reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ja siedzę i robię dziurę w telefonie..
Dziś mają być wyniki pappa...
Boje się, bo przezierność karkowa wyszła w górnej granicy. Niby jeszcze w normie ale pewnie wpłynie to mocno na wyniki..
Czuje że czeka mnie to badanie za 2.5 koła.. jeszcze nie odbiłam się po ostatnich wydatkach a tu się szykuje znów..
Ale wydam wszystkie pieniądze byle Bobasiątko był zdrowe [emoji3064][emoji3064]
Bedzie dobrze, wynik jednak jest w granicach normy prawda? ❤️❤️❤️

@Szyszka99
Wstyd się przyznać ale ja robiłam betę chyba 8 razy [emoji85] ostatnia jak była 48k [emoji23]
Ale to przez to że dla docenta robiłam co 4 dni morfologie to mówię jak już jestem to co nie zrobię jak zrobię [emoji23]
Zawsze sobie i mężowi obiecałam że to ostatni raz [emoji23][emoji23] taaaa pani w labo jak mnie widziała to już wiedziała że będzie beta robiona [emoji23]

Ale na początku między tymi Betanii codziennie robiłam test i patrzyłam czy ciemnieje..

Strasznie mientka faja że mnie.
Myślałam zawsze że twarda babka ze mnie, dopóki nie zaczęło chodzić o Bobo [emoji2960]

Zupelnie serio.
Jakbym zobaczylam pozytywna bete to zapierd.. na badanie codziennie 😄 przeciez wynik sie zmieni prawda? Oczywiscie dla twardzielo lepiej czekac. ❤️❤️❤️ A juz jutro na milion %
Hm, mąż mi kazał iść dzisiaj ale nie poszlam bo mówie ta baba pomyśli, że zwariowałam... :D ale do poniedziałku ciężko będzie mi dotrwać tym bardziej, że mąż na budowie domu a ja nie jezdze tam bo co ja mam tam robic? chwile jade pospacerowac w lesie popatrzeć na dom i wracam do chaty więc mój weekend znowu będzie w mieszkaniu a ja sie tu dusze :p więc... no jestem na 60% na tak, że pojadę ale zobaczę jeszcze :p

@Szyszka99
Wstyd się przyznać ale ja robiłam betę chyba 8 razy [emoji85] ostatnia jak była 48k [emoji23]
Ale to przez to że dla docenta robiłam co 4 dni morfologie to mówię jak już jestem to co nie zrobię jak zrobię [emoji23]
Zawsze sobie i mężowi obiecałam że to ostatni raz [emoji23][emoji23] taaaa pani w labo jak mnie widziała to już wiedziała że będzie beta robiona [emoji23]

Ale na początku między tymi Betanii codziennie robiłam test i patrzyłam czy ciemnieje..

Strasznie mientka faja że mnie.
Myślałam zawsze że twarda babka ze mnie, dopóki nie zaczęło chodzić o Bobo [emoji2960]
Wow! To sporo, ja miałam zrobić tylko proga w 3dpt i lekarz napisał mi, że jak mniej niż 20 to dołożyc iles tam tabletek... naciskał na 3 weryfikacje ale ja nie chciałam bo to tyle kasy i podróż 70km w jedną stronę sama to dla mnie stresiu... ale zrobilam i w 3 dpt i w 6 proga i bete także już 2 razy za mną :D wcale sie nie zdziwie jak więcej od Ciebie zrobie...

Dlatego ja się Tobie nie dziwię... bo ja też jestem miękka. Chociaż w domu byłam wychowywana mega twardą ręką bo wpierdol był na porządku dziennym od ojca - to wyrosłam na miękką kluche. A może to właśnie przez to taka jestem? Nie wiem... Z byle powodu placze z byle powodu się załamuje, jak się dowiedziałam o wynikach nasienia i nie umiałam ich odczytać tylko zobaczyłam, że plemników na sztuki to na siedząco płakałam i ciągnęłam sobie kolano do góry na siłe i pięścią waliłam i jak to moja mam stwierdziła prawie bym sobie to kolano wyrwała XD - nie dało mi się przetłumaczyć, że będzie dobrze. Nie uwierze w nic dopóki nie zobacze na własne oczy i nie przekonam się na własnej skórze - ciężko ze mną życ mi samej a co mają powiedzieć moi bliscy...

Pytanie do dziewczyn które mają pai homo, jak u was wyglądały miesiączki, jeszcze przed braniem leków, miałyście jakieś plamienia przed?? Czy leki wpłynęły na obfitość miesiączki??

Jak mam liczyć te dni z progesteronem. Mam po 10 dniach brania estrofemu zadzwonić do kliniki z wynikiem pomiaru Endo. Wtedy pewnie wieczorem zacznę brać proga. Jak liczyć te dni do transferu? Np. zacznę brać proga w poniedziałek wieczorem to transfer mogę mieć w piątek ?
Ile dni bierzecie estrofem do crio, może brać troszkę dłużej niż 10 dni.
Moja ginekolog niestety wybiera się na urlop i mam troszkę problemów aby zgrać moje przygotowania.
Motylek to Ty teraz podchodzisz już? [emoji86]

reklama
Do góry