reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Martka, szybko szybko, sama byłam w szoku, ale wyjątkowo boje się bo to moja ostatnia szansa, moje ostatnie maluszki.... Moje endo jeszcze rośnie, wczoraj miało w porywach do 8. a u Ciebie jak, który to dzień cyklu?

Hej wszystkim
mayaja miałam transfer w ten sam dzień co ty i miałam takie bóle jak na okresi nawet w 1 dzień miałam plamienie. Na chwile obecna bolą mnie tylko piersi. Pamiętaj nic nie dźwigać !
ikasia to są uroki stymulki. Ja na szczęście nie miałam dużo takich syndromow ale za to 1 transfer się nie powiodl a tobie będzie to wynagrodzone w postaci dzieciaczkow.
malinus ​trzymam kciuki od piątku:)

Roxi a czemu masz mieć lepieiej niż my? Przed Tobą wspaniałe 9 miesięcy z jego wszystkimi cudownościami: mdłościami, wymiotami, wariacją hormonów, opuchniętymi nogami, trzeszczącymi kolanami, cyrkowymi wygibasami żeby ogolić nogi, rozstępami, ale i łzami radości z bicia serduszka i pierszych ruchów i każdych kolejnych (chociaż kopanie w żebra to bardziej łzy bólu) Zaciskamy więc mocno kciuki
żeby betka była wysoka i rosła i rosła.

Hola - kciukasy za piękny przyrost.

I za Was wszystkie dzielne kobitki. Żeby wyjrzało słoneczko i wkrótce na wszystkich teściorach prezentowały się grubaśne 2 krechy, a w labo królowały wielgachne bety.

Kinga - Tobie podsyłam kilka ton.wirusków pozbieranych na oddziale, bo widzę szykujesz się do kolejnego podejścia. Twarda babeczka z Ciebie.

Cześć wszystkim foremkom:-).
Dziś pracowity dzień nas czeka,mnostwo kciuków do trzymania:-):tak:
Sylwia- za histeroskopię zeby wyszła ok :tak:
Roxii za twoją wysoką betę!- zebytwoje przeczucia sie nie sprawdziły
:happy2:
mgielka- za pierwsze usg i pieknego bąbelka
:tak:
madzialenak niech Sebuś pomacha do mamusi
:tak:
Quinnie za ostatni skuteczny raz !!
za to wszystko iza same radosne wiadomości ogromne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-):-D:tak::-):-D:tak:

miłego dnia
:-)

reklama
Hola - piękna ta Twoja beta :-) Życzę Ci żebyś z takim suwaczkiem jak ja mogła ponarzekać na opuchnięte stopy, kolana i obkopane żebra i ciągłą zgagę :-)
Tak naprawdę to najwspanialsze dolegliwości świata.
Na oddziale mamy kobitkę 39 lat w pierwszej ciąży z bliźniakami - natura jest nieogarniona.

Do góry