katarzyna86
Fanka BB :)
Haha wtedy to byłam umordowana bo byl przekarmiony i 2 noce były z głowy, ale już wiem ile teraz ma jeśćI do tego wygladasz kwitnąco
Pozdrawiam serdecznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha wtedy to byłam umordowana bo byl przekarmiony i 2 noce były z głowy, ale już wiem ile teraz ma jeśćI do tego wygladasz kwitnąco
Pozdrawiam serdecznie
Zajebiscie....Ale sie ciesze kochana❤❤❤❤Piesze szybko bi siedzę w pracy na parkingu i mam kuwa zawal. To nie na moje nerwy, ja pier.dole
Beta 256,7
gratulacje!!!❤❤❤Piesze szybko bi siedzę w pracy na parkingu i mam kuwa zawal. To nie na moje nerwy, ja pier.dole
Beta 256,7
Pięknie idzie. I ma tak już zostaćPiesze szybko bi siedzę w pracy na parkingu i mam kuwa zawal. To nie na moje nerwy, ja pier.dole
Beta 256,7
Gratulacje!!!! ❤❤❤Piesze szybko bi siedzę w pracy na parkingu i mam kuwa zawal. To nie na moje nerwy, ja pier.dole
Beta 256,7
Zrób bete jutro a będziesz wszystko wiedziała czy jest ciąża. 7 dpt beta powinna być pozytywna.Hej dziewczyny dziś jest 6 dzień od transferu betę mam robić dopiero w czwartek ale nie wiem czy wytrzymam do tego czasu od 2 dni jestem tak nerwowa że wszystko wyprowadza mnie z równowagi. Miałam transferowana we wtorek 5 dniowa blastke najwyżej klasy. Obawa przed tym że się nie udało paraliżuje mnie
Wow szaleństwo, piękna beta ❤Dziewczyny dzisiejsza beta 3264 jezu jak ja na to czekalam dzisiaj 20 dpt. Oby na usg wszystko bylo dobrze
Oby oby, dzięki dam znać oczywiście jak sytuacjaZupełnie normalnie się po nim czułam [emoji6] niech endometrium pięknie rośnie [emoji123]