reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No właśnie mi tak też mówili ale teraz było użyte nasienie dawcy więc mówią że raczej to nie może być winna nasienia tylko komórek jajowych
Uważaj, uważaj... znam przypadki jak klinika zachwala nasienie a faktycznie wcale takie dobre nie jest. Ja się nie znam, ale patrzyłaś na te słomki?

reklama
A czy 3 doba nie jest kluczowa jeśli chodzi o problem męski?
Z tego co pamiętam to właśnie trzecia doba była najcięższa, jeśli nasienie ma obniżone parametry.
A nie po 3? U nas mowili, ze jak przeżyje 3 dobe i dotrwa do 5 to bedzie dobrze. Ze nasienie po 3 dobie zaczyna miec wieksze znaczenie.

Ovitrelle jest wszedzie dostepne,patrzylam teraz na apteki,a Accofil biora tu dziewczyny,przypuszczam ze ty masz Granocyty na recepcie i nazwa sie im nie zgadza.Ogolnie to to samo.
Ovitrelle w sumie obojętnie, bo ceny tu i tam podobne. W Zgorzelcu w dwóch aptekach nie było i w hurtowni też nie.

Lenograstim to subst czynna w granocyte a Filgrastim w accofilu. Ta z apteki mi powiedziała, że jakbym zapytała lekarza to może by mi pozwolił, bo to pewnie ta sama grupa, ale nie chce mi się juz. [emoji85]

EDIT kurde ale teraz patrzę, że ktoś napisał że w Polsce accofil 300 zł, a we Francji 300 ale Euro.

reklama
Do góry