reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

W rodzinie mam bliźniaczki dwujajowe i są prawie identyczne
Nie będą bo będą jakby dwujajowe czyli z innej komórki jajowej i z innego plemnika. Bliźniaki dwujajowe są często zupełnie różne :) Tylko jednojajowe są identyczne bo są z tej samej komórki i z tego samego plemnika. W innym przypadku to poprostu rodzeństwo :)

reklama
poza amh 1.03, fragmentacja 19% i wskazaniami do pgd (choroba meza) nic nie stwierdzono.
1 stymulacja dała 3 zarodki które przestały sie rozwijać 1 w 1 dobie A dwa w 5. Druga stymulacja dała jedna komórkę i z tego mamy jedna blastke 5.2.3. I tak zbieramy do pgd... Żeby było z czego wybrać bo ryzyko 50%. Boję sie ze ta stymulacja tez da jedna albo i nie blastke i to za malo zeby badać... 😔
Musi być dobrze nie ma innej opcji
A kiedy masz pick up ?

Ostatnia edycja:
Hej laski, dzisiaj 18dpt beta 2773💪 ale prog mimo tego, że biorę leki tak jak bralam spadł z 80 na 41... czy to nie jest dziwna sytuacja? Biorę cały czas leki 3 x na dzień po 2 doustnie i po 2 dopochwowo razem 900mg luteiny firmy Adamed... boje sie... estradiol mam na poziomie 2225 aż, jest okej?

Na usg widac pecherzyk, ciałko żółte i w jednej pozycji widać było echo zarodka ale położna nie była pewna czy aby to na pewno to, jest wcześnie więc nie sram ogniem tylko ten prog mnie męczy...
Szyszka99 a w jakich jednostkach masz ten progesteron? bo 41 to już nisko jeśli to jest nmol/l. Czemu masz taki wysoki estradiol? Mi kazali odstawiać estrofem, dzisiaj ostatni raz wzielam, wczoram 20 dpt i beta 3264, a estradiol 84,5 pg/ml

reklama
Do góry