reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jest w porządku, nie wiedziałam i wzięłam leki przed badaniem w czwartek mam powtórzyć, 😜 ogólnie po przeliczeniu mam 1255mg dziennie

Szyszka99 a w jakich jednostkach masz ten progesteron? bo 41 to już nisko jeśli to jest nmol/l. Czemu masz taki wysoki estradiol? Mi kazali odstawiać estrofem, dzisiaj ostatni raz wzielam, wczoram 20 dpt i beta 3264, a estradiol 84,5 pg/ml
Mam w ng/ml lekarz mówił, że jest bardzo spoko... tylko mnie martwi ten spadek ehh nie chce zeby dalej spadał...

Zadajesz dziwne pytania 🤣 skąd ja mam wiedzieć dlaczego jest taki wysoki? Norma w pierwszym trymestrze jest od 154 do 3243 więc za wysoki nie jest, nie strasz mnie kobieto 😳 powiedział, że estradiol super A przed transferem powiedział, że będę go brała do końca 1 trymestru

Mój mąż zadał mi pytanie i w sumie to nie wiem jaka jest prawidłowa odpowiedź...

Skoro z jednego cyklu pobrali komórki i z jednej porcji nasienia je zapłodnili czy to będą bliźnięta? Czy wszystkie maluchu urodzone z tych powstałych zarodkow, nawet jeżeli wrócimy po nie po latach będą podobne do siebie?... jak bliźniaki?
No bo bliźniaki dwujajowe są z dwóch komórek... A przy stymulacji tak jest...
Wieloraczki,albo ciaza wieloplodowa.Kiedys o tym z lekarze rozmawialam.Nazywamy to blizniaki ale na koncu sa to dwie ciaze za jednym zamachem🤗blizniaki bardziej jak sa jednojajowe.
Powiem ci we wrzesniu,xzy nas synek bedzie podobny do Lennarta? Czy kolejny totalnie inny.Wszystkie z jednej stymulacji.🥰

Dziewczyny myślicie, że ten prog zostawić na takich dawkach jak jestem? Bo serio zaczynam srac ogniem i się boje, że będzie spadał :( i czy to możliwe że jak nie wzięłam jednej dawki to on mógł spaść z 80 na 40? No bo kurde wydaje mi się, że wzięłam jednak...
Przeczytałaś może co Ci pisałam wcześniej o różnych stężeniach proga w ciągu dnia? Że są różne? A jakie masz podane normy proga na wyniku?

reklama
Przeczytałaś może co Ci pisałam wcześniej o różnych stężeniach proga w ciągu dnia? Że są różne? A jakie masz podane normy proga na wyniku?
Do 40 mam normę... muszę się uspokoić bo nic do mnie nie dociera cholernie się boje naprawdę... trzy razy badalam przed wzięciem tabsów i było 80 A czwarty raz po wzięciu i jest mniej no dziwne...

Do góry