nieagatka
Fanka BB :)
Wtorek jest tuz za rogiem. Mam wpisane w kalendarzu [emoji110][emoji110][emoji8]We wtorek dopiero [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wtorek jest tuz za rogiem. Mam wpisane w kalendarzu [emoji110][emoji110][emoji8]We wtorek dopiero [emoji6]
A mnie wkurza, że do tej pory żadna klinika nie zgodziła się mi się na to. I efekty wiadomo jakie. Więc teraz to już mam obsesję i pierwsze pytanie w nowej klinice, to czy na pewno dostanęCiesze się bardzo, ze zadzialalo [emoji8][emoji8]
Pamietam, ze mnie to zaciekawilo, wiec wypytalam co i jak i okazalo się, ze jednak faktycznie dziala.
Ale nawet sobie nie wyobrażacie jak wkurza mnie, jak czytam, ze to Wy to proponujecie, klinika sie zgadza, bo wie co to, wie, ze moze pomoc, ale sami nie wychodzą z inicjatywą. No szlakentrafen!
Proszę napisz kilka słów o tym sposobie .....moja koleżanka trzecia stymulacją i d...pa. Dwie komórki za bardzo dojrzałe, jedną bez zapłodnienia. Dwie w inkubatorze, zakładam że też nic. Pierwsza stymulacja same niedojrzałe. Druga udana ale transfery zero efektów.Ciesze się bardzo, ze zadzialalo [emoji8][emoji8]
Pamietam, ze mnie to zaciekawilo, wiec wypytalam co i jak i okazalo się, ze jednak faktycznie dziala.
Ale nawet sobie nie wyobrażacie jak wkurza mnie, jak czytam, ze to Wy to proponujecie, klinika sie zgadza, bo wie co to, wie, ze moze pomoc, ale sami nie wychodzą z inicjatywą. No szlakentrafen!
Mi też bardzo dużo dziewczyny doradzały, szczególnie @Aduś16 @kate_p7 teraz @fredka84 i mimo że jeszcze mi się nie udało to i tak jestem mega wdzięczna za ich pomoc ❤❤❤A mi @nieagatka i tez nie wiem co by było bez tego
2 transfery byly nieudane. A trzeci dopiero z biochemiczna. Chca mnie jeszcze trzymać bo ciągle krwawie. Podali leki i jutro Dopiero usg. Także może w poniedziałek wyjdę.Bardzo mi przykro że tak się to kończyło
Myślam że będzie inaczej ...
U mnie też tak wyszło tylko macica była ciążowa i pusto na usg
Kochana to był 3 transfer z biochemiczna?
To jutro Cię wypiszą ?
To nic takiego, po prostu z Ovitrelle dostajesz jeszcze cos drugiego, u mnie to byl Decaepeptyl jesli sie nie myle, ale dziewczny dostają tez inne rzeczy. To sie nazywa double tigger i wg mojej kliniki, ktora nas tym prowadzi jakies tam badania, sprawia, ze komorki fostaja dodatkowego kopa i udaje sie uzyskac na ostatniej prostej wiecej dojrzalych.Proszę napisz kilka słów o tym sposobie .....moja koleżanka trzecia stymulacją i d...pa. Dwie komórki za bardzo dojrzałe, jedną bez zapłodnienia. Dwie w inkubatorze, zakładam że też nic. Pierwsza stymulacja same niedojrzałe. Druga udana ale transfery zero efektów.
Co dziewczyny wam doradzały? Ja mam poniedziałek podgląd pęcherzyków, punkcja może we środę, doradźcie i mi co zrobić żeby było wszystko cacyA mi @nieagatka i tez nie wiem co by było bez tego
Właśnie „jeszcze” się nie udało:-) Czasem ta diagnostyka dodatkowa zajmuje lata a nie dobór protokołów itp... Każda z nas ma coś mądrego do powiedzenia. Czasem to zbyt duza ilość wiedzy utrudnia spojrzenie na temat na „czysto”. Myśle, ze to tez jest problem lekarzy w klinikach... Jak ja bym chciała, żeby wszystkim nam się udało:-*
Przyrost w ciagu dwoch dni ponad 100% jest niski?????????????Przeciez powinien byc minimum 66% a ja mam 105%.Chyba chodzi ci o wartosci bety a nie przyrosty.No właśnie przyrosty sa najważniejsze, a Twoje sa troche niskie... Wiadomo, ze nic nie jest przesadzone, ale wg mnie nie wyglada to zbyt dobrze.
Ja w 13dpt 3dniowego zarodka mialam 147 i mam z tego corke.
Ale to przed punkcją tak? Przed punkcją i tak dostajesz ovitrelle na uwolnienie komórek do płynu, ja do tego czasu też brałam jedną dawkę decapeptylu. Zresztą decapaptyl brałam codziennie prawie przez miesiąc, potem menupor, na koniec doszedł zastrzyk z ovitrelle. Gdzie jest różnica?To nic takiego, po prostu z Ovitrelle dostajesz jeszcze cos drugiego, u mnie to byl Decaepeptyl jesli sie nie myle, ale dziewczny dostają tez inne rzeczy. To sie nazywa double tigger i wg mojej kliniki, ktora nas tym prowadzi jakies tam badania, sprawia, ze komorki fostaja dodatkowego kopa i udaje sie uzyskac na ostatniej prostej wiecej dojrzalych.