reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja dostałam zdjęcia wszystkich 6 blastocyt . Oprócz tego również filmik jak się dzieliły i rozwijały od momentu zapłodnienia do momentu zamrożenia 💪.
Nie leczyłam się w Novum 😉
No to fajnie🙂, a w jakiej klinice jesteś ? Ja jestem w Invimedzie i tak nie ma. Ale miałam dzwonić po prenatalnych i pytać, czy nie dostanę na pamiątkę zdjęcia blastki, myślę, że nie byłoby z tym problemu 🙂

reklama
Margaretka, ja mam slabe teraz podane, zawsze mam slabe, innych nie mam. Moge tylko probowac z tym co mam…
Ja to w ogóle mam wrażenie, że potrzebuje cudotwórcy. Mógłby być lekarz cudotwórca. Akurat jakość moich komórek, podatność na stymulację i jakość zarodków miały u mnie w ogóle nie być problemem.. Wydawało się, że jest dużo innych, ale to akurat jest ok. A wyszło jak wyszło... Jest tak jaki piszesz. Możemy próbować tylko z tym, co mamy.. i trzymać kciuki 😘

Kwestia ceny, u nas za wszystko płacimy sami, ja nie brałam tej opcji i też wszystko było dobrze.
Nie każda klinika ma to w ofercie ale jeśli ma to zgadza się, płacisz to masz. Niestety czasami mimo że płacisz ogromne pieniądze to i tak jakość obsługi/ usług jest na żenująco niskim poziomie

No wlasnie nie. U mnie idziesz, fostajesz cene i nic Cie nie interesuje. Nie dopłacasz za wszytsko, nie decydujesz. Wszystko jest w pakiecie.
Opcje dodatkowe to jakieś 2 tys. U mnie nie było to potrzebne. U mojej koleżanki lekarz zalecił ten inkubator, u niej każda komórka jest na wagę złota.

reklama
Jprdl apropo transferu, już nawet mojego doktorka przekonałam i to on miał go robić. Potem przyszło zdziwienie, kiedy mąż przyjedzie podpisać dokumenty😮 no kuwa, jak to nie może podpisać w domu 😂 Doktorek wkurzył się lekko😂 uznałam że jednak nie muszę go widzieć, transfer odbędzie się w sobotę. Musimy jechać wszyscy razem, już wyobrażam sobie podróż z córką😲 ponad 4 godziny w aucie.
Ja teraz zanioslam podpisane w domu…. Maz w klinice od punkcji nie byl😂

Do góry