reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki. Dzwonilam dzis do internisty odnosnie tego mojego nieszczesnego kleszcza... zalecil mi antybiotyk Unidox Solutab 2 tabl jednorazowo dzis. Ale czytam ulotke i widze ze w przypadku planowania ciazy powinno sie dopytac lekarza czy mozna.. on mnie nie pytal czy jestem w ciąży ani czy planuje. Transfer mam miec pod koniec lipca. Myslicie, zeby zazyc?
Ja juz chyba swiruje od tego in vitro 🤯 juz niedlugo bede sie bala zazyc witamine C...
Ja ten antybiotyk miałam zalecony 2 razy po punkcji więc można 😊

reklama
Ja ten antybiotyk miałam zalecony 2 razy po punkcji więc można 😊
Dziekuje :)
Ale powiem Wam, ze dzis jest moj dzien na marudzenie.. zazylam te dwie tabletki i tak mnie strasznie scielo. Zero sil, mega mdlosci i ledwo siedze. Chyba moj organizm jest jakis taki strasznie wrazliwy albo mialam jakies bakterie :/
Tez tak zareagowalas?

Hej dziewczyny, jestem nieco podłamana dzisiaj na podglądzie wyszły mi tylko 3 pęcherzyki , wcześniej lekarz dopatrywał się 6 , w piątek punkcja i obawiam się że będzie marnie, nie wiem tylko skąd tak wysoki estradiol 1300 , czy któraś z was też miała tak mało pęcherzyków przy 1 stymulacji?

Hej dziewczyny, jestem nieco podłamana dzisiaj na podglądzie wyszły mi tylko 3 pęcherzyki , wcześniej lekarz dopatrywał się 6 , w piątek punkcja i obawiam się że będzie marnie, nie wiem tylko skąd tak wysoki estradiol 1300 , czy któraś z was też miała tak mało pęcherzyków przy 1 stymulacji?
U mnie teraz przy ostatniej stymulacji była taka sama sytuacja. Najpierw na podglądzie było widać 5-6 pęcherzyków, na następnym 3 pęcherzyki urosły szybciej a reszta się zatrzymała - estradiol przy tych 3 był ok 1500. Padła decyzja o przedłużeniu stymulacji. Okazało się, że finalnie było 5 pęcherzyków. Za radą dziewczyn był zastosowany double trigger

reklama
Do góry