reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No właśnie ja też po to wyrywam ale po wyrwaniu ósemki jakiś czas temu musiałam brać antybiotyk [emoji2368]

Zbajeruje chirurga w takim razie żeby odpuścił mi ten antybiotyk [emoji6]

@fredka84 a jak Ty się czujesz w ogole?
Są antybiotyki dla kobiet w ciąży. Lepiej wyrwać teraz niż potem w ciąży wyrywać zęby albo być na antybiotyku całą ciąże z przerwami. Ja miałam zgorzel i dostałam antybiotyk przed punkcją. Potem okazało się ze ząb obok do wyrwania i bałam się ruszyć żeby z ciąża nic się nie stało.

Moze zleci Ci czas szybko.
Ja juz tak samej stymulacji (3 mialam) nie przezywalam. Szybko zlecialo. Czekalam na info.
Gorzej z wynikami transferow.
Bedzie dobrze!
zależy na jakim etapie ma się problem... Jak dziewczyny walczą choc o jedno jajko po stymulacji to już przeżywają. A transfer jest zdarzeniem odległym i niepewnym niestety 😔

tez sobie powtarzam....I mówię do brzucha zeby ładne jajka rosły haha Ale z tylu głowy " A jak sie nie uda, to co dalej?"
Tak, jedna blastke mamy zamrożona ale przed pgs/pgd.
Też myślę o tym, że może się tak porywam na kolejne stymulację A może ten jeden zarodek co mamy jest zdrowy i on już zostanie z nami na dłużej... kto to wie.
Tak będzie przecież jak został jedynak to musi by ci mega silny [emoji123][emoji123][emoji123][emoji123]

Od pierwszego do drugiego miesiąca było ciężko 😁byłam wrakiem człowieka nikt nie pomagał i bolało mnie dosłownie wszystko😂
Ale szybko zleciało za pare dni 3 miesiąc i jest wspaniała 😍cały czas się do nas uśmiecha od rana do wieczora🙂nie płacze i od niedawna przesypia całe noce!
W dzień robi krótkie drzemki a tak to się bawimy cały czas 🥳 Tatuś zakochany po uszy to jego kopia wizualnie😜 Pomaga mi teraz mega dużo ,ze wszystkim sobie genialnie radzi 👍wcześniej się bał i unikał trochę🙈
Ja po mału odżywam planuje zadbać o siebie i formę,bo wisi mi już wszystko 😜
Nadal +10kg 🙂
Powiększyłam sobie miniaturkę zdjęcia i nie dziwię się, że tatuś zakochany po uszy bo malutka jest cuuuuuuudoooownaaa 😍😍😍

reklama
Do góry