reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja jestem z okolic Czyzyn ale z tego widze w google to na Lwowskiej jest punkt pobran Diagnostyki. Ja zawsze robie badania u nich. Dosc szybko maja wyniki i maja sporo badan.
Na ich stronie jak wybierzesz konkretny punkt to mozesz sprawdzic czy to Twoje tam na pewno jest.
A co do badan... ja robilam na pewno tsh, ft3, ft4, wit d, zelazo, sod, potas.
Dziękuję:)

reklama
Dziękuję za odpowiedz sprawdzałam te najbliżej hotelu na Kazimierzu,
Krzywej nie miałam to jest to badanie co trzeba pic ten slodki napój?
Tak, to jest glukoza, badanie trwa 2 h. Warto abyś je teraz zrobiła jeśli później masz mieć problemy z wykonaniem go u siebie a ona jest bardzo ważne. Jeżeli chcesz mieć jakiś lepszy smak do picia to polecam abyś kupiła sobie glukozę smakową w aptece Przed pójściem do laboratorium😁

Nawet nie objawy ale skąd się to bierze, w sensie jak transferuja to jest ok a potem nagle pusto?
Prawdopodobnie zarodek jest genetycznie chory.Taka jest hipoteza.Organizm rozpoznaje to najszybciej i nie dopuszcza do dalszego rozwoju.Zarodek jest absorbowany i nie wiesz nawet ze w ciazy bylas.Przy naturalnym poczeciu oczywiscie.Zdarza sie to bardzo czesto,tylko o tym nie wiemy,dostajemy okres i zycie toczy sie dalej.

Dziewczyny mające problem ze skracająca się szyjka, powiedzcie mi jak to u Was wygląda, co lekarz zalecił i w którym tygodniu Wam zaczęła się mocno skracać. U mnie 3 tygodnie temu miała długość 37mm, teraz w 26 tc zjechała na 28 mm. Martwi mnie, że w tak krótkim czasie tyle poleciała. Póki co lekarz kazał się oszczędzać i dał mi Lutinus dopochwowo 2x dziennie, bo zwykła luteina mnie uczula. To moja druga ciąża, pierwsza skończyła się poronieniem w 20tc, na koniec musiało być łyżeczkowanie, bo część łożyska została.

reklama
Do góry