Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Progesteron 1,3. Dr mówił do 1,5 OK
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak,ale ty musisz patrzec na dawki i na to co na recepcie,ja mialam zawsze Granocyte 13 mln wypisane,10 zastrzykow u Billmanna ,jeden kosztowal okolo 60 euro.A ty co masz na recepcie?Ovitrelle w sumie obojętnie, bo ceny tu i tam podobne. W Zgorzelcu w dwóch aptekach nie było i w hurtowni też nie.
Lenograstim to subst czynna w granocyte a Filgrastim w accofilu. Ta z apteki mi powiedziała, że jakbym zapytała lekarza to może by mi pozwolił, bo to pewnie ta sama grupa, ale nie chce mi się juz. [emoji85]
EDIT kurde ale teraz patrzę, że ktoś napisał że w Polsce accofil 300 zł, a we Francji 300 ale Euro.
A jaki u was był problem ???Klarks to jesteśmy prawie w tym samym wieku :-) ja 29
Moim zdaniem pomogly. Po pierwszej stymulacji zostaly mi 3 zarodki, a tylko 1 przeszedl pgta. Zaczelam brac to wszystko. Po jakims roku po 2 i 3 stymulacji z 10 zarodkow w 5 dobie zostalo 5. Wszystkie 5aa. Ale wyszedl kolejny problem. Immunologia....I co pomogły Ci te leki i powiedz jak dlugo trzeba je brać żeby był efekt
ja ostatnio naliczyłam 16 tabletek dziennie... mąż 11....No ja tez tyle tego biore, ze nie ma co sie przyznawać
Moim zdaniem pomogly. Po pierwszej stymulacji zostaly mi 3 zarodki, a tylko 1 przeszedl pgta. Zaczelam brac to wszystko. Po jakims roku po 2 i 3 stymulacji z 10 zarodkow w 5 dobie zostalo 5. Wszystkie 5aa. Ale wyszedl kolejny problem. Immunologia...
A udało wam się już czy dalej walczycie???
No bo maz tez musi!ja ostatnio naliczyłam 16 tabletek dziennie... mąż 11....
ależ oczywiście! Jak cpac to razem Hahah Podejrzewam nawet ze na nasienie to bardziej działa niz na komórki.No bo maz tez musi!
Moj to sie domaga, ze on jeszcze dziś swoich tabletek nie dostalależ oczywiście! Jak cpac to razem Hahah Podejrzewam nawet ze na nasienie to bardziej działa niz na komórki.
Pytam, zdajac sobie sprawe, ze moze nie chciec o tym gadac... Po prostu to tez kluczowe pytania na przyszlosc.Już nie chciałam Gosi o to pytać. Liczę po cichutku, że znajdzie swoją drogę do szczęścia. Na pewno utkwi gdzieś w mej pamięci, mojej koleżance niestety też się nie powiodło. Prawdopodobnie zrezygnują z dalszej walki