reklama
Evela.6
Fanka BB :)
Tak, mój był taki przez tydzień. Mega wzdęty i twardy. Po samej punkcji.Też miałyście po punkcji i po transferze taki wzdęty brzuch? no masakra jakaś
Justi92
To powinnaś tak jak ja robić betę w wt i czwartek5 dniowa blastke najwyższej klasy
Evela.6
Też miałam 2 parki z 4 przebadanych [emoji7]Dziewczyny,
Mam genetykę. Z 6 zarodków 4 są zdrowe !! 2 pozostałe wykazały cechy nieprawidłowe, ale i tak zdecydowali się je przechować. Znam też płeć 2 męskie i 2 żeńskie
Bardzo dobry wynik.
Niech teraz z Wami zostaną [emoji123][emoji7]
Będzie pięknie1x16mm, 5x13mm, 1x12 mm, 2x11mm, 5x10mm. Endo 8,5mm
punkcja przesuneła się na czwartek
a w wtorek podgląd kurnika...
Justi92
Kochana moja nie martw się, gozki na tarczycy praktycznie każdy ma, ja też, i nie ma co płakać jeśli wszystkie parametry tarczycowe tsh, trh ft3 i ft4 masz dobre to nie masz się czym przejmować. Oczywiście dla własnego spokoju zrób biopsję to tylko kilka sekund i nie boli wiem że będzie wszystko dobrze tylko musisz postawić się do pionu twarda babka jesteś dasz radę a jak nie to Cię dorwe i Ci dupsko sporeSpokojnie! Biopsja to nic strasznego. Ja tez mam guzki na tarczycy. Na obu platach. A ze mam mala to zajmuja prawie cala powierzchnie ;/. Lepiej zrobic biopsje, bo bedziesz je miec pod kontrola. Pobranie nic nie boli, trzeba tylko lezec nieruchomo, zeby lekarz dobrze sie wbil w guzek i pobral duzo materialu do badania. Uklucie daje tylko takie dziwne uczucie, ze cos masz w gardle, ale mi liczenie w glowie pomaga. To nie trwa dluzej niz kilkanascie sekund. Jakbys miala jeszcze jakies pytania to dawaj znac! Ja juz z 4 razy mialam biopsje tarczycy
Justi92
Gdzie badalas zarodki ze podali Ci płeć? Moje wysyłali do badań do UK ale nie podali i nie chcą podać płci, nawet już po transferzeDziewczyny,
Mam genetykę. Z 6 zarodków 4 są zdrowe !! 2 pozostałe wykazały cechy nieprawidłowe, ale i tak zdecydowali się je przechować. Znam też płeć 2 męskie i 2 żeńskie
miętowa25
alw super! w jakiej klinice się leczycie ? Można wiedzieć z jakiego powodu robiliście badania zarodków?Dziewczyny,
reklama
Jestem w USA u nas nawet mogę wybrać płeć, ale zrezygnowałam z tej opcji, a więc szanse 50/50Gdzie badalas zarodki ze podali Ci płeć? Moje wysyłali do badań do UK ale nie podali i nie chcą podać płci, nawet już po transferze
Podziel się: