reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja tez wyjechałam do Polski z Francji z całą rodziną plus bratanica i co....auto nam siadło w środku Niemiec poorostu masakra.Wiecie co moje dzieci są takie grzeczne a malutka to wogole anioł.Czekamy juz od 5 rano na parkingu a ona nie płakała ani raz.Jedyna osoba która płakała to ja.
k
Ja to widzę podobnie jak Ty, na starania poświęciłam x miesięcy i nie jestem szczęśliwa, ze dostane za granicą 4 miesiące macierzyńskiego i ewentualnie 2 miesiące bezpłatnego urlopu.. Jest tak jak mówisz, dzieci się jeszcze nachodzą do przedszkoli, szkół itd, a my się jeszcze też x lat napracujemy, więc tego czasu chciałabym mieć więcej, ale niestety [emoji1745]

Cześć dziewczyny! [emoji847] I ja już zaczelam przygotowania do transferu, dzisiaj pierwszy raz wzięłam estrofem.. w poniedziałek idę na kontrolę [emoji4]

Pytanie do dziewczyn które też brały estrofem.. miałyście jakieś skutki uboczne? Czy normalnie się czulyscie? [emoji38]
Zupełnie normalnie się po nim czułam [emoji6] niech endometrium pięknie rośnie [emoji123]

No jaki prezent od losu dostałaś :-) 6h ciągiem :-) tylko nie popsuj buehehe
On od początku był grzeczniutki nawet płacze to jak kotek, sporadycznie idzie w wysokie tony przeważnie jak jest mega głodny. Zawsze mu powtarzam, że 10 lat czekałam na niego to mi wszystko wynagrodził, pierwszy miesiąc dzień i noc spał z przerwami na jedzenie co 2-3h, teraz od jakiegoś czasu w nocy budzi się raz i później o 6 wstaje, do 9 jest aktywny zje inidzie spać na 30 min, a później od 13 do 15 i od 17 do 19-20 śpi. Tak dostałam dar od losu żadnych kolek, problemów z kupką itp. Jedynie ma asymetrie urodzeniową i cofniętą szczękę, ale to się leczy.

Ja akurat jestem z tych co teraz po porodzie mają mniejszy stres, ciąża była dla mnie bardzo stresująca aż do dnia porodu więc teraz nadrabiam i cieszę się ze wszystkiego a że dzieciątko grzecznie śpi 6 godzin ciągiem w nocy i w dzień ze 4 godziny to jestem w miarę wypoczęta a ma nie całe 2 miesiące.
I do tego wygladasz kwitnąco🥰🥰🥰
Pozdrawiam serdecznie ❤️

reklama
Do góry