Orchidea33
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na estrofemie nie miałam dość. Już luby ode mnie uciekałJa tam mam już zalecenia z forum doktorek w sobotę zleca leki a kto ma je przepisać, już dawno mam wykupiony ten cyclogest. Jeszcze nie wąchalam ale widzę uboczne skutki estrofemu, mysle ciągle o seksie staruszek patrzy na mnie podejrzliwie
Rozkurczowy. Mi w Artemidzie dawali a w Invikcie już nie.A co to za zastrzyk? Mi nic nie dawali.
Tak to oczywiste ale jednak hm psychicznie słabo... Przynajmniej mi...Teraz najważniejsze jest aby z dzieckiem było ok.
amh 1.03, pierwsza stymulacja 6 kumulusów = 3 komórki, druga stymulacja 6 kumulusow =1 komórka. Więc słabo się do tej pory udawało. Więc teraz jest 2x więcej niż było. Ale 12 to poki co kumulusy, ile tam komórek...? Nie wiadomoCzemu mówisz, że jak na Ciebie to dużo? Miałaś jakieś problemy ze stymulacją?
12 komórek to mnóstwo szans! Będzie dobrze!
Oj ty wariacie . Spokojnie, jeszcze do takiej rączki bardzo daleko i trzeba trzymać kciukiI się poryczalam tak bardzo się cieszę że w końcu się udało @fredka84 że nawet sobie nie zdajesz z tego sprawy ( ja sama sobie nie zdaje że można się tak cieszyć z czyjejś ciąży ) zasłużyłaś ... Właśnie na spokojnie doczytałam twoje posty ( byłam w klinice na badaniu Kirow i później szybkie zakupy w IKEA ) pomysl sobie że taka mała rączka będzie Cię trzymać całe życie już nie jesteście z plackiem sami , już wasze małe szczęście jest z wami
Nic wszystko na dzialke mialam bon bo tam meble kupowalam i kończyła się jego ważność a kciuki masz zapewnione do dnia porodu bankowo będę trzymaćOj ty wariacie . Spokojnie, jeszcze do takiej rączki bardzo daleko i trzeba trzymać kciuki
A co tam ciekawego kupiłaś?
Trzymam kciuki, żeby jak najwięcej! A jak byłaś stymulowana wcześniej, a jak teraz? Bo ja bardzo słabo odpowiedziałam na stymulację, nawet słabiej niż ty (4 kumulusy, 2 komórki) mimo dwa razy wyższego amh. Pani doktor powiedziała, ze nie ma na to sposobu, ale u Ciebie jest teraz lepiej, więc może jednak jakiś jest i jest jakaś nadzieja?amh 1.03, pierwsza stymulacja 6 kumulusów = 3 komórki, druga stymulacja 6 kumulusow =1 komórka. Więc słabo się do tej pory udawało. Więc teraz jest 2x więcej niż było. Ale 12 to poki co kumulusy, ile tam komórek...? Nie wiadomo
pierwsza była od 3dc - menopur 300x3 dni, menopur 225 -kolejne 4 dni i od 4ds luteina 3x100mg, w drugiej bardzo podobnie bo od 2dc i dawki podobne Ale jeden dzień dłużej. Na koniec byl 2x gonapeptyl Daily.Trzymam kciuki, żeby jak najwięcej! A jak byłaś stymulowana wcześniej, a jak teraz? Bo ja bardzo słabo odpowiedziałam na stymulację, nawet słabiej niż ty (4 kumulusy, 2 komórki) mimo dwa razy wyższego amh. Pani doktor powiedziała, ze nie ma na to sposobu, ale u Ciebie jest teraz lepiej, więc może jednak jakiś jest i jest jakaś nadzieja?
oczywiście że jest nadzieja! Kwestia doboru stymulacji!Trzymam kciuki, żeby jak najwięcej! A jak byłaś stymulowana wcześniej, a jak teraz? Bo ja bardzo słabo odpowiedziałam na stymulację, nawet słabiej niż ty (4 kumulusy, 2 komórki) mimo dwa razy wyższego amh. Pani doktor powiedziała, ze nie ma na to sposobu, ale u Ciebie jest teraz lepiej, więc może jednak jakiś jest i jest jakaś nadzieja?