reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

mayyka gotadora dobrze mówi jak boli to bierz no spe i nic sie nie martw, czasem tak jest ze boli, to zupełnie normalne, także luzik i bierz no spę:tak:

reklama
Kurcze...a ja się tak cieszylam ze dobrze znoszę stymulacje...aż do dzisiaj....bolą mnie jajniki...i zaczynam mieć wzdęcia...do tego jest mi starsznie niedobrze...tez tak mialyscie???:eek:

Ikasia - to niestety bywają uroki stymulacji właśnie. Dawki hormonów co bierzemy wpływają na organizm. W końcu w normalnym cyklu nie ma się np. 12 pęcherzyków jak Ty teraz. Pij dużo wody, żeby uniknąć dodatkowych skutków ubocznych. To jedyna rada jaką mogę ci dać. A propo jaki miałaś Estradiol teraz?

Ikasia też miałam takie objawy, a do tego pod koniec odczuwałam straszny ucisk na pęcherz ;) ale wszystko jest do przejścia...kobieta może wiele znieść :)

Witam Was dziewczynki! Pomimo tego, ze od kilku dni mam tylko neta w telefonie staram sie conieco podczytywac. Tyle sie dzieje, ze jak juz bede miala komputer chyba tydzien spedze na czytaniu.. Pamietajcie, ze nie zapomnialam o Was i caly czas trzymam za wszystkie kciuki. Przepraszam, ze nie napisze imiennie ale poprostu w telefonie ciezko mi wrocic do wczesniejszych postow. Pozdrawiam Was wszystkie bardzo goraco i zycze tylko dobrych wiesci!!!!

mgielka, madzialenak przyjemnych widoczków poczas podglądania waszych maluszków:-)
hola kciuki za ładny przyrost betki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Sylwia powodzenia jutro na histerosopii, bądz dzielna:tak:

269215_10151329524516931_1352526491_n.jpg

reklama
Witam Was moje drogie,
dawno mnie nie było na forum, nadrabiam zaległości Sylwia, Roxii, Hola, Mgielka, Madzialenak bardzo mocno trzymam za was &&&&& za Wasze betki i badania i podgladanka dzieciaków:)))

U mnie troszkę się przyspieszyło, crio miało wypaść w kwietniu, ale jednak jest w piątek, Wielki Piątek;)
Podchodzę na naturalnym cyklu, mam masę zastrzyków i leków, Clexane, Duphaston, Luteina, Enkorton Ovitrelklę:)

Miłego wieczorku niedzielnego!:)))
:-)

25 marzec
Sylwia1985 histeroskopia
25 marzec Roxii (11 dpt) wysoka beta!
25 marzec hola- jeszcze wyższa beta!
25 marzec mgielka- pierwsze usg
25 marzec madzialenak podglądanie zdrowego synka
25 marzec Quinnie: wizyta- kolejny raz zaczynam od nowa!!!
26 marzec avocado- pierwsze usg
26 marzec Ikasia - podglądanko pęcherzyków przed punkcją
27 marzec Asia_77 ​wizyta przed owocną stymulacją
28 marzec masia123 - wizyta przed owocną stymulacją
29 marzec Malinuś udane crio!
Marzec Kamryn owocna stymulacja
Marzec Aneszka81
owocna stymulacja
Marzec Darii
owocna stymulacja
02 kwiecień Kinga_1 wizyta i planowanie udanego IVF
02 kwietnia Molla ogromna beta
02 kwietnia hope71 pozytywna wysoka beta!!!
03 kwietniaLawendowy Sen - wizyta przed udanym IVF
03 kwietnia dagnes78 wizyta przed udanym crio
18 kwiecien - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
kwiecień Asia_77 ​owocna stymulacja
kwiecień Martka udane crio
kwiecień
TeQuila udane crio

kwiecień Dagnes przygotowania do owocnej stymulacji

kwiecień poziomka2 udane crio
Marzec/kwiecień Fusun - owocna stymulacja
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio
Sierpień/Wrzesień -