reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Boziu jak wam zazdroszczę 😔😔😔😔 Tak bardzo się cieszę że wam się udało ❤️ zasłużyliście na to jak nikt inny ... Ja odliczam dni do wizyty u imunologa mam nadzieję że max we wrześniu też będę mogła pisać wam o mojej pozytywnej becie i później wizycie serduszkowej ... W końcu w tamtym roku udało się we wrześniu 🙏🙏🙏🙏🙏 jakoś tak doła załapałam 😔😔😔😔😔 @Justi92 @fredka84 teraz oby do serduszka wytrzymać ✊✊✊❤️✊❤️✊ będziecie grubeeee

Moze zleci Ci czas szybko.
Ja juz tak samej stymulacji (3 mialam) nie przezywalam. Szybko zlecialo. Czekalam na info.
Gorzej z wynikami transferow.
Bedzie dobrze!
Trzy lata temu przy pierwszej stymulacji to szybko mi ten czas minął ale teraz wiem więcej i każdy etap będzie mi się ciągnął w nieskończoność ... Teraz nawet na wyniki wymazów nie mogłam się doczekać [emoji2957][emoji2957][emoji2957]

Od pierwszego do drugiego miesiąca było ciężko 😁byłam wrakiem człowieka nikt nie pomagał i bolało mnie dosłownie wszystko😂
Ale szybko zleciało za pare dni 3 miesiąc i jest wspaniała 😍cały czas się do nas uśmiecha od rana do wieczora🙂nie płacze i od niedawna przesypia całe noce!
W dzień robi krótkie drzemki a tak to się bawimy cały czas 🥳 Tatuś zakochany po uszy to jego kopia wizualnie😜 Pomaga mi teraz mega dużo ,ze wszystkim sobie genialnie radzi 👍wcześniej się bał i unikał trochę🙈
Ja po mału odżywam planuje zadbać o siebie i formę,bo wisi mi już wszystko 😜
Nadal +10kg 🙂
hehehehehehehe czyli z twoich 40 kg masz 50 kg ;) U mnie tez Natalka kopiuj - wklej Łukasz ;)

Boziu jak wam zazdroszczę 😔😔😔😔 Tak bardzo się cieszę że wam się udało ❤️ zasłużyliście na to jak nikt inny ... Ja odliczam dni do wizyty u imunologa mam nadzieję że max we wrześniu też będę mogła pisać wam o mojej pozytywnej becie i później wizycie serduszkowej ... W końcu w tamtym roku udało się we wrześniu 🙏🙏🙏🙏🙏 jakoś tak doła załapałam 😔😔😔😔😔 @Justi92 @fredka84 teraz oby do serduszka wytrzymać ✊✊✊❤️✊❤️✊ będziecie grubeeee
Nie smuć się 😊
Na Ciebie też przyjdzie pora ...
Musisz zrobić badania i ogień 🔥🔥🔥🤰💓🥰🎉🎉

Trzy lata temu przy pierwszej stymulacji to szybko mi ten czas minął ale teraz wiem więcej i każdy etap będzie mi się ciągnął w nieskończoność ... Teraz nawet na wyniki wymazów nie mogłam się doczekać [emoji2957][emoji2957][emoji2957]
ja tak myślę że im więcej sie wie. Im więcej ma się doświadczenia tym bardziej sie człowiek martwi... Ale to chyba niezależne od nas 😔 trzeba robić wszystko zeby myśleć pozytywnie 😀

Powiększyłam sobie miniaturkę zdjęcia i nie dziwię się, że tatuś zakochany po uszy bo malutka jest cuuuuuuudoooownaaa 😍😍😍
To prawda, też powiększyłam sobie zdjęcie 😊 malutka jest naprawdę prześlicznaaaaaa🙂🙂🙂, gdybym nam się udało i dzidzia wdalaby się urodą w tatę to też byłaby śliczniutka. Mężulek ma czarne, gęste włosy, ciemną karnację i ciemną oprawę oczu, a ja jestem totalnym przeciwieństwem, nie dość że bladzioch😒, jasne włosy i cieńkie, to niewysoka, ehh taka słowiańska uroda 😄 na wakacyjnych zdjęciach wyglądamy dziwacznie, jak Albinos koło Murzyna 🤣

reklama
ja tak myślę że im więcej sie wie. Im więcej ma się doświadczenia tym bardziej sie człowiek martwi... Ale to chyba niezależne od nas 😔 trzeba robić wszystko zeby myśleć pozytywnie 😀
Ja właśnie zmieniam tok myślenia

Załączniki

• 16248997756102266591860015086117.jpg
    16248997756102266591860015086117.jpg
    964,5 KB · Wyświetleń: 46
Do góry