reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ja siedzę i robię dziurę w telefonie..
Dziś mają być wyniki pappa...
Boje się, bo przezierność karkowa wyszła w górnej granicy. Niby jeszcze w normie ale pewnie wpłynie to mocno na wyniki..
Czuje że czeka mnie to badanie za 2.5 koła.. jeszcze nie odbiłam się po ostatnich wydatkach a tu się szykuje znów..
Ale wydam wszystkie pieniądze byle Bobasiątko był zdrowe [emoji3064][emoji3064]
Bedzie dobrze, wynik jednak jest w granicach normy prawda? ❤️❤️❤️

@Szyszka99
Wstyd się przyznać ale ja robiłam betę chyba 8 razy [emoji85] ostatnia jak była 48k [emoji23]
Ale to przez to że dla docenta robiłam co 4 dni morfologie to mówię jak już jestem to co nie zrobię jak zrobię [emoji23]
Zawsze sobie i mężowi obiecałam że to ostatni raz [emoji23][emoji23] taaaa pani w labo jak mnie widziała to już wiedziała że będzie beta robiona [emoji23]

Ale na początku między tymi Betanii codziennie robiłam test i patrzyłam czy ciemnieje..

Strasznie mientka faja że mnie.
Myślałam zawsze że twarda babka ze mnie, dopóki nie zaczęło chodzić o Bobo [emoji2960]

Zupelnie serio.
Jakbym zobaczylam pozytywna bete to zapierd.. na badanie codziennie 😄 przeciez wynik sie zmieni prawda? Oczywiscie dla twardzielo lepiej czekac. ❤️❤️❤️ A juz jutro na milion %
Hm, mąż mi kazał iść dzisiaj ale nie poszlam bo mówie ta baba pomyśli, że zwariowałam... :D ale do poniedziałku ciężko będzie mi dotrwać tym bardziej, że mąż na budowie domu a ja nie jezdze tam bo co ja mam tam robic? chwile jade pospacerowac w lesie popatrzeć na dom i wracam do chaty więc mój weekend znowu będzie w mieszkaniu a ja sie tu dusze :p więc... no jestem na 60% na tak, że pojadę ale zobaczę jeszcze :p

@Szyszka99
Wstyd się przyznać ale ja robiłam betę chyba 8 razy [emoji85] ostatnia jak była 48k [emoji23]
Ale to przez to że dla docenta robiłam co 4 dni morfologie to mówię jak już jestem to co nie zrobię jak zrobię [emoji23]
Zawsze sobie i mężowi obiecałam że to ostatni raz [emoji23][emoji23] taaaa pani w labo jak mnie widziała to już wiedziała że będzie beta robiona [emoji23]

Ale na początku między tymi Betanii codziennie robiłam test i patrzyłam czy ciemnieje..

Strasznie mientka faja że mnie.
Myślałam zawsze że twarda babka ze mnie, dopóki nie zaczęło chodzić o Bobo [emoji2960]
Wow! To sporo, ja miałam zrobić tylko proga w 3dpt i lekarz napisał mi, że jak mniej niż 20 to dołożyc iles tam tabletek... naciskał na 3 weryfikacje ale ja nie chciałam bo to tyle kasy i podróż 70km w jedną stronę sama to dla mnie stresiu... ale zrobilam i w 3 dpt i w 6 proga i bete także już 2 razy za mną :D wcale sie nie zdziwie jak więcej od Ciebie zrobie...

Dlatego ja się Tobie nie dziwię... bo ja też jestem miękka. Chociaż w domu byłam wychowywana mega twardą ręką bo wpierdol był na porządku dziennym od ojca - to wyrosłam na miękką kluche. A może to właśnie przez to taka jestem? Nie wiem... Z byle powodu placze z byle powodu się załamuje, jak się dowiedziałam o wynikach nasienia i nie umiałam ich odczytać tylko zobaczyłam, że plemników na sztuki to na siedząco płakałam i ciągnęłam sobie kolano do góry na siłe i pięścią waliłam i jak to moja mam stwierdziła prawie bym sobie to kolano wyrwała XD - nie dało mi się przetłumaczyć, że będzie dobrze. Nie uwierze w nic dopóki nie zobacze na własne oczy i nie przekonam się na własnej skórze - ciężko ze mną życ mi samej a co mają powiedzieć moi bliscy...

Pytanie do dziewczyn które mają pai homo, jak u was wyglądały miesiączki, jeszcze przed braniem leków, miałyście jakieś plamienia przed?? Czy leki wpłynęły na obfitość miesiączki??

Jak mam liczyć te dni z progesteronem. Mam po 10 dniach brania estrofemu zadzwonić do kliniki z wynikiem pomiaru Endo. Wtedy pewnie wieczorem zacznę brać proga. Jak liczyć te dni do transferu? Np. zacznę brać proga w poniedziałek wieczorem to transfer mogę mieć w piątek ?
Ile dni bierzecie estrofem do crio, może brać troszkę dłużej niż 10 dni.
Moja ginekolog niestety wybiera się na urlop i mam troszkę problemów aby zgrać moje przygotowania.
Motylek to Ty teraz podchodzisz już? [emoji86]

reklama
Do góry