Mieszkam w USA, w moim stanie badania zarodków są obowiązkowe po 35 roku życia, a ja mam 37 latalw super! w jakiej klinice się leczycie ? Można wiedzieć z jakiego powodu robiliście badania zarodków?
reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
Loviu tsh mam prawie zawsze na poziomi 0,4, raz mialam tylko 0,2 i raz 1,7 zreszta w załączniku moje ostatnie badania. W poniedziałek mam jeszcze powtórzyć Anty-tpo czy jak to się tam zwie i jeszcze raz zrobić ft4... We wtorek kontrola u endokrynologa... Eh... Będzie dobrze, musi!! Jak to mówią co nas nie zabije to wzmocni od tarczycy się nie umiera ( ja przynajmniej nie słyszałam nigdy o tym) więc musi wzmocnić dziękujęKochana moja nie martw się, gozki na tarczycy praktycznie każdy ma, ja też, i nie ma co płakać jeśli wszystkie parametry tarczycowe tsh, trh ft3 i ft4 masz dobre to nie masz się czym przejmować. Oczywiście dla własnego spokoju zrób biopsję to tylko kilka sekund i nie boli wiem że będzie wszystko dobrze tylko musisz postawić się do pionu twarda babka jesteś dasz radę a jak nie to Cię dorwe i Ci dupsko spore
Załączniki
Orchidea33
My dzieci Czarnobyla to mamy guzki . Na prawde chyba nie ma osoby co nie ma guzkow na tarczycy. Na pewno będzie dobrze!!! a jak to ja mowie: lepiej wiedziec niz nie zrobisz badania i bedziesz je pozniej tylko obserwowac co jakis czas ❤Loviu tsh mam prawie zawsze na poziomi 0,4, raz mialam tylko 0,2 i raz 1,7 zreszta w załączniku moje ostatnie badania. W poniedziałek mam jeszcze powtórzyć Anty-tpo czy jak to się tam zwie i jeszcze raz zrobić ft4... We wtorek kontrola u endokrynologa... Eh... Będzie dobrze, musi!! Jak to mówią co nas nie zabije to wzmocni od tarczycy się nie umiera ( ja przynajmniej nie słyszałam nigdy o tym) więc musi wzmocnić dziękuję
Ja też mam guzki tarczycy, jak wybuchła elektrownia miałam chyba z 2 latka i siedziałam z mamą cały dzień na ogrodzieMy dzieci Czarnobyla to mamy guzki . Na prawde chyba nie ma osoby co nie ma guzkow na tarczycy. Na pewno będzie dobrze!!! a jak to ja mowie: lepiej wiedziec niz nie zrobisz badania i bedziesz je pozniej tylko obserwowac co jakis czas ❤
Orchidea33
Powiem Wam, ze takie spotkanie jakie przed chwila mialam w aptece daje sile ❤. Kupowalam metylowany kw foliowy i wit b12 i farmaceutka zapytala czy mam ten gen. I tak od slowa do slowa zaczelysmy o in vitro rozmawiac. A ze one mnie doskonale znaja bo tylko u nich kupowalam wszystkie leki do stymulacji to wiem, ze wiedza tez o staraniach. I powiedziala mi, ze jej dwie znajome (siostry) zaszly w ciaze po zaleceniach Pas.nika. On je zdjagnozowal a później kazal przejsc do Syd.ora, zeby nie musialy jezdzic do Lodzi. I jedna zaszla po 16 latach (!!!) a druga po 8. Jeszcze mowila, ze ta co po 16 to miala te szczepienia @fredka84 co Ty ale nie z krwi meza a z krwi jego brata.. bo maz mial wzw i go to dyskalifikowalo. Mimo, ze juz przeleczone.
Takze babeczki nie poddajemy sie!!! ❤❤❤
JestemMama!
Dziękuję Musi być dobrze wiem że jakieś 10 lat temu moja siostra miała operacje i jej cała wycinali tarczycę. Właśnie miała ja cała w guzkach... Nie pamiętam już teraz czy miała biopsję czy nie ale na pewno była wycinana w całości. Mam nadzieję że u mnie nie będzie takiej potrzebyMy dzieci Czarnobyla to mamy guzki . Na prawde chyba nie ma osoby co nie ma guzkow na tarczycy. Na pewno będzie dobrze!!! a jak to ja mowie: lepiej wiedziec niz nie zrobisz badania i bedziesz je pozniej tylko obserwowac co jakis czas ❤
Orchidea33
Na pewno nie ❤ A nawet jesli to znam osoby co po wycieciu tez zachodza spokojnie w ciaze Jest to bardziej meczace bo musisz juz leki do konca zycia brac ale np ja mam hashimoto i tez mnie leki do konca zycia czekaja... a niby tarczyca jestDziękuję Musi być dobrze wiem że jakieś 10 lat temu moja siostra miała operacje i jej cała wycinali tarczycę. Właśnie miała ja cała w guzkach... Nie pamiętam już teraz czy miała biopsję czy nie ale na pewno była wycinana w całości. Mam nadzieję że u mnie nie będzie takiej potrzeby
Orchidea33
A bierzesz jakies leki czy tylko je kontrolujesz?Ja też mam guzki tarczycy, jak wybuchła elektrownia miałam chyba z 2 latka i siedziałam z mamą cały dzień na ogrodzie
Super wynik, gratulacje pewnie mąż ma dobre nasienie, że taki wynik, co u Was było powodem? Jeśli można wiedziećDziewczyny,
Mam genetykę. Z 6 zarodków 4 są zdrowe !! 2 pozostałe wykazały cechy nieprawidłowe, ale i tak zdecydowali się je przechować. Znam też płeć 2 męskie i 2 żeńskie
reklama
AmenPowiem Wam, ze takie spotkanie jakie przed chwila mialam w aptece daje sile ❤. Kupowalam metylowany kw foliowy i wit b12 i farmaceutka zapytala czy mam ten gen. I tak od slowa do slowa zaczelysmy o in vitro rozmawiac. A ze one mnie doskonale znaja bo tylko u nich kupowalam wszystkie leki do stymulacji to wiem, ze wiedza tez o staraniach. I powiedziala mi, ze jej dwie znajome (siostry) zaszly w ciaze po zaleceniach Pas.nika. On je zdjagnozowal a później kazal przejsc do Syd.ora, zeby nie musialy jezdzic do Lodzi. I jedna zaszla po 16 latach (!!!) a druga po 8. Jeszcze mowila, ze ta co po 16 to miala te szczepienia @fredka84 co Ty ale nie z krwi meza a z krwi jego brata.. bo maz mial wzw i go to dyskalifikowalo. Mimo, ze juz przeleczone.
Podziel się: