 duże.
Byłam dzisiaj drugi raz na podglądzie i są tylko 3 duże a reszta mniejsza, co lekarkę zmartwiło, bo liczyła na 8. Ale powiedziała żeby dalej stymulować i może podgonia te mniejsze...
Myślicie ze podgodnia?
Dziś 7 ds gonalem 150. Od wczoraj biorę też orgalutran.

Wykrzesam więcej jajek czy mam się na te trzy nastawiać?

Do góry