Myślami jestem z TobaCzarna rozpacz
Strasznie się boję...
![Face blowing a kiss :kissing_heart: 😘](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f618.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślami jestem z TobaCzarna rozpacz
Strasznie się boję...
Domyślam sięCzarna rozpacz
Strasznie się boję...
cudownieDziś otrzymałam ostateczny wynik i mam 6 blastek,wszystkie są po biopsji. Wynik genetyki otrzymam dopiero 22.06, kolejny tydzień oczekiwania
![]()
Gosiu. Trzymam kciuki. Pamiętaj, że życie ma różne kolory. Wiem, wiem że trudno to teraz zobaczyć gdy jest się nastawionym na jedno obecnie. Ja niezmiennie zaciskam, kurde Młode z taka fajna matką musisz zostać!!!Czarna rozpacz
Strasznie się boję...
Bzdura. W domu mozesz paracetamol. Dentysta moze podac znieczulenie, nie moze zrobic zdjecia. Znajdz dentyste, ktory nie zatrzymał sie w XIXw i bedzie ok. Oczywiście, ze w ciazy mozna leczyc zwby i ze znieczuleniem. Ba, wręcz trzeba.Dziewczyny, a ja mam zupełnie inny problem. Od dwóch dni boli mnie ząb a jestem w 7 tc. Oczywiście ani żadnych przeciwbóli nie można, ani niczdenerwowana dziś poszłam do dentysty, a ona mi mówi że musi wiercić na żywca. Mówię ok, wierć Pani, już tak mnie boli że gorzej być nie może. I się pomyliłam - leżę i wyję z bólu. To się nazywa pech.
[emoji110][emoji110][emoji304][emoji882]Czarna rozpacz [emoji17]
Strasznie się boję...
W którym dc miałaś punkcję? Czekamy na info o komórkach [emoji1696] ja dzisiaj mam 10dc i usg... Zobaczymy co się zmieniło od ptA poco po punkcji bierze się progesteron ? Wiecie?
Ja niemoge się doczekać jutrzejszego tel co z moimi komórkami i czy się zaplodnily!
Ale ja mam odroczony transfer.Zeby przygotowac macice do przyjecia zarodka, tak samo estrofem po to sie bierze, zeby bylo tam grubo i milo dla zarodka![]()