reklama
Vinszka
Fanka BB :)
Czyli coś innego znalazłam. Ok.Za wszystkie badania zapłaciłam 290 zł w tym 85 czy 80 zł chlamydia, myślę że płaciłam pomiędzy 25 a 35 zł za to konkretne badanie o które pytasz. Na HIV masz różne badania, może patrzysz na jakieś pcr, to jest zawsze drogo.
Ja to je
motylek24
Z chlamydią jestem w czarnej d.... podobno robią teraz nawet raz w miesiącu jak dzisiaj nie będzie to nie wiem co zrobią zapewne pobiorą jeszcze raz przed transferem tak można zrobić.Czyli coś innego znalazłam. Ok.
Ja to je
G
gość2502
Gość
My mieliśmy szybki zarodek a gdzieś czytałam że z takich to synowie rosną, w dobie 6.1.1 więc obyMi jakoś tak naturalnie przyszło, że mowie do brzucha "synu rosnij". W poprzedniej ciąży wiedziałam że będą dziewczynki mimo ze nadzieję na syna miałam. Poza tym skoro przy dziewczynach beta tak szybko rosła to może skoro teraz tak powoli to może jednak syn? A tak na prawdę co ma być to będzie.
@Artemida90wszystkiego najlepszegoDziękuje za życzenia
A tak w sumie to można mnie dopisać do listy szczęśliwych rozwiązań - Wiktor urodzony 25.09.2020. Może kiedyś znowu tu się pojawię jak będę wracać po rodzeństwo
Urodziłyśmy w podobnym terminie
Tez można mnie dopisać do szczesliwego rozwiazania- Nikodem 22.09.2020.
Może ktoś mnie pamięta
@fredka84 gratuluję ❤ w końcu kobieto wywalczyłaś
Ja tutaj zawsze powtarzałam ze nie można się poddawaćbo in vitro sie udaje ale nie wszystkim za pierwszym czy drugim razem. Czasami trzeba cierpliwości i wytrwałości.
U mnie 9 transfer zakonczyl się wygraną ❤
Teraz w maju wróciłam juz po rodzeństwo i beta super szybowała do góry aż 15dpt dostałam mocnego krwawienia i niestety beta poleciała w dół
No ale nie poddajemy się i walczymy dalej. W sierpniu kolejne podejście
Także dziewczyny walczymy i wygrywam. Trzymam kciuki za dzisiaj
G
gość2502
Gość
No to prawda leci szybko, uwierz mi że wolałabym mieć jak WyRozumiem...to póki co gorące całusy....czas tak szybko leci że za chwilę 19 mi to z kolei wszystkiego się odechciało... każdy inaczej reaguje eeeh
G
gość2502
Gość
Haha mąż się śmieje tak samo, ale chyba nieeBędzie Filipa
G
gość2502
Gość
Więc doskonale się rozumiemy dzisiaj jedziesz na wizytę? Trzymam bardzo mocno kciukasyJa mam dokladnie tak jak Ty. Nie nadaje sie na siedzenie w chacie i nic nie robienie. Ja od 13 lat czynnie pracuje w zawodzie i kocham swoja prace, a teraz mam przymusowe l4 znowu. Mimo to dzisiaj nie wytrzymalam i pojechalam po 20 do mojej firmy zobaczyc co i jak sie kreci beze mnie. Co ma byc to bedzie jutro, ale do pracy musze wrocic jak najszybciej bo inaczej to mi na psychike pojdzie
Vinszka
Czyli coś innego znalazłam. Ok.Za wszystkie badania zapłaciłam 290 zł w tym 85 czy 80 zł chlamydia, myślę że płaciłam pomiędzy 25 a 35 zł za to konkretne badanie o które pytasz. Na HIV masz różne badania, może patrzysz na jakieś pcr, to jest zawsze drogo.
Ja to jeszcze muszę oprócz chlamydia biocenozę zrobić. Tylko jeśli miałam na czasie cytologię to biocenozę za faktycznie jest konieczna?
reklama
Magdusia88
Hey dziewczyny, byłam w poniedziałek na podglądzie jajek i było 10-11 i 4 duże.
Byłam dzisiaj drugi raz na podglądzie i są tylko 3 duże a reszta mniejsza, co lekarkę zmartwiło, bo liczyła na 8. Ale powiedziała żeby dalej stymulować i może podgonia te mniejsze...
Myślicie ze podgodnia?
Dziś 7 ds gonalem 150. Od wczoraj biorę też orgalutran.
Wykrzesam więcej jajek czy mam się na te trzy nastawiać?
Byłam dzisiaj drugi raz na podglądzie i są tylko 3 duże a reszta mniejsza, co lekarkę zmartwiło, bo liczyła na 8. Ale powiedziała żeby dalej stymulować i może podgonia te mniejsze...
Myślicie ze podgodnia?
Dziś 7 ds gonalem 150. Od wczoraj biorę też orgalutran.
Wykrzesam więcej jajek czy mam się na te trzy nastawiać?
Podziel się: