reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej Dziewuszki,

Wczoraj mialam leniwy dzien. Padalo od rana do wieczora.Ta pogoda naklonila mnie do blogiego leniuchowania nadrabiajac zalegle nieobejrzane seriale :tak:

Sylwia, powodzenia na histeroskopi,aby wykazala slicznie przygotowane gniazdko dla maluszka.

Hola,zycze ladnego przyrostu bety.

Mgielka, powodzenia na pierwszym usg.

Madzialenak,
milego podgladanka synusia.

Roxi, a Ty dostaniesz ode mnie 2 kopniaki. Piewszy za to,ze przestalas wierzyc w maluszka a drugi kopniak dostaniesz na szczescie,aby dzisiejsza beta byla pozytywna. Testami sie nie sugeruj bo ja tez robilam co bete test i mimo tego,ze beta rosla druga kreska byla blada.

MILEGO DNIA!!!!

reklama
Witajcie !!! Jak na razie dzień rozpoczął się bez bólu, odpukać....

Dzięki za wsparcie, dzisiaj się przekonałam że więcej sie dowiem od Was niż od mojego lekarza...

Miłego dnia :):)

Witajcie kochane!
Ale dzisiaj urodzaj w kalendarzu :-D trzymam zaciśnięte z całych sił kciuki za:
sylwie oby zabieg był szybki i bezbolesny
roxi za megaaaaa wysoką betkę
holę za jeszcze wyższąaaa betkę
mgiełkę za cudowny widok na usg ciekawe ile maluchów u ciebie :-D
madzialenak za kolejne cudowne spotkanie z synkiem
quinnie za owocną wizytę

Wszystkim cudownego dnia mimo minusowej temperatury
Mam nadzieję że dzisiejsze wiadomosci rozgrzeją nas do czerwoności :-D:-D

Witajcie kobietki :-)

za wszystkie dzisiejsze solenizantki bardzo mocno trzymam kciuki &&&&&

Lilonka :-) więc i ja będę wzbudzać takie zainteresowanie w szpitalu? choć po mnie wieku nie widać, ale niestety - dowód mam jeden ;-)

miłego słonecznego dnia życzę, takiego jak u mnie :-)

562104_581839588494379_766742706_n.jpg

reklama
Do góry