reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

W rodzinie mam bliźniaczki dwujajowe i są prawie identyczne
Nie będą bo będą jakby dwujajowe czyli z innej komórki jajowej i z innego plemnika. Bliźniaki dwujajowe są często zupełnie różne :) Tylko jednojajowe są identyczne bo są z tej samej komórki i z tego samego plemnika. W innym przypadku to poprostu rodzeństwo :)

reklama
poza amh 1.03, fragmentacja 19% i wskazaniami do pgd (choroba meza) nic nie stwierdzono.
1 stymulacja dała 3 zarodki które przestały sie rozwijać 1 w 1 dobie A dwa w 5. Druga stymulacja dała jedna komórkę i z tego mamy jedna blastke 5.2.3. I tak zbieramy do pgd... Żeby było z czego wybrać bo ryzyko 50%. Boję sie ze ta stymulacja tez da jedna albo i nie blastke i to za malo zeby badać... 😔
Musi być dobrze nie ma innej opcji
A kiedy masz pick up ?

Ostatnia edycja:
Hej laski, dzisiaj 18dpt beta 2773💪 ale prog mimo tego, że biorę leki tak jak bralam spadł z 80 na 41... czy to nie jest dziwna sytuacja? Biorę cały czas leki 3 x na dzień po 2 doustnie i po 2 dopochwowo razem 900mg luteiny firmy Adamed... boje sie... estradiol mam na poziomie 2225 aż, jest okej?

Na usg widac pecherzyk, ciałko żółte i w jednej pozycji widać było echo zarodka ale położna nie była pewna czy aby to na pewno to, jest wcześnie więc nie sram ogniem tylko ten prog mnie męczy...
Szyszka99 a w jakich jednostkach masz ten progesteron? bo 41 to już nisko jeśli to jest nmol/l. Czemu masz taki wysoki estradiol? Mi kazali odstawiać estrofem, dzisiaj ostatni raz wzielam, wczoram 20 dpt i beta 3264, a estradiol 84,5 pg/ml

reklama
Do góry