reklama
martka273
Fanka BB :)
malinuś ale super :-) ale szybciutko!!!! ja mam wizytę w czwartek, zobaczyć jak tam hodowla endo
Roxii , hola zaciśnięte &&&&& za jutrzejsze betki, oby jak największe
mgiełka, madzialenak przyjemnego podglądania zdrowych szkrabków
Sylwia, Quinnie &&&& za owocny zabieg i wizytę
Miłych snów dla wszystkich babeczek ( nie tych wielkanocnych):-)
mgiełka, madzialenak przyjemnego podglądania zdrowych szkrabków
Sylwia, Quinnie &&&& za owocny zabieg i wizytę
Miłych snów dla wszystkich babeczek ( nie tych wielkanocnych):-)
Hej wszystkim
mayaja miałam transfer w ten sam dzień co ty i miałam takie bóle jak na okresi nawet w 1 dzień miałam plamienie. Na chwile obecna bolą mnie tylko piersi. Pamiętaj nic nie dźwigać !
ikasia to są uroki stymulki. Ja na szczęście nie miałam dużo takich syndromow ale za to 1 transfer się nie powiodl a tobie będzie to wynagrodzone w postaci dzieciaczkow.
malinus trzymam kciuki od piątku
mayaja miałam transfer w ten sam dzień co ty i miałam takie bóle jak na okresi nawet w 1 dzień miałam plamienie. Na chwile obecna bolą mnie tylko piersi. Pamiętaj nic nie dźwigać !
ikasia to są uroki stymulki. Ja na szczęście nie miałam dużo takich syndromow ale za to 1 transfer się nie powiodl a tobie będzie to wynagrodzone w postaci dzieciaczkow.
malinus trzymam kciuki od piątku
lilonka
Smerfikowa mama
Roxi a czemu masz mieć lepieiej niż my? Przed Tobą wspaniałe 9 miesięcy z jego wszystkimi cudownościami: mdłościami, wymiotami, wariacją hormonów, opuchniętymi nogami, trzeszczącymi kolanami, cyrkowymi wygibasami żeby ogolić nogi, rozstępami, ale i łzami radości z bicia serduszka i pierszych ruchów i każdych kolejnych (chociaż kopanie w żebra to bardziej łzy bólu) Zaciskamy więc mocno kciuki
żeby betka była wysoka i rosła i rosła.
Hola - kciukasy za piękny przyrost.
I za Was wszystkie dzielne kobitki. Żeby wyjrzało słoneczko i wkrótce na wszystkich teściorach prezentowały się grubaśne 2 krechy, a w labo królowały wielgachne bety.
Kinga - Tobie podsyłam kilka ton.wirusków pozbieranych na oddziale, bo widzę szykujesz się do kolejnego podejścia. Twarda babeczka z Ciebie.
żeby betka była wysoka i rosła i rosła.
Hola - kciukasy za piękny przyrost.
I za Was wszystkie dzielne kobitki. Żeby wyjrzało słoneczko i wkrótce na wszystkich teściorach prezentowały się grubaśne 2 krechy, a w labo królowały wielgachne bety.
Kinga - Tobie podsyłam kilka ton.wirusków pozbieranych na oddziale, bo widzę szykujesz się do kolejnego podejścia. Twarda babeczka z Ciebie.
Cześć wszystkim foremkom:-).
Dziś pracowity dzień nas czeka,mnostwo kciuków do trzymania:-)
Sylwia- za histeroskopię zeby wyszła ok
Roxii za twoją wysoką betę!- zebytwoje przeczucia sie nie sprawdziły
mgielka- za pierwsze usg i pieknego bąbelka
madzialenak niech Sebuś pomacha do mamusi
Quinnie za ostatni skuteczny raz !! za to wszystko iza same radosne wiadomości ogromne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-):-)
miłego dnia:-)
Dziś pracowity dzień nas czeka,mnostwo kciuków do trzymania:-)
Sylwia- za histeroskopię zeby wyszła ok
Roxii za twoją wysoką betę!- zebytwoje przeczucia sie nie sprawdziły
mgielka- za pierwsze usg i pieknego bąbelka
madzialenak niech Sebuś pomacha do mamusi
Quinnie za ostatni skuteczny raz !! za to wszystko iza same radosne wiadomości ogromne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-):-)
miłego dnia:-)
reklama
lilonka
Smerfikowa mama
Hola - piękna ta Twoja beta :-) Życzę Ci żebyś z takim suwaczkiem jak ja mogła ponarzekać na opuchnięte stopy, kolana i obkopane żebra i ciągłą zgagę :-)
Tak naprawdę to najwspanialsze dolegliwości świata.
Na oddziale mamy kobitkę 39 lat w pierwszej ciąży z bliźniakami - natura jest nieogarniona.
Tak naprawdę to najwspanialsze dolegliwości świata.
Na oddziale mamy kobitkę 39 lat w pierwszej ciąży z bliźniakami - natura jest nieogarniona.
Podziel się: