reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Bierz no spe. Mnie jak tylko ciagnie tuz przed wzieciem tabletki no spy biore ja szybciej. Mowili zebym brala najlepiej do czasu pozytywnej bety w 14 dpt, ale juz pierwsza weryfikacja byla w 9 i 11 dpt to jutro 13 dpt i bede sie kontaktowac z nimi ale nadal brac no spe i scopolan. Po pierwszhm transferze nikt mi nie zalecil no spy dopiero jak zadzwonilam ze mam silne skurcze to zalecili ale moim zdaniem za pozno jak przy mojej macicy co uwielbia miec skurcze🙈
Od razu wzielam już mi to pisałaś kilka razy i teraz biorę od razu kochana haha, nauki nie poszły w las 😁

reklama
Od razu wzielam już mi to pisałaś kilka razy i teraz biorę od razu kochana haha, nauki nie poszły w las 😁
Bardzo dobrze. A nie lepiej brac 3 x dziennie co 8 godz i nie dopuszczac do skurczy?
Ja wczoraj na wlasna reke dolozylam sobie duphaston, bede musiala sie lekarzowi przyznac, mam nadzieje, ze opr nie dostane🙈

Bardzo dobrze. A nie lepiej brac 3 x dziennie co 8 godz i nie dopuszczac do skurczy?
Ja wczoraj na wlasna reke dolozylam sobie duphaston, bede musiala sie lekarzowi przyznac, mam nadzieje, ze opr nie dostane🙈
Ja miałam brać 3 dni po transferze co 8h. Nie mam codziennie takich odczuć więc nie biorę jej już tak sumiennie jak na początku jak lekarz kazał...

A poco po punkcji bierze się progesteron ? Wiecie?
Ja niemoge się doczekać jutrzejszego tel co z moimi komórkami i czy się zaplodnily!

reklama
Do góry