Tagitagi
Fanka BB :)
No jeszcze mam troszkę czasutrzymam kciuki żeby to pomogło ❤❤
Ja Ci bardzo kibicuje ,żebyś miała piękne komórki i cudne blastki
Daj znać w czwartek jak poszło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jeszcze mam troszkę czasutrzymam kciuki żeby to pomogło ❤❤
Są antybiotyki dla kobiet w ciąży. Lepiej wyrwać teraz niż potem w ciąży wyrywać zęby albo być na antybiotyku całą ciąże z przerwami. Ja miałam zgorzel i dostałam antybiotyk przed punkcją. Potem okazało się ze ząb obok do wyrwania i bałam się ruszyć żeby z ciąża nic się nie stało.No właśnie ja też po to wyrywam ale po wyrwaniu ósemki jakiś czas temu musiałam brać antybiotyk [emoji2368]
Zbajeruje chirurga w takim razie żeby odpuścił mi ten antybiotyk [emoji6]
@fredka84 a jak Ty się czujesz w ogole?
Cudownie kochana dbaj o wasJa pierd*le są! Myślałam że na zawał zejdę 13dpt beta 1708 czy to sie dzieje na prawdę? Kufa jestem w ciunzy @
dziękuję Ci bardzo za wsparcie! Jesteś Kochana! Jasne, że dam znać ❤No jeszcze mam troszkę czasu
Ja Ci bardzo kibicuje ,żebyś miała piękne komórki i cudne blastki
Daj znać w czwartek jak poszło
zależy na jakim etapie ma się problem... Jak dziewczyny walczą choc o jedno jajko po stymulacji to już przeżywają. A transfer jest zdarzeniem odległym i niepewnym niestetyMoze zleci Ci czas szybko.
Ja juz tak samej stymulacji (3 mialam) nie przezywalam. Szybko zlecialo. Czekalam na info.
Gorzej z wynikami transferow.
Bedzie dobrze!
To w sumie hormony mogą mi mieszać w głowie byle by jajka ładnie rosły [emoji23][emoji23][emoji23]ja też się bałam że hormony mi w głowie namieszaja.... Ale nic...zupełnie nic... może temu ze i na jajka tez słabo dzialalo.
Wiec nie ma reguły na szaleństwo hormonalne i wahania nastrojów [emoji13]
To zamow sobie z allegro żeby na mieście nie gadaliŻadnych krwawień nie mam. Nie biorę juz acardu bo zapomniałam dokupić
Nie robiłam już testów bo w sumie kupiłam tylko jeden a jak kupię u siebie w aptece to całe miasto będzie wiedziało
To kiedy ta wizyta?
Tak będzie przecież jak został jedynak to musi by ci mega silny [emoji123][emoji123][emoji123][emoji123]tez sobie powtarzam....I mówię do brzucha zeby ładne jajka rosły haha Ale z tylu głowy " A jak sie nie uda, to co dalej?"
Tak, jedna blastke mamy zamrożona ale przed pgs/pgd.
Też myślę o tym, że może się tak porywam na kolejne stymulację A może ten jeden zarodek co mamy jest zdrowy i on już zostanie z nami na dłużej... kto to wie.
Powiększyłam sobie miniaturkę zdjęcia i nie dziwię się, że tatuś zakochany po uszy bo malutka jest cuuuuuuudoooownaaaOd pierwszego do drugiego miesiąca było ciężko byłam wrakiem człowieka nikt nie pomagał i bolało mnie dosłownie wszystko
Ale szybko zleciało za pare dni 3 miesiąc i jest wspaniała cały czas się do nas uśmiecha od rana do wieczoranie płacze i od niedawna przesypia całe noce!
W dzień robi krótkie drzemki a tak to się bawimy cały czas Tatuś zakochany po uszy to jego kopia wizualnie Pomaga mi teraz mega dużo ,ze wszystkim sobie genialnie radzi wcześniej się bał i unikał trochę
Ja po mału odżywam planuje zadbać o siebie i formę,bo wisi mi już wszystko
Nadal +10kg
Super beta, będzie z tego cudne dziecię ❤14 dpt mojego małego 3dniowca , BETA 119,20, prog 22,16, estradiol 204,5. Chyba cóś będzie z tego