reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jak teraz mam takie mieszane uczucia to aż boje się myśleć co będzie w trakcie stymulacji z taką ilością hormonów [emoji2957][emoji2957][emoji2957]
ja też się bałam że hormony mi w głowie namieszaja.... Ale nic...zupełnie nic... może temu ze i na jajka tez słabo dzialalo.
Wiec nie ma reguły na szaleństwo hormonalne i wahania nastrojów 😝

reklama
Ja cały czas sobie powtarzam że będzie dobrze, że innej opcji nie ma ale strach jest Na Ciebie jak dobrze pamiętam czeka już jeden kropek?
tez sobie powtarzam....I mówię do brzucha zeby ładne jajka rosły haha Ale z tylu głowy " A jak sie nie uda, to co dalej?"
Tak, jedna blastke mamy zamrożona ale przed pgs/pgd.
Też myślę o tym, że może się tak porywam na kolejne stymulację A może ten jeden zarodek co mamy jest zdrowy i on już zostanie z nami na dłużej... kto to wie.

reklama
Do góry