reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja ma na początku sierpnia 😔
Już się stresuje ...a jeszcze mój dr ma urlop do 16 i lipa
U Zielińskiego czy jakoś tak 😊
A za tydzień jadę na badania trabofilii 🤔
no mąż mój mowi ze nie ma co sie dziwić jak my podchodzimy do in vitro w sezonie urlopowym... to ciagle lekarze inni. Zieliński robił mi druga punkcje. Można o wszystko zapytać. Bardzo dużo dobrych opinii ma.
U mnie miał plusa na dzień dobry bo jest z Białegostoku haha
A czego to biopsja? bo chyba nie zarejestrowalam tej informacji.

no mąż mój mowi ze nie ma co sie dziwić jak my podchodzimy do in vitro w sezonie urlopowym... to ciagle lekarze inni. Zieliński robił mi druga punkcje. Można o wszystko zapytać. Bardzo dużo dobrych opinii ma.
U mnie miał plusa na dzień dobry bo jest z Białegostoku haha
A czego to biopsja? bo chyba nie zarejestrowalam tej informacji.
No to super ,że mnie pocieszyłas tym lekarzem 😊
Biopsja endometrium ...

jestem w trakcie trzeciej stymulacji... poki nie zaczęłam to się cieszyłam ze już kolejne podejście... A im bliżej punkcji tym bardziej sie boje ze się nie uda... ze znów stres : ile jajek, ile zaplodnili, ile dotrwa do blastki... czy będzie co dac do badania....burza emocji to całe in vitro. Także rozumiem Cię w 200%! Ale trzeba być dobrej myśli!
Jak to kiedyś babka z niemieckiego nam mówiła " nie przejmuj się porażkami. Przejmuj się szansami które tracisz jeśli nie próbujesz!" I jest w tym dużo prawdy [emoji4]
Ja cały czas sobie powtarzam że będzie dobrze, że innej opcji nie ma ale strach jest Na Ciebie jak dobrze pamiętam czeka już jeden kropek?

reklama
Do góry