reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana moja nie martw się, gozki na tarczycy praktycznie każdy ma, ja też, i nie ma co płakać jeśli wszystkie parametry tarczycowe tsh, trh ft3 i ft4 masz dobre to nie masz się czym przejmować. Oczywiście dla własnego spokoju zrób biopsję to tylko kilka sekund i nie boli 😉 wiem że będzie wszystko dobrze tylko musisz postawić się do pionu 💪 twarda babka jesteś dasz radę a jak nie to Cię dorwe i Ci dupsko spore 😁
Loviu ❤️❤️❤️❤️❤️ tsh mam prawie zawsze na poziomi 0,4, raz mialam tylko 0,2 i raz 1,7 zreszta w załączniku moje ostatnie badania. W poniedziałek mam jeszcze powtórzyć Anty-tpo czy jak to się tam zwie i jeszcze raz zrobić ft4... We wtorek kontrola u endokrynologa... Eh... Będzie dobrze, musi!! Jak to mówią co nas nie zabije to wzmocni💪💪💪 od tarczycy się nie umiera ( ja przynajmniej nie słyszałam nigdy o tym) więc musi wzmocnić 😉 dziękuję ❤️

Załączniki

• Screenshot_20210618_184600.jpg
    Screenshot_20210618_184600.jpg
    86,4 KB · Wyświetleń: 56
Loviu ❤️❤️❤️❤️❤️ tsh mam prawie zawsze na poziomi 0,4, raz mialam tylko 0,2 i raz 1,7 zreszta w załączniku moje ostatnie badania. W poniedziałek mam jeszcze powtórzyć Anty-tpo czy jak to się tam zwie i jeszcze raz zrobić ft4... We wtorek kontrola u endokrynologa... Eh... Będzie dobrze, musi!! Jak to mówią co nas nie zabije to wzmocni💪💪💪 od tarczycy się nie umiera ( ja przynajmniej nie słyszałam nigdy o tym) więc musi wzmocnić 😉 dziękuję ❤️
My dzieci Czarnobyla to mamy guzki ;). Na prawde chyba nie ma osoby co nie ma guzkow na tarczycy. Na pewno będzie dobrze!!! :) a jak to ja mowie: lepiej wiedziec niz nie ;) zrobisz badania i bedziesz je pozniej tylko obserwowac co jakis czas :)

My dzieci Czarnobyla to mamy guzki ;). Na prawde chyba nie ma osoby co nie ma guzkow na tarczycy. Na pewno będzie dobrze!!! :) a jak to ja mowie: lepiej wiedziec niz nie ;) zrobisz badania i bedziesz je pozniej tylko obserwowac co jakis czas :)
Ja też mam guzki tarczycy, jak wybuchła elektrownia miałam chyba z 2 latka i siedziałam z mamą cały dzień na ogrodzie

Powiem Wam, ze takie spotkanie jakie przed chwila mialam w aptece daje sile ❤. Kupowalam metylowany kw foliowy i wit b12 i farmaceutka zapytala czy mam ten gen. I tak od slowa do slowa zaczelysmy o in vitro rozmawiac. A ze one mnie doskonale znaja bo tylko u nich kupowalam wszystkie leki do stymulacji to wiem, ze wiedza tez o staraniach. I powiedziala mi, ze jej dwie znajome (siostry) zaszly w ciaze po zaleceniach Pas.nika. On je zdjagnozowal a później kazal przejsc do Syd.ora, zeby nie musialy jezdzic do Lodzi. I jedna zaszla po 16 latach (!!!) a druga po 8. Jeszcze mowila, ze ta co po 16 to miala te szczepienia @fredka84 co Ty ale nie z krwi meza a z krwi jego brata.. bo maz mial wzw i go to dyskalifikowalo. Mimo, ze juz przeleczone.
Takze babeczki nie poddajemy sie!!! ❤❤❤

Dziękuję ❤️ Musi być dobrze 🙏 wiem że jakieś 10 lat temu moja siostra miała operacje i jej cała wycinali tarczycę. Właśnie miała ja cała w guzkach... Nie pamiętam już teraz czy miała biopsję czy nie ale na pewno była wycinana w całości. Mam nadzieję że u mnie nie będzie takiej potrzeby

Dziękuję ❤️ Musi być dobrze 🙏 wiem że jakieś 10 lat temu moja siostra miała operacje i jej cała wycinali tarczycę. Właśnie miała ja cała w guzkach... Nie pamiętam już teraz czy miała biopsję czy nie ale na pewno była wycinana w całości. Mam nadzieję że u mnie nie będzie takiej potrzeby
Na pewno nie ❤ A nawet jesli to znam osoby co po wycieciu tez zachodza spokojnie w ciaze :) Jest to bardziej meczace bo musisz juz leki do konca zycia brac ale np ja mam hashimoto i tez mnie leki do konca zycia czekaja... a niby tarczyca jest :(

Dziewczyny,
Mam genetykę. Z 6 zarodków 4 są zdrowe !! 2 pozostałe wykazały cechy nieprawidłowe, ale i tak zdecydowali się je przechować. Znam też płeć 2 męskie i 2 żeńskie :D
Super wynik, gratulacje 😀pewnie mąż ma dobre nasienie, że taki wynik, co u Was było powodem? Jeśli można wiedzieć

reklama
Powiem Wam, ze takie spotkanie jakie przed chwila mialam w aptece daje sile ❤. Kupowalam metylowany kw foliowy i wit b12 i farmaceutka zapytala czy mam ten gen. I tak od slowa do slowa zaczelysmy o in vitro rozmawiac. A ze one mnie doskonale znaja bo tylko u nich kupowalam wszystkie leki do stymulacji to wiem, ze wiedza tez o staraniach. I powiedziala mi, ze jej dwie znajome (siostry) zaszly w ciaze po zaleceniach Pas.nika. On je zdjagnozowal a później kazal przejsc do Syd.ora, zeby nie musialy jezdzic do Lodzi. I jedna zaszla po 16 latach (!!!) a druga po 8. Jeszcze mowila, ze ta co po 16 to miala te szczepienia @fredka84 co Ty ale nie z krwi meza a z krwi jego brata.. bo maz mial wzw i go to dyskalifikowalo. Mimo, ze juz przeleczone.
Takze babeczki nie poddajemy sie!!! ❤❤❤
Amen 💪💪💪💪💪😀

Do góry