reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Boże, kochane dziewczyny. Już większość gości poszła i jednak sprawdziłam. Beta 110,2❤️. To jest 12dpt 3-dniowych.
Przepraszam że tak to odwlekalam, ale bałam się w chu.j odczytać ❤️
Przez ten stres który ciągnie się za mną od samej stymulacji, nie potrafię wykrzesać z siebie radości 😱. Ale czuję jak kamień spadl mi z serca. Boże spraw żeby coś z tego było ❤️
Fredka !!!!!!! Jest ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻
Ta moja 🔮 nie kłamie 😍
Kciuki za przyrosty, pęcherzyk, serduszko, zdrowe bobo ✊🏻😘

reklama
Jakimś cudem zasnęłam ok 2-giej w nocy i już nie śpię 😱. Pijany Placek wczoraj płakał z 16 razy jak w końcu mu powiedziałam, bo cierpliwie czekałam az ostatni upierdliwy gość sobie pójdzie. Zaczyna mi humor wracać ale w głowie jeszcze się dużo dzieje, bo wszystkie wiemy ile jeszcze niebezpieczenstw czyha...
Jessui, ja to czuję jakby to wszystko się działo obok mnie albo dotyczyło kogoś innego
Super, że się doczekałaś 👏👏👏myślę, że będzie dobrze, podali Ci najładniejsze, zaimplantowały się i jest ogromna szansa, że będzie już tylko dobrze 🙂 widzisz jak los jest przewrotny? To ja parę miesięcy temu byłam w ciąży, Ty walczyłaś, a teraz rolę się odwróciły 😉

Boże, kochane dziewczyny. Już większość gości poszła i jednak sprawdziłam. Beta 110,2[emoji3590]. To jest 12dpt 3-dniowych.
Przepraszam że tak to odwlekalam, ale bałam się w chu.j odczytać [emoji3590]
Przez ten stres który ciągnie się za mną od samej stymulacji, nie potrafię wykrzesać z siebie radości [emoji33]. Ale czuję jak kamień spadl mi z serca. Boże spraw żeby coś z tego było [emoji3590]
Fredzia ledwo oczy rozkleilam i już musiałam sprawdzić [emoji7]
Cudowna wiadomosc, niech cud trwa [emoji3590]

Boże, kochane dziewczyny. Już większość gości poszła i jednak sprawdziłam. Beta 110,2[emoji3590]. To jest 12dpt 3-dniowych.
Przez ten stres który ciągnie się za mną od samej stymulacji, nie potrafię wykrzesać z siebie radości [emoji33]. Ale czuję jak kamień spadl mi z serca. Boże spraw żeby coś z tego było [emoji3590]
Aaaaa!!!
Pieknie ruszyla, pieknie pieknie!!!
To musi byc to![emoji8]

Super przyrost!!! [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Kuwa Miruś, przecież wiesz jak jest. Strach zacząć się cieszyć 🥴. W poniedziałek powtarzam 😱. I muszę jechać do labo do kliniki bo jak będzie dobrze to od razu muszę do lekarki iść, bo leków nie mam. Więc kolejny mega stres 🤦
A Placek jak już się ogarnął to sam posprzątał wszystko po grillu i mówi żebym dziś spala sama, żeby on mi nie chuchał. Bo jebał oczywiście jak cap🥴. Poszedł spać do kampera ten mój książę, bo w salonie śpi jego nawalony młodszy brat 🥴

Wiem wiem Fredzioszku że strach sie cieszyć.. Ja to praktycznie do samego porodu sie bałam tak na maxa cieszyć.. Ale dobrze jest i będzie bo masz w końcu w sobie silne maleństwa które przetrwaja wszystko! ❤️✊😘
No widzisz jaki Twoj Placus kochany 😁
Teraz musi dbać o Ciebie i co najważniejsze, nie wkur.. wiać Cie 😁

Boże, kochane dziewczyny. Już większość gości poszła i jednak sprawdziłam. Beta 110,2❤️. To jest 12dpt 3-dniowych.
Przepraszam że tak to odwlekalam, ale bałam się w chu.j odczytać ❤️
Przez ten stres który ciągnie się za mną od samej stymulacji, nie potrafię wykrzesać z siebie radości 😱. Ale czuję jak kamień spadl mi z serca. Boże spraw żeby coś z tego było ❤️
No i jest jak powinno być!!! Teraz do pęcherzyka, zarodka, serduszka::-) duzo odpoczywaj! I dbaj o siebie :-)

Jakimś cudem zasnęłam ok 2-giej w nocy i już nie śpię 😱. Pijany Placek wczoraj płakał z 16 razy jak w końcu mu powiedziałam, bo cierpliwie czekałam az ostatni upierdliwy gość sobie pójdzie. Zaczyna mi humor wracać ale w głowie jeszcze się dużo dzieje, bo wszystkie wiemy ile jeszcze niebezpieczenstw czyha...
Jessui, ja to czuję jakby to wszystko się działo obok mnie albo dotyczyło kogoś innego
Fredzia, wzruszyłam się💓
Stach będzie, emocje będą, musisz to jakoś przetrwać. Jest dobrze i tak ma zostać, nie ma innej opcji.

Ostatnia edycja:
Ja dostałam 4 tabletki co 12 h i po laktacji . Bo tym razem jak na złość mimo CC i nie dostawienia dziecka ( przez bakterie nie miałyśmy kontaktu skóra do skóry poza pierwszym 24 h ) moje cycki były pełne i robiły się twarde . Ale potem dostałam taką bąbek leków że nie mogłam dac jej mojego mleka A potem to już nie byłem w stanie ....
To szybko podziałały, może na początku tak właśnie jest. A jak laktacja unormowana to potem ciężej. Szkoda, ze tak wyszło bo chyba zależało Ci na KP? Czy raczej wolisz karmić mm?

reklama
Kuwa Miruś, przecież wiesz jak jest. Strach zacząć się cieszyć 🥴. W poniedziałek powtarzam 😱. I muszę jechać do labo do kliniki bo jak będzie dobrze to od razu muszę do lekarki iść, bo leków nie mam. Więc kolejny mega stres 🤦
A Placek jak już się ogarnął to sam posprzątał wszystko po grillu i mówi żebym dziś spala sama, żeby on mi nie chuchał. Bo jebał oczywiście jak cap🥴. Poszedł spać do kampera ten mój książę, bo w salonie śpi jego nawalony młodszy brat 🥴
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
Fredzia,piękna beta!!!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Trzymam kciuki za kolejne przyrosty!!!!!!!!!
Strasznie czekałam na te info ❤❤❤

Do góry