Tylko raz widziałam betę 31.Fredzia,Ty miałaś kiedyś w życiu już taką betę?czy to najwyższa ever?
reklama
Jessssui, co to będzie . Dziś chyba nie usnę . Boże, co ja przeżyłam . Ja chyba serio muszę mieć jakieś leki na uspokojenieTak chce w tym cyklu mieć transfer. Jak być w ciąży to tylko z naszą @fredka84 która jak już dobrze zerknęłam ma piękną betę
Wreszcie mogę się skupić na innych. Na Tobie, na Kamilce
Jeszcze muszę dwa tygodnie wytrwać . Potem jak będzie dobrze to będę srac tęczą, obiecuję@fredka84 kuwaaaa zajebiaszczo
Teraz już Ci oficjalnie gratuluję Mamuśka
Jupiiiiii
Cudzie!! Trwaj jeszcze ponad 8 miesięcy a wtedy tylko poród i zacznie się życie
JestemMama!
Fanka BB :)
Kuźwa znowu ryczę Kochana nie chyba a na pewno jesteś w ciąży brzmi to przepięknie Tak bardzo się cieszę , jesteś mi bliska jak i za razem obca osoba, twoja betę przyzywalam jak swoją własną. Już nie mogę doczekać się pierwszego zdjęcia z USG ja jak zobaczyłam pęcherzyk ciążowy to płakałam jak głupia tak że wiem co przeżywasz ... Życzę Ci duzooo zdrówka i mniej nerwów Rosnijcie zdrowo ty i twój mały człowieczek w brzuszku , a może i dwa A twój placek niech dwoi się i troi aby wam dogadzać ( wpraszamy się na pępkowe już Cię o tym informuje ) buziaki w sam środek brzuszka dla maleństwaDziewuszki, ja dopiero wróciłam do domu. Ale powiem Wam, że serio, miałam stan przedzawałowy w tym aucie jak czytałam wyniki. Potem cała drogę do domu jechałam i ryczałam . Wiem, że każda to pisze, ale ja naprawdę nie mogę w to uwierzyć. Oglądałam te wyniki z każdej strony. Nazwisko sprawdzałam, datę, PESEL - czy to napewno są moje. Kuwa, i są moje. Obiecałam sobie się trochę cieszyć, bo żyję w ogromnym stresie od samej stymulacji, bo to jest moja ostatnia próba...
Baba kazała przyjechac na wizytę za dwa tygodnie. Pęcherzyk będzie chyba szybciej ale nie wiem czy w moim stanie psychicznym dam radę jechać...
Wiem co @Natsnats przeżywała w związku ze spłaszczonym pęcherzykiem i okazało się że miała tylko niepotrzebny stres.
No nic, na razie jestem chyba w ciunży . Ja pierdziulę, ale to brzmi
Ja w Bocianie w Szczecinie jestem. Świeży był@fredka84 kochana Ty miałaś świeży transfer czy crio ?Tez w Invicta ?
Kuwa, też bierzesz jakieś narkotyki, he . Daj trochę na rozluźnienieUWAGA UWAGA ZBIERAM ZAPISY NA WICECZKE DO @fredka84 za 7 miesięcy organizować jej Baby shower no dobra trochę szybciej ... Nie zjedziemy się wszystkie do niej na ostatni miesiąc ciąży może być ciut szybciej co wy na to tylko trzeba to zrobić tak żeby ona nie wiedziała o tym Fredka omiń ten post ja pierdziele zajoba mam
Jeszcze dużo może się wydarzyć... Trochę się złych rzeczy naogladalam na naszym forum...
katarzyna86
2 tygodnie ? U mnie była wizyta około 20 dpt żeby sprawdzić czy wszystko na miejscu.Jeszcze muszę dwa tygodnie wytrwać . Potem jak będzie dobrze to będę srac tęczą, obiecuję
No tak mi lekarka dziś napisała . Ja się nie znam2 tygodnie ? U mnie była wizyta około 20 dpt żeby sprawdzić czy wszystko na miejscu.
Dziś mam 14dpt i już nie kazała robić bety
katarzyna86
Nie patrz na forum, jesteś w ciąży, każdy ma swoją kartę i u ciebie może być inaczej niż u kogoś innego, ciesz się tą betą bo kiedy jak nie teraz, tyle czekałaś to się ciesz a jak będzie powód do smutków to będziesz się smucić na razie nie masz powodu.Kuwa, też bierzesz jakieś narkotyki, he . Daj trochę na rozluźnienie
Jeszcze dużo może się wydarzyć... Trochę się złych rzeczy naogladalam na naszym forum...
reklama
Liliana87
Gratuluję w końcu się doczekałaś, wywalczyłaś cudownej, nudnej ciąży Wam życzymy yesssssPiesze szybko bi siedzę w pracy na parkingu i mam kuwa zawal. To nie na moje nerwy, ja pier.dole
Beta 256,7
Podziel się: