A u Ciebie co w immunologii wyszło???No ja tez tyle tego biore, ze nie ma co sie przyznawać
reklama
miętowa25
Fanka BB :)
mój sie śmial na początku ze faszeruje do jak te kurczaki w hodowli haha teraz jak rano dostaje 5 tabletek to pyta co tak malo... hahahahaMoj to sie domaga, ze on jeszcze dziś swoich tabletek nie dostal
Mysle, ze tak. Dzialaja
Orchidea33
Kir aa i kilka brakujących kirow implementacyjnych.A u Ciebie co w immunologii wyszło???
Orchidea33
Jakbym swojego slyszala odnosnie tych kurczakowmój sie śmial na początku ze faszeruje do jak te kurczaki w hodowli haha teraz jak rano dostaje 5 tabletek to pyta co tak malo... hahahaha
Orchidea33
To moze w tym problem? W takim razie ja bym na Twoim miejscu wrocila do immumologa, zeby zrobic badania i dopiero pozniej robila transfer. Bo accofilu ani nic innego Ci nie zalecil?
Orchidea33
To jakie badania on Ci zalecil?? I dal cos do transferu?Ja tego badania jeszcze nie miałam robionego pewnie teraz mi go zrobią
Tylko intralipid mi zlecił i miałam dane parę dni przed transferem dwie butelki i w dzień transferu też miałam dwie butelkiTo moze w tym problem? W takim razie ja bym na Twoim miejscu wrocila do immumologa, zeby zrobic badania i dopiero pozniej robila transfer. Bo accofilu ani nic innego Ci nie zalecil?
Jeszcze miałam dany embrioglue i na skurcze macicyTo jakie badania on Ci zalecil?? I dal cos do transferu?
reklama
Orchidea33
To co Ci wyszlo z badan?Jeszcze miałam dany embrioglue i na skurcze macicy
Podziel się: