To jest normalne uczucie Iza
Musisz dać radę ...ja też myślam że świat mi się skończył ...że lepiej by było gdyby mnie nie było
,że nic nie ma sensu
Jeszcze mój brat mi powiedział kiedyś ...tak palnol "Bóg Cie pokarał ...że nie masz dzieci "
A ja się pytam czym ...pokarał chyba tym ,że mam za dobre serce
Wtedy zrozumiałam ...co te biedne dzieci jak się rodza i są chore ...je też pokarał ...ludzi co chorują na raka też ...NIE to jest tylko takie pier....głupich ludzi !!!
Ja też teraz wzielam wszystko co dobre do ivf i co i du...
Chciałam iść do psychologa ,ale mówię nie Ma...musisz się ogarnąć dasz radę ...
Rozumiem Twój żal i dziwne uczucie z pozytywnymi betami ...dZiewczyn na forum ...lecz to nie zmieni Twojego przypadku ...
Pomysl ile One wszystkie przeszły ...każda ma problem ...jedna chodzi i poroni
jedna nie ma dobrych komorek
inna ma inne choroby
One też walczą jak lwice o swoje szczęście
Dzieci są kochane bardzo też chcę mieć ...proszę Boga chociaż o 1 dzieciątko
Liczę się z tym żeby los może być zmienny ..,ale wiem też ,że ludzie którzy umierają też Boga proszą o życie
ale ten czas się kończy dla Nich ...to jest straszne
Ja mam pełno dzieci wokół siebie same 3 4 latka i co ...co mam zrobić ...
Wiem .że pomyślisz jaka cwana albo mądra ...nie tak nie jest. Strach przed następna próba mnie paraliżuje ,ale jeszcze troszkę powalczyć muszę
Mówiłam do 3 razy sztuka ...ivf to nałóg trzeba powiedzieć kiedyś stop
Boje się starości ...gdy męża zabraknie (jak damy radę przeżyć ivf )i będę sama babcia ,ale też jest tak że matki mają dzieci a potem idą do hospicjum
w życiu nikt nie ma kolorowo ...
Dziewczyny to moje odczucie
Przepraszam jak kogoś uraziłam nic zlego nie miałam na myśli
Tylko chce aby Izka zrozumiała ,że nie jest sama ,że każda z Nas z czymś walczy ,że ciężko się pogodzić ze strata i z brakiem dzieci