reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jakimś cudem zasnęłam ok 2-giej w nocy i już nie śpię 😱. Pijany Placek wczoraj płakał z 16 razy jak w końcu mu powiedziałam. Cierpliwie czekałam az ostatni upierdliwy gość sobie pójdzie. Zaczyna mi humor wracać ale w głowie jeszcze się dużo dzieje, bo wszystkie wiemy ile jeszcze niebezpieczenstw czyha...
Jessui, ja to czuję jakby to wszystko się działo obok mnie albo dotyczyło kogoś innego
Ja właśnie dojechałam do Polski, do rodziny która zobaczy Wiktora po raz pierwszy na żywo. Przez cała drogę obserwowałam forum i czekałam na Twoje wyniki. Tak się ciesze 😊

reklama
Jakimś cudem zasnęłam ok 2-giej w nocy i już nie śpię 😱. Pijany Placek wczoraj płakał z 16 razy jak w końcu mu powiedziałam, bo cierpliwie czekałam az ostatni upierdliwy gość sobie pójdzie. Zaczyna mi humor wracać ale w głowie jeszcze się dużo dzieje, bo wszystkie wiemy ile jeszcze niebezpieczenstw czyha...
Jessui, ja to czuję jakby to wszystko się działo obok mnie albo dotyczyło kogoś innego

Zrobiłaś mu najwspanialszy prezent ta wiadomością 🥰
Będzie dobrze mamusiu, to jest Twój czas ❤️😘✊

Zrobiłaś mu najwspanialszy prezent ta wiadomością 🥰
Będzie dobrze mamusiu, to jest Twój czas ❤️😘✊
Kuwa Miruś, przecież wiesz jak jest. Strach zacząć się cieszyć 🥴. W poniedziałek powtarzam 😱. I muszę jechać do labo do kliniki bo jak będzie dobrze to od razu muszę do lekarki iść, bo leków nie mam. Więc kolejny mega stres 🤦
A Placek jak już się ogarnął to sam posprzątał wszystko po grillu i mówi żebym dziś spala sama, żeby on mi nie chuchał. Bo jebał oczywiście jak cap🥴. Poszedł spać do kampera ten mój książę, bo w salonie śpi jego nawalony młodszy brat 🥴

Boże, kochane dziewczyny. Już większość gości poszła i jednak sprawdziłam. Beta 110,2❤️. To jest 12dpt 3-dniowych.
Przepraszam że tak to odwlekalam, ale bałam się w chu.j odczytać ❤️
Przez ten stres który ciągnie się za mną od samej stymulacji, nie potrafię wykrzesać z siebie radości 😱. Ale czuję jak kamień spadl mi z serca. Boże spraw żeby coś z tego było ❤️
Cudownie❤️❤️❤️ Gratulacje! Zdecydowanie w ciąży jesteś🥰😍 teraz tylko patrzec jak rosnie beta😍😍😍. Ja przebudzilam sie jak zwykle po 5 i od razu sprawdzam czy dalas znac🤣. A co do Nowenny to nie ma sie co smiac😀 ja kilka dni temu stwierdzilam, ze tez ja sprobuje odmowic🤪 w koncu lepiej miec wsparnie tam u gory niz go nie miec😀. Bedzie dobrze kochana! 🤞👏🤞👏

Kuwa Miruś, przecież wiesz jak jest. Strach zacząć się cieszyć 🥴. W poniedziałek powtarzam 😱. I muszę jechać do labo do kliniki bo jak będzie dobrze to od razu muszę do lekarki iść, bo leków nie mam. Więc kolejny mega stres 🤦
A Placek jak już się ogarnął to sam posprzątał wszystko po grillu i mówi żebym dziś spala sama, żeby on mi nie chuchał. Bo jebał oczywiście jak cap🥴. Poszedł spać do kampera ten mój książę, bo w salonie śpi jego nawalony młodszy brat 🥴
Super, że w końcu się udało 🙂 zobaczysz za rok to ja będę spać a ty od 4 to już będziesz maluchy obrabiać 🙂 będziesz robić kilometry z wózkiem i uradowana po godzinie chodzenia, że śpi usiądziesz na chwilę a te maluchy zrobią oczy jak 5zł i od nowa zabawa 😀. Strach stanie się częścią twojego życia on nie minie będzie się zmieniał, cc miałam 05.05 a przed weekendem dostałam awizo na pocztę na nic nie czekam i od wczoraj mam stracha czy to nie polecony z Instytutu Matki i Dziecka z badań przesiewowych bo przyszło na mnie i na męża.

Boże, kochane dziewczyny. Już większość gości poszła i jednak sprawdziłam. Beta 110,2❤️. To jest 12dpt 3-dniowych.
Przepraszam że tak to odwlekalam, ale bałam się w chu.j odczytać ❤️
Przez ten stres który ciągnie się za mną od samej stymulacji, nie potrafię wykrzesać z siebie radości 😱. Ale czuję jak kamień spadl mi z serca. Boże spraw żeby coś z tego było ❤️
Weronika nawet nie wierz jak sie ciesze🥰 w koncu los sie do Ciebie usmiechnal.Zobaczysz Bog Ci wynagrodzi to dlugie czekanie na dzidziusia.Walczylas,nie poddalas sie bedzie z tego Wasze upragnione dzieciatko. Takie cudne jak moje🥰🥰

Załączniki

• 20210619_125700.jpg
    20210619_125700.jpg
    706,5 KB · Wyświetleń: 100
reklama
Do góry