reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jednak ostatni przyrost jest super ponad 100%. Zdarza sie przeciez, ze beta pozniej startuje. Ja nie o przyrosty oytalam tylo o sama wartosc bety 39,90 w 13 dpt 2-3 dniowych krio , czy nie jest za niska.
Jednak ostatni przyrost jest super ponad 100%. Zdarza sie przeciez, ze beta pozniej startuje. Ja nie o przyrosty oytalam tylo o sama wartosc bety 39,90 w 13 dpt 2-3 dniowych krio , czy nie jest za niska.
I przeciez 17dpt jest ponad 109 bo 117,87.

reklama
No właśnie przyrosty sa najważniejsze, a Twoje sa troche niskie... Wiadomo, ze nic nie jest przesadzone, ale wg mnie nie wyglada to zbyt dobrze.
Ja w 13dpt 3dniowego zarodka mialam 147 i mam z tego corke.

Teoretycznie przy 3 dniowych zarodkach beta powinna być 8dpt ok 20 12dpt ok 100. Bywa, ze 11dpt już jest ponad 200 a około 18dpt widać pęcherzyk bo jest ponad 1000. Czyli najlepiej rokuje beta ok 20 w 8dpt i ok. 100 w 12dpt to jest taka jest średnia.

Witam, to moj pierwszy wpis.
Jestem po krio 2-3 dniowych zarodkow. Wczoraj u mnie 17dpt beta 117,87. 13 dpt byla 39,90. To bylo w klinice czyli to samo labo. A w 15 dpt w innym labo (ale te same jednostki) 57,7. Wg kalkulatora przyrost chyba ok, bo w ciagu dwoch ostatnich dni ponad 100%. Ale czy te wartosci nie sa za niskie??? Czy naprawde moze byc dzidzia z takiej malej bety ktora jednak ma przyrost w normie?
Kurczę no wydają sie byc niskie trochę te wartości …. I to przy twixach . Może jednak późno doszło do zagnieżdżenia …. 🤷🏼‍♀️. Najważniejsze to kontroluj przyrosty i za kilka dni idź już do gin . Powinnaś mieć betę ponad 1000 a wtedy lekarz będzie wstanie zobaczyć co tam sie kluje . Trzymam kciuki ✊🏻✊🏻✊🏻

reklama
A mi @nieagatka i tez nie wiem co by było bez tego [emoji28][emoji8]
Ciesze się bardzo, ze zadzialalo [emoji8][emoji8]
Pamietam, ze mnie to zaciekawilo, wiec wypytalam co i jak i okazalo się, ze jednak faktycznie dziala.
Ale nawet sobie nie wyobrażacie jak wkurza mnie, jak czytam, ze to Wy to proponujecie, klinika sie zgadza, bo wie co to, wie, ze moze pomoc, ale sami nie wychodzą z inicjatywą. No szlakentrafen!

Do góry