G
gość2502
Gość
Mowisz serio czy sie ze mnie nabijasz?Ja bym codziennie te bete robila @Szyszka99
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mowisz serio czy sie ze mnie nabijasz?Ja bym codziennie te bete robila @Szyszka99
Bedzie dobrze, wynik jednak jest w granicach normy prawda?A ja siedzę i robię dziurę w telefonie..
Dziś mają być wyniki pappa...
Boje się, bo przezierność karkowa wyszła w górnej granicy. Niby jeszcze w normie ale pewnie wpłynie to mocno na wyniki..
Czuje że czeka mnie to badanie za 2.5 koła.. jeszcze nie odbiłam się po ostatnich wydatkach a tu się szykuje znów..
Ale wydam wszystkie pieniądze byle Bobasiątko był zdrowe [emoji3064][emoji3064]
zgadza sie, mlode komorki jajowe wiec zdrowiutkie i pewnie ladnie sie dziela, bedzie dobrzeSpokojnie, myślę że będzie dobrze, bo młoda jesteś, mi się trafiła Trisomia 21 ale to z racji wieku trzymam kciuki, tylko przycisków nie zepsuj w telefonie daj znać jaki wynik
Zupelnie serio.Mowisz serio czy sie ze mnie nabijasz?
Hm, mąż mi kazał iść dzisiaj ale nie poszlam bo mówie ta baba pomyśli, że zwariowałam... ale do poniedziałku ciężko będzie mi dotrwać tym bardziej, że mąż na budowie domu a ja nie jezdze tam bo co ja mam tam robic? chwile jade pospacerowac w lesie popatrzeć na dom i wracam do chaty więc mój weekend znowu będzie w mieszkaniu a ja sie tu dusze więc... no jestem na 60% na tak, że pojadę ale zobaczę jeszczeZupelnie serio.
Jakbym zobaczylam pozytywna bete to zapierd.. na badanie codziennie przeciez wynik sie zmieni prawda? Oczywiscie dla twardzielo lepiej czekac. A juz jutro na milion %
Wow! To sporo, ja miałam zrobić tylko proga w 3dpt i lekarz napisał mi, że jak mniej niż 20 to dołożyc iles tam tabletek... naciskał na 3 weryfikacje ale ja nie chciałam bo to tyle kasy i podróż 70km w jedną stronę sama to dla mnie stresiu... ale zrobilam i w 3 dpt i w 6 proga i bete także już 2 razy za mną wcale sie nie zdziwie jak więcej od Ciebie zrobie...@Szyszka99
Wstyd się przyznać ale ja robiłam betę chyba 8 razy [emoji85] ostatnia jak była 48k [emoji23]
Ale to przez to że dla docenta robiłam co 4 dni morfologie to mówię jak już jestem to co nie zrobię jak zrobię [emoji23]
Zawsze sobie i mężowi obiecałam że to ostatni raz [emoji23][emoji23] taaaa pani w labo jak mnie widziała to już wiedziała że będzie beta robiona [emoji23]
Ale na początku między tymi Betanii codziennie robiłam test i patrzyłam czy ciemnieje..
Strasznie mientka faja że mnie.
Myślałam zawsze że twarda babka ze mnie, dopóki nie zaczęło chodzić o Bobo [emoji2960]
Motylek to Ty teraz podchodzisz już? [emoji86]Jak mam liczyć te dni z progesteronem. Mam po 10 dniach brania estrofemu zadzwonić do kliniki z wynikiem pomiaru Endo. Wtedy pewnie wieczorem zacznę brać proga. Jak liczyć te dni do transferu? Np. zacznę brać proga w poniedziałek wieczorem to transfer mogę mieć w piątek ?
Ile dni bierzecie estrofem do crio, może brać troszkę dłużej niż 10 dni.
Moja ginekolog niestety wybiera się na urlop i mam troszkę problemów aby zgrać moje przygotowania.
Nie dam[emoji6][emoji6][emoji6]