Jezu, wiesz że jeszcze to do mnie nie dociera co się właśnie stało. Wiecie że byłam w takiej desperacji że od tygodnia klepię te nowennę. Trochę mnie to uspokajaDzięki Bogu sprawdziłaś dzisiaj, bo @Brakujemiwiary by nie spała do poniedziałku
Kochana meeega gratulacje, piękna beta. Może jednak będzie i Mańka i Janka ❤❤
reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Ja dostałam 4 tabletki co 12 h i po laktacji . Bo tym razem jak na złość mimo CC i nie dostawienia dziecka ( przez bakterie nie miałyśmy kontaktu skóra do skóry poza pierwszym 24 h ) moje cycki były pełne i robiły się twarde . Ale potem dostałam taką bąbek leków że nie mogłam dac jej mojego mleka A potem to już nie byłem w stanie ....Umysł sobie już prawie poradził z tym co się stało a ciało jeszcze nie zauważyło… Jak miękko się robi to super :-) czyli bliżej końca. Jeszcze leki bierzesz to szybciej będzie, szkoda, ze i tak za wolno…Powinny być takie super szybkie leki 24h i po laktacji :-) swoją drogą skoro laktacja jest to będziesz pewnie z tych szczęściar co będzie mogła karmić piersią. Wiem, ze żadna pociecha, ale laktacja się rozkręciła, duza czesc kobiet jej nie ma po porodzie.
mala_Mi 80
Kurde nawet nie wiesz jak się cieszę, od razu mojemu powiedziałam co i jak i nawet on się wzruszył. Dziewczyno masz takie ogromne wsparcie z każdej strony, że nie ma innej opcji jak szczęśliwe zakończenie ❤❤❤.Jezu, wiesz że jeszcze to do mnie nie dociera co się właśnie stało. Wiecie że byłam w takiej desperacji że od tygodnia klepię te nowennę. Trochę mnie to uspokaja
Staraj się nie stresować, chociaż podejrzewam że jesteś na granicy obłędu, bo jeszcze nie śpisz
Evela.6
Fredziocha to się dzieje naprawdę [emoji3590] nareszcie [emoji7]Boże, kochane dziewczyny. Już większość gości poszła i jednak sprawdziłam. Beta 110,2[emoji3590]. To jest 12dpt 3-dniowych.
Przepraszam że tak to odwlekalam, ale bałam się w chu.j odczytać [emoji3590]
Przez ten stres który ciągnie się za mną od samej stymulacji, nie potrafię wykrzesać z siebie radości [emoji33]. Ale czuję jak kamień spadl mi z serca. Boże spraw żeby coś z tego było [emoji3590]
CUDZIE trwaj!!!
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Super wiadomosc, piękna beta. Oby tak dalej weszłam na forum sprawdzić czy jednak masz już dzisiaj wynikBoże, kochane dziewczyny. Już większość gości poszła i jednak sprawdziłam. Beta 110,2. To jest 12dpt 3-dniowych.
Przepraszam że tak to odwlekalam, ale bałam się w chu.j odczytać
Przez ten stres który ciągnie się za mną od samej stymulacji, nie potrafię wykrzesać z siebie radości . Ale czuję jak kamień spadl mi z serca. Boże spraw żeby coś z tego było
Boże, kochane dziewczyny. Już większość gości poszła i jednak sprawdziłam. Beta 110,2. To jest 12dpt 3-dniowych.
Przez ten stres który ciągnie się za mną od samej stymulacji, nie potrafię wykrzesać z siebie radości . Ale czuję jak kamień spadl mi z serca. Boże spraw żeby coś z tego było
O mamoooo W końcu nasza Fredzioszka będzie gruba kochana, oby tak dalej!!
Jejuuuuu CUDOWNIE!!!!
Jezu, wiesz że jeszcze to do mnie nie dociera co się właśnie stało. Wiecie że byłam w takiej desperacji że od tygodnia klepię te nowennę. Trochę mnie to uspokaja
Widzisz? Mówiłam, wiara czyni cuda klep tą nowennę dalej a Ci gwarantuje, że będzie pięknie
Nasz wyproszony cud różańcem ma już 7,5 miesiąca i jest najcudowniejszym Maluchem na świecie
Czarna1985
Wow ale sie mega cieszę ❤❤❤gratulacje kochana bedzie dobrze zobaczysz ❤Boże, kochane dziewczyny. Już większość gości poszła i jednak sprawdziłam. Beta 110,2. To jest 12dpt 3-dniowych.
Jakimś cudem zasnęłam ok 2-giej w nocy i już nie śpię . Pijany Placek wczoraj płakał z 16 razy jak w końcu mu powiedziałam, bo cierpliwie czekałam az ostatni upierdliwy gość sobie pójdzie. Zaczyna mi humor wracać ale w głowie jeszcze się dużo dzieje, bo wszystkie wiemy ile jeszcze niebezpieczenstw czyha...
Jessui, ja to czuję jakby to wszystko się działo obok mnie albo dotyczyło kogoś innego
Jessui, ja to czuję jakby to wszystko się działo obok mnie albo dotyczyło kogoś innego
reklama
Boże, kochane dziewczyny. Już większość gości poszła i jednak sprawdziłam. Beta 110,2. To jest 12dpt 3-dniowych.
Strasznie się cieszę kochana i nie przestaje trzymać kciuków
Podziel się: