reklama
Tagitagi
Fanka BB :)
Mi kazał dr brać biosteron na jakość komórekMówili mi w klinice że nie ma nic na komórki zresztą to pierwsze zaplodnie nasieniem dawcy i pierwsza stymulacja gdzie udało się uzyskać blastocysty
A teraz to biorę wszytsko co dziewczyny mówia
A jak pojadę do niego to chyba mu nie powiem że tyle tego biorę bo mnie za drzwi wywali
Tagitagi
Tak to racjaNo u nas mówili że jak zarodki padają po 3 dobie to musi być problem z nasieniem bo w pierwszych dniach To komórki działają A później dopiero plemniki
Nam też tak mówili że 3 doba
Nie określili się czy po czy jak
3 to 3 doba
Orchidea33
No ja tez tyle tego biore, ze nie ma co sie przyznawaćMi kazał dr brać biosteron na jakość komórek
A teraz to biorę wszytsko co dziewczyny mówia
A jak pojadę do niego to chyba mu nie powiem że tyle tego biorę bo mnie za drzwi wywali
KarolaJ
14dpt miałam 330, 21dpt było 3223
A jakie miałaś wyniki bety?
Wesoła_Aga
Przepraszam, ale muszę komuś się wyżalić. Nie musicie nic pisać. Wystarczy, że to wyrzucę z siebie. Nie mam sił na walkę a każdy dzień dobija mnie co raz bardziej. Po prostu ciągle mi źle, ciągle ryczę po kątach ciągle czuję smutek i ból psychiczny. Nie wiem już jakie zajęcia sobie wymyślać byle nie myśleć, że poroniłam że się nie udało i już nigdy nie uda. Straciłam nadzieję na przyszłość. Na nic nie czekam nic mnie nie cieszy. Nie umiem już robić dobrej miny do złej gry. Chciałabym nie czuć bólu a to takie trudne.
Miałam to samo przez pierwsze pół roku... Twoje emocje sa normalne ... Musisz dać sobie wiele czasu, sama ocenisz ile. Może faktycznie jakich psycholog dobry, terapeuta...
Pytasz o pęcherzyki moje??@mArusia33, @Wesoła_Aga @miętowa25 a jak wasze wyniki????
eee to jesli prog w ng/ml to Ty masz wysoki progesteron. To popatrz jaki ja mam niski i moj lekarz za glowe sie lapal ze tyle prog biore. Ale teraz mnie martwi moj estradiol bo kazali odstawiac i z 185 spadl na 84.5. Ale moze inaczej jest po cyklu stymulowanym a inaczej po naturalny?
Rosną sobie od 14 mm do 25 mm więc spora rozbieżność i jutro pobierają... niestety
Niekoniecznie, może być zwyczajnie spi**** stymulacja, za duże dawki leków, zły dobór lekarstw itpNo u nas mówili że jak zarodki padają po 3 dobie to musi być problem z nasieniem bo w pierwszych dniach To komórki działają A później dopiero plemniki
A co bierzesz jeśli można wiedziećNo ja tez tyle tego biore, ze nie ma co sie przyznawać
Orchidea33
Ja biore selen, cynk, wit d, omega 3 6 9, magnez, kw foliowy, wit c, wit b12. Wczesniej jeszcze bralam koenzym q10.A co bierzesz jeśli można wiedzieć
reklama
I co pomogły Ci te leki i powiedz jak dlugo trzeba je brać żeby był efektJa biore selen, cynk, wit d, omega 3 6 9, magnez, kw foliowy, wit c, wit b12. Wczesniej jeszcze bralam koenzym q10.
Podziel się: