JesteśJa pierd*le są! Myślałam że na zawał zejdę 13dpt beta 1708 czy to sie dzieje na prawdę? Kufa jestem w ciunzy @
reklama
Tagitagi
Fanka BB :)
Ja od października bo będę czekała na wynikiu nas wszystko 16800... kiedy zaczynasz nowa stymulację?
Nie chcę robić nic w pośpiechu
Teraz tak zrobiłam i nic nie wyszlo
Powoli mam czas ...jak mam byc w ciąży to będę
Chciaz boje się masakrycznie ,że będzie powtórka
PotrzebujeCudu
Gratulacje Super wynik [emoji16][emoji16]14 dpt mojego małego 3dniowca , BETA 119,20, prog 22,16, estradiol 204,5. Chyba cóś będzie z tego [emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji7]
miętowa25
no mąż mój mowi ze nie ma co sie dziwić jak my podchodzimy do in vitro w sezonie urlopowym... to ciagle lekarze inni. Zieliński robił mi druga punkcje. Można o wszystko zapytać. Bardzo dużo dobrych opinii ma.Ja ma na początku sierpnia
Już się stresuje ...a jeszcze mój dr ma urlop do 16 i lipa
U Zielińskiego czy jakoś tak
A za tydzień jadę na badania trabofilii
U mnie miał plusa na dzień dobry bo jest z Białegostoku haha
A czego to biopsja? bo chyba nie zarejestrowalam tej informacji.
Ale czadJa pierd*le są! Myślałam że na zawał zejdę 13dpt beta 1708 czy to sie dzieje na prawdę? Kufa jestem w ciunzy @
PotrzebujeCudu
Jak teraz mam takie mieszane uczucia to aż boje się myśleć co będzie w trakcie stymulacji z taką ilością hormonów [emoji2957][emoji2957][emoji2957]Emocje ciagle sie mieszaja… pewnie ze tak. Nadzieja z rozpacza itd
Ale nowa stymulacja = nowe szanse! [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
Tagitagi
No to super ,że mnie pocieszyłas tym lekarzemno mąż mój mowi ze nie ma co sie dziwić jak my podchodzimy do in vitro w sezonie urlopowym... to ciagle lekarze inni. Zieliński robił mi druga punkcje. Można o wszystko zapytać. Bardzo dużo dobrych opinii ma.
U mnie miał plusa na dzień dobry bo jest z Białegostoku haha
A czego to biopsja? bo chyba nie zarejestrowalam tej informacji.
Biopsja endometrium ...
miętowa25
A to to co pomaga implantacji?No to super ,że mnie pocieszyłas tym lekarzem
Biopsja endometrium ...
PotrzebujeCudu
Ja cały czas sobie powtarzam że będzie dobrze, że innej opcji nie ma ale strach jest Na Ciebie jak dobrze pamiętam czeka już jeden kropek?jestem w trakcie trzeciej stymulacji... poki nie zaczęłam to się cieszyłam ze już kolejne podejście... A im bliżej punkcji tym bardziej sie boje ze się nie uda... ze znów stres : ile jajek, ile zaplodnili, ile dotrwa do blastki... czy będzie co dac do badania....burza emocji to całe in vitro. Także rozumiem Cię w 200%! Ale trzeba być dobrej myśli!
Jak to kiedyś babka z niemieckiego nam mówiła " nie przejmuj się porażkami. Przejmuj się szansami które tracisz jeśli nie próbujesz!" I jest w tym dużo prawdy [emoji4]
reklama
Z tego co dziewczyny piszą to taka beta pachnie ciążą biochemiczną u mnie najniższa beta w 7dpt blastki była ok 40,a i tak skończyło to się źleNie wiem właśnie. Mam 3x1 estrofem.
7dpt 5dniowa blastka.
Podziel się: