reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tego nie stosuje się zamiennie, bo mają przeciwstawne działanie. Czyli mogą zalecić jedno albo drugie, ale zależnie od sytuacji.
No i Paśnik mi tłumaczył, że są dobre NK i złe NIK... Accofil powoduje takie zwiększenie leukocytów, że z krwi przenikają do macicy i tak pomagają w implantacji i utrzymania zarodka. Itralipid wycisza te komórki, które zwalczają zarodek...
No właśnie ....napewno masz rację już coś mi się przypomina
Dziękuję za rozjaśnienie 🤣😘
Mówil mi Dr właśnie tak
Lecz ja ma jeszcze troszkę czasu i właśnie wszystko zależy od wynikow 🤔🤔
Co będę miała zalecone

reklama
A ja mam pytanie o wasz biusty😀 po transferach. Czy bolą Was i jeśli tak to kiedy ból się zaczął? Pamiętam po pierwszym transferze bolały bardzo i miałam mega wku…a na wszystko, a teraz nic, piersi w ogóle nie bolą, pewnie jeszcze na to czas ale jak to u Was jest?

Ja bym zażyła, zawsze tak robię jak mam kleszcze i biorę jednorazowo. Do końca lipca sporo czasu to nie powinno mieć w ogóle wpływu, a gorzej złapać boreliozę na prawdę!
Dzięki! Tak właśnie myślę... no nic. Bede za tydzien u lekarza to mu powiem, ze zazylam. Jak bedzie chcial przesuwac to przesuniemy... lepiej nie mieć boreliozy :/

A ja mam pytanie o wasz biusty😀 po transferach. Czy bolą Was i jeśli tak to kiedy ból się zaczął? Pamiętam po pierwszym transferze bolały bardzo i miałam mega wku…a na wszystko, a teraz nic, piersi w ogóle nie bolą, pewnie jeszcze na to czas ale jak to u Was jest?
Mi nic sie z biustem nie dzialo.Piersi ani nie rosly ani nie bolaly.Jestem w 9 miesiacu ciazy i cycki jakie byly takie sa.Nosze biustonosz z przed ciazy i drugi sportowy.Bo miseczki sie nie zmienily tylko pod biusem

Mnie bolały już przed transferem... Chyba od włączenia progresteronu... Im wyższy poziom, tym bardziej będą bolały... W razie czego HCG też swoje dołoży...

Mnie zaczęły bolec kilka dni po transferze i bolą do tej pory przeokrutnie. Już nie wiem jaki biustonosz kupić żeby sobie trochę ulżyć 🤔

Mnie bolały już przed transferem . Od progesteronu . Nawet bardziej bolały wtedy niż teraz . Obecnie bolą tylko jak mocniej złapie . Od 2 tygodni wyraźnie urosły w tym również powiększone sutki 😉i kilka dodatkowych żyłek 🙃.

reklama
Bo na relanium to się nie myśli tylko spi;-) albo relaksuje:-):-) zostaw robotę pracusiu włącz film do serca przytul psa albo kota :p żarcik wiem ze to wcale nie takie łatwe... :-*
Ja po relanium mam taki błogi spokój. [emoji3590] Moją głową nie ma po nim tyłu myśli. Jest pusta [emoji28][emoji2960] i liczy się tylko to co mam zrobić.

Do góry