Weronika nawet nie wiesz jak sie cieszeMusisz w koncu uwierzyc ze Twoje marzenie sie spelniaPiesze szybko bi siedzę w pracy na parkingu i mam kuwa zawal. To nie na moje nerwy, ja pier.dole
Beta 256,7
reklama
Kachar
Fanka BB :)
GratkiPiesze szybko bi siedzę w pracy na parkingu i mam kuwa zawal. To nie na moje nerwy, ja pier.dole
Beta 256,7
PotrzebujeCudu
Piękny wynik Gratulacje [emoji3][emoji3][emoji3]Piesze szybko bi siedzę w pracy na parkingu i mam kuwa zawal. To nie na moje nerwy, ja pier.dole
Beta 256,7
Kachar
GratkiPiesze szybko bi siedzę w pracy na parkingu i mam kuwa zawal. To nie na moje nerwy, ja pier.dole
Beta 256,7
kJa tez wyjechałam do Polski z Francji z całą rodziną plus bratanica i co....auto nam siadło w środku Niemiec poorostu masakra.Wiecie co moje dzieci są takie grzeczne a malutka to wogole anioł.Czekamy juz od 5 rano na parkingu a ona nie płakała ani raz.Jedyna osoba która płakała to ja.
Ja to widzę podobnie jak Ty, na starania poświęciłam x miesięcy i nie jestem szczęśliwa, ze dostane za granicą 4 miesiące macierzyńskiego i ewentualnie 2 miesiące bezpłatnego urlopu.. Jest tak jak mówisz, dzieci się jeszcze nachodzą do przedszkoli, szkół itd, a my się jeszcze też x lat napracujemy, więc tego czasu chciałabym mieć więcej, ale niestety [emoji1745]
Evela.6
Zupełnie normalnie się po nim czułam [emoji6] niech endometrium pięknie rośnie [emoji123]Cześć dziewczyny! [emoji847] I ja już zaczelam przygotowania do transferu, dzisiaj pierwszy raz wzięłam estrofem.. w poniedziałek idę na kontrolę [emoji4]
Pytanie do dziewczyn które też brały estrofem.. miałyście jakieś skutki uboczne? Czy normalnie się czulyscie? [emoji38]
Teraz to nie zawal tylko porod za 8 miesiecy!!!!Piesze szybko bi siedzę w pracy na parkingu i mam kuwa zawal. To nie na moje nerwy, ja pier.dole
Beta 256,7
katarzyna86
On od początku był grzeczniutki nawet płacze to jak kotek, sporadycznie idzie w wysokie tony przeważnie jak jest mega głodny. Zawsze mu powtarzam, że 10 lat czekałam na niego to mi wszystko wynagrodził, pierwszy miesiąc dzień i noc spał z przerwami na jedzenie co 2-3h, teraz od jakiegoś czasu w nocy budzi się raz i później o 6 wstaje, do 9 jest aktywny zje inidzie spać na 30 min, a później od 13 do 15 i od 17 do 19-20 śpi. Tak dostałam dar od losu żadnych kolek, problemów z kupką itp. Jedynie ma asymetrie urodzeniową i cofniętą szczękę, ale to się leczy.No jaki prezent od losu dostałaś :-) 6h ciągiem :-) tylko nie popsuj buehehe
I do tego wygladasz kwitnącoJa akurat jestem z tych co teraz po porodzie mają mniejszy stres, ciąża była dla mnie bardzo stresująca aż do dnia porodu więc teraz nadrabiam i cieszę się ze wszystkiego a że dzieciątko grzecznie śpi 6 godzin ciągiem w nocy i w dzień ze 4 godziny to jestem w miarę wypoczęta a ma nie całe 2 miesiące.
Pozdrawiam serdecznie
reklama
Wszystko bedzie dobrze Piekna beta, czekalas czekalas i wyczekalasDziewczyny dzisiejsza beta 3264 jezu jak ja na to czekalam dzisiaj 20 dpt. Oby na usg wszystko bylo dobrze
gratuluje
Podziel się: