reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No u nas mówili że jak zarodki padają po 3 dobie to musi być problem z nasieniem bo w pierwszych dniach To komórki działają A później dopiero plemniki

reklama
Mówili mi w klinice że nie ma nic na komórki zresztą to pierwsze zaplodnie nasieniem dawcy i pierwsza stymulacja gdzie udało się uzyskać blastocysty
Mi kazał dr brać biosteron na jakość komórek
A teraz to biorę wszytsko co dziewczyny mówia 😊
A jak pojadę do niego to chyba mu nie powiem że tyle tego biorę bo mnie za drzwi wywali 🤣

Przepraszam, ale muszę komuś się wyżalić. Nie musicie nic pisać. Wystarczy, że to wyrzucę z siebie. Nie mam sił na walkę a każdy dzień dobija mnie co raz bardziej. Po prostu ciągle mi źle, ciągle ryczę po kątach ciągle czuję smutek i ból psychiczny. Nie wiem już jakie zajęcia sobie wymyślać byle nie myśleć, że poroniłam że się nie udało i już nigdy nie uda. Straciłam nadzieję na przyszłość. Na nic nie czekam nic mnie nie cieszy. Nie umiem już robić dobrej miny do złej gry. Chciałabym nie czuć bólu a to takie trudne.

Miałam to samo przez pierwsze pół roku... Twoje emocje sa normalne ... Musisz dać sobie wiele czasu, sama ocenisz ile. Może faktycznie jakich psycholog dobry, terapeuta...

@mArusia33, @Wesoła_Aga @miętowa25 a jak wasze wyniki????

eee to jesli prog w ng/ml to Ty masz wysoki progesteron. To popatrz jaki ja mam niski i moj lekarz za glowe sie lapal ze tyle prog biore. Ale teraz mnie martwi moj estradiol bo kazali odstawiac i z 185 spadl na 84.5. Ale moze inaczej jest po cyklu stymulowanym a inaczej po naturalny?🤷‍♀️🧐
Pytasz o pęcherzyki moje??

Rosną sobie od 14 mm do 25 mm więc spora rozbieżność i jutro pobierają... niestety :(

reklama
Do góry