Ja zjem pół paczki suszonych śliwek i szklankę kefiru lub maślanki ..... i nic3 suszone śliwki i odrobina kefiru
reklama
Ja też teraz szykuję się do drugiej próby
No tak to jest ...też myślałam że za 1 razem się uda
Los pokazał mi inna stronę ivf muszę walczyć dalej teraz będzie drugie podejście
Więc spokojnie
Ile masz lat ? Robiłaś jakieś dodatkowe badania ? Co mówił lekarz ? Do jakiego dr chodzisz ?
Pchełka216
Fanka BB :)
z głupoty się wiatrakowalam cały dzień. Ale serio w ciąży mi mega duszno w te upały.biedula, skad zatoki w taki upal?
O fuckno to jest dramat serio nie zachęca. To co kobiety robią po tych 10 tygodniach?W Holandii jest krótki 16 tygodni !!!
Z czego 4 bądź 6 tygodni jest odliczane przed porodem i masz po porodzie 12 bądź 10 tygodni. Tu jest dopiero porażka a później można jeszcze tzw bezpłatny rodzicielski wykorzystać 26 tygodni ... po uzgodnieniu z pracodawcą ,oczywiście ....
Jakiś dramat
JestemMama!
hehe, oby szybko przeszlo. nienawidze tych gluciorow jak zalegajaz głupoty się wiatrakowalam cały dzień. Ale serio w ciąży mi mega duszno w te upały
PelnaNadzieji85
Zaangażowana w BB
Też mnie to troche przeraza,W Holandii jest krótki 16 tygodni !!!
Z czego 4 bądź 6 tygodni jest odliczane przed porodem i masz po porodzie 12 bądź 10 tygodni. Tu jest dopiero porażka a później można jeszcze tzw bezpłatny rodzicielski wykorzystać 26 tygodni ... po uzgodnieniu z pracodawcą ,oczywiście ....
Jakiś dramat
O fuckno to jest dramat serio nie zachęca. To co kobiety robią po tych 10 tygodniach?
Wszystko ma swoje plusy i minusy, jest żłobek finansowany, można wrócić na kilka dni tylko , zazwyczaj wystarczy gdy jedna osoba pracuje by się spokojnie utrzymać,
Oprócz tego invitro 3 podejscia są finansowane z ubezpieczenia...
Plus często rodzina pomaga, kobiety jesli pracuja to często 3max 4dni w tygodniu i wtedy każda babciąa zajmuje się dzien jeden dzień do żłobka a resztę samemu jak się nie zna inaczej to się ogarnia a przynajmniej się nie wypada z gry
JestemMama!
Około 2 cm te duże, a tak tak cała tarczyca ponoć w nich jest ...w tych mniejszych . Z tego co mi 2 lekarzy mówilo muszę iść na biopsję i wtedy będzie decyzja , jeden powiedział żeby nie iść , a kolejny że na 90 % będą mi je usuwać :/ i weź bądź mądry człowieku kogo słuchać :/Jakie Ty masz te guzki ? Ja mam 7 i jestem po kilku biopsjach. Lekarz mi nie zaleca usuwania. Wyniki mam wszystkie w normie. A guzki duże.
PsychoPatka91
O tym samym pomyślałam jeszcze trochę do 15@fredka84 ja i tak wiem że beta będzie cudowna ale tak wiesz co byś się mniej stresowała
reklama
nieagatka
U mnie tez 16tygodni, po 16 dla Mamy i dla Taty.O fuck[emoji15]no to jest dramat serio nie zachęca. To co kobiety robią po tych 10 tygodniach?
A potem albo bezplatny albo zlobek.
Podziel się: