No to fajnie, a w jakiej klinice jesteś ? Ja jestem w Invimedzie i tak nie ma. Ale miałam dzwonić po prenatalnych i pytać, czy nie dostanę na pamiątkę zdjęcia blastki, myślę, że nie byłoby z tym problemuJa dostałam zdjęcia wszystkich 6 blastocyt . Oprócz tego również filmik jak się dzieliły i rozwijały od momentu zapłodnienia do momentu zamrożenia .
Nie leczyłam się w Novum
reklama
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Wow, cudny wynik. Będziesz miała dużo dzieci ❤Dzwonili z kliniki 6 mrozaczków w formie blastocysty czeka [emoji3590][emoji120]
motylek24
Kwestia ceny, u nas za wszystko płacimy sami, ja nie brałam tej opcji i też wszystko było dobrze.Tam u Ciebie to zupełnie inny świat Wszędzie tak powinno być, niestety rzeczywistość jest przygnębiająca
nieagatka
No wlasnie nie. U mnie idziesz, fostajesz cene i nic Cie nie interesuje. Nie dopłacasz za wszytsko, nie decydujesz. Wszystko jest w pakiecie.Kwestia ceny, u nas za wszystko płacimy sami, ja nie brałam tej opcji i też wszystko było dobrze.
margaretka89
Ja to w ogóle mam wrażenie, że potrzebuje cudotwórcy. Mógłby być lekarz cudotwórca. Akurat jakość moich komórek, podatność na stymulację i jakość zarodków miały u mnie w ogóle nie być problemem.. Wydawało się, że jest dużo innych, ale to akurat jest ok. A wyszło jak wyszło... Jest tak jaki piszesz. Możemy próbować tylko z tym, co mamy.. i trzymać kciukiMargaretka, ja mam slabe teraz podane, zawsze mam slabe, innych nie mam. Moge tylko probowac z tym co mam…
mala_Mi 80
Nie każda klinika ma to w ofercie ale jeśli ma to zgadza się, płacisz to masz. Niestety czasami mimo że płacisz ogromne pieniądze to i tak jakość obsługi/ usług jest na żenująco niskim poziomieKwestia ceny, u nas za wszystko płacimy sami, ja nie brałam tej opcji i też wszystko było dobrze.
Oby [emoji120]3 parki [emoji1787]
Wow, cudny wynik. Będziesz miała dużo dzieci [emoji173][emoji64][emoji64][emoji480]
motylek24
Opcje dodatkowe to jakieś 2 tys. U mnie nie było to potrzebne. U mojej koleżanki lekarz zalecił ten inkubator, u niej każda komórka jest na wagę złota.No wlasnie nie. U mnie idziesz, fostajesz cene i nic Cie nie interesuje. Nie dopłacasz za wszytsko, nie decydujesz. Wszystko jest w pakiecie.
Coffe18
No to fajnie, a w jakiej klinice jesteś ? Ja jestem w Invimedzie i tak nie ma. Ale miałam dzwonić po prenatalnych i pytać, czy nie dostanę na pamiątkę zdjęcia blastki, myślę, że nie byłoby z tym problemu
macierzynstwo Kraków .
Pytaj pytaj oni powinni mieć to udokumentowane .
reklama
Ja teraz zanioslam podpisane w domu…. Maz w klinice od punkcji nie bylJprdl apropo transferu, już nawet mojego doktorka przekonałam i to on miał go robić. Potem przyszło zdziwienie, kiedy mąż przyjedzie podpisać dokumenty no kuwa, jak to nie może podpisać w domu Doktorek wkurzył się lekko uznałam że jednak nie muszę go widzieć, transfer odbędzie się w sobotę. Musimy jechać wszyscy razem, już wyobrażam sobie podróż z córką ponad 4 godziny w aucie.
Podziel się: