reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja jutro znowu jade na beta hcg i progesteron, a dzisiaj mam kompletny brak sil, zle spie, hormony chyba daja sie we znaki i nie wiem czy ktoras z Was tak ma, z tych co bierzecie Prolutex - dostalam strasznego swiadu brzucha w miejscu podania😫

reklama
Ja jutro znowu jade na beta hcg i progesteron, a dzisiaj mam kompletny brak sil, zle spie, hormony chyba daja sie we znaki i nie wiem czy ktoras z Was tak ma, z tych co bierzecie Prolutex - dostalam strasznego swiadu brzucha w miejscu podania😫
Ja jutro tez jadę na jedno i drugie, dzisiaj cały dzień spie dosłownie nie mam mocy - nie wiem co z tej ciąży wyjdzie ale jak śpię to chociaż się nie martwię...😉 I brzuch mnie coś zaczął tak okresowo pobolewac.. wzięłam nospe...

Dziewczyny, a ja mam zupełnie inny problem. Od dwóch dni boli mnie ząb a jestem w 7 tc. Oczywiście ani żadnych przeciwbóli nie można, ani nic :( zdenerwowana dziś poszłam do dentysty, a ona mi mówi że musi wiercić na żywca. Mówię ok, wierć Pani, już tak mnie boli że gorzej być nie może. I się pomyliłam - leżę i wyję z bólu. To się nazywa pech.

Mam pytanie. Dorwało mnie ciągnięcie takie w podbrzuszu jak na okres w 9dpt, miała któraś z Was tak?? To nie taki typowy ból tylko uczucie jakby ciężkości...

Ja również w novum. A sprawdziłam i bociana i taka mała tez klinikę. Dla mnie różnica była ogromna. Wiadomo ze najważniejsze żeby zajść w ciaze ale tutaj czyje się zaopiekowana, nie na wariata tylko z podejściem do mojej sytuacji. Coprawda ceny z kosmosu maja ale No mogę sobie pozwolić na to kosztem czegoś. A przynajmniej wiem za co płace.
Nie ma reguły z klinikami. Oj No.vum też ma swoje za uszami. Najlepsza klinika to ta w której się udaje. Podchodziłam z torbielą na jajniku i mięśniakiem w macicy. Nie chciałam operacji, mój wybór, całkiem właściwy. Choć sugerowano najpierw operacje.

Hej ;) mam pytanko;) jutro mam transfer, a biorę progesteron w tabletkach dopochwowo. W rozpisce od lekarza mam ze powinnam brać 2x dziennie - rano i wieczorem. Nie spytałam czy rano w dniu transferu tez mam sobie zaaplikować tabletkę czy lepiej poczekać i zrobić to po ? Prosba o radę jak to było u Was ;)

reklama
Do góry