reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No oby to właśnie zwiastowalo sukces u nas, bo widzę, że nie tylko my tak mamy... jeszcze na pw dostalam wiadomość, że takie coś dziewczyna ma...
Najgorsze jest to, że tak jest zarówno przy sukcesach, jak niepowodzeniach... 😢
Mnie przy poprzednich transferach też ciągnąl brzuch i przy zerowej becie i wtedy kiedy się pojawiała...

reklama
Hej ;) mam pytanko;) jutro mam transfer, a biorę progesteron w tabletkach dopochwowo. W rozpisce od lekarza mam ze powinnam brać 2x dziennie - rano i wieczorem. Nie spytałam czy rano w dniu transferu tez mam sobie zaaplikować tabletkę czy lepiej poczekać i zrobić to po ? Prosba o radę jak to było u Was ;)
O której masz transfer? Ja brałam poranna dawkę, jeśli Transfer był koło południa...

Dziewczyny, a ja mam zupełnie inny problem. Od dwóch dni boli mnie ząb a jestem w 7 tc. Oczywiście ani żadnych przeciwbóli nie można, ani nic :( zdenerwowana dziś poszłam do dentysty, a ona mi mówi że musi wiercić na żywca. Mówię ok, wierć Pani, już tak mnie boli że gorzej być nie może. I się pomyliłam - leżę i wyję z bólu. To się nazywa pech.
O jezu!!! Wspolczuje😥😥😥 ja robilam wlasnie zeby jakos w lutym planujac transfer, ale z tym nigdy nie wiadomo. Trzymaj sie jakos😥💪

Ja jutro tez jadę na jedno i drugie, dzisiaj cały dzień spie dosłownie nie mam mocy - nie wiem co z tej ciąży wyjdzie ale jak śpię to chociaż się nie martwię...😉 I brzuch mnie coś zaczął tak okresowo pobolewac.. wzięłam nospe...
To dobrze, bo zarodek się wgryza😀 na pewno. Ktory jutro dpt masz? Jakas bete juz robilas?

Hej ;) mam pytanko;) jutro mam transfer, a biorę progesteron w tabletkach dopochwowo. W rozpisce od lekarza mam ze powinnam brać 2x dziennie - rano i wieczorem. Nie spytałam czy rano w dniu transferu tez mam sobie zaaplikować tabletkę czy lepiej poczekać i zrobić to po ? Prosba o radę jak to było u Was ;)
Ja bralam od punkcji lutinus 3 x dz po 1 tabl2 dniu transferu normanie rano kazali wziac, transfer o 15:00 (w godz kiedy mialam wziac lutinus, ale zobaczyli ze mocno zalega wiec kazali zmienic na cyglogest) i dopiero wieczorem cyglogest poszedl i prolutex oraz te podjezykowe luteiny

reklama
No oby to właśnie zwiastowalo sukces u nas, bo widzę, że nie tylko my tak mamy... jeszcze na pw dostalam wiadomość, że takie coś dziewczyna ma...
Bierz no spe. Mnie jak tylko ciagnie tuz przed wzieciem tabletki no spy biore ja szybciej. Mowili zebym brala najlepiej do czasu pozytywnej bety w 14 dpt, ale juz pierwsza weryfikacja byla w 9 i 11 dpt to jutro 13 dpt i bede sie kontaktowac z nimi ale nadal brac no spe i scopolan. Po pierwszhm transferze nikt mi nie zalecil no spy dopiero jak zadzwonilam ze mam silne skurcze to zalecili ale moim zdaniem za pozno jak przy mojej macicy co uwielbia miec skurcze🙈

Do góry