miętowa25
Fanka BB :)
i jak Ci idzie ?Ja właśnie zmieniam tok myślenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i jak Ci idzie ?Ja właśnie zmieniam tok myślenia
Lekarz dyplomatycznie, że beta ma jeszcze czas urosnąć i cytując go "to mały krok w długiej wędrówce" Sama tak myślę że to mało. No nic. W czwartek się wyjaśni.Szczerze, malutka ta beta. Co lekarz powiedział?
Gratulacje!!!!Ja pierd*le są! Myślałam że na zawał zejdę 13dpt beta 1708 czy to sie dzieje na prawdę? Kufa jestem w ciunzy @
No wiem właśnie. Patrze na tą tabelkę która któraś z dziewczyn wrzuciła i jestem poza normą w każdej możliwej konfiguracji. Pożyjemy zobaczymy.Z tego co dziewczyny piszą to taka beta pachnie ciążą biochemiczną u mnie najniższa beta w 7dpt blastki była ok 40,a i tak skończyło to się źle
Oooszit jaka kosmiczna beta [emoji16][emoji16][emoji16]Ja pierd*le są! Myślałam że na zawał zejdę [emoji7] 13dpt beta 1708 [emoji86] czy to sie dzieje na prawdę? Kufa jestem w ciunzy [emoji86][emoji85][emoji85] @
No Ci powiem ciężkoi jak Ci idzie ?
Też sobie zamówiłam, może zaprogramuje sobie pozytywne myślenieJa właśnie zmieniam tok myślenia
Nie dlaczegoJutro jadę na hormony i usg do kontroli stymulacji. LH, Estradiol i prgesteron. Trzeba być na czczo ?
No napewno ....hmmm ja teraz mam mętlikTeż sobie zamówiłam, może zaprogramuje sobie pozytywne myślenie
np właśnie nie wiem. Zawsze musiałam być na czczo ale nie wiem czy dlatego że te hormony czy ze jednocześnie inne badania były?Nie dlaczego
ale zobacz. Trzeba przeczytać kilka razy i może wtedy pomozeNo Ci powiem ciężko
Kiedyś trzeba się ogarnąć hahhaha
Serio ciągle napisane jest ...."książka ta nauczy Cię "... Czytaj załącznik
Jakoś mam mętlik w głowie ...ale jak ...no jak ...